Įkraunama...
Įkraunama...

Austrija

QUOTE(jurasaule @ 2014 05 12, 21:07)
Sveikos, keliautojos, mes šįmet liepos pradžioje važiuosime pro Melką ir Zalcburgą, nakvosime miestelyje Werfenweng. Norėjau pasiteirauti kelių dalykų:
* Kiek mždau skiriasi kelionės trukmė, jei važiuoti nuo Mikulovo iki Melk greitkeliu ir pro Dunojaus pakrantę?
** Mes važiuosime sekmadienį, ar Zalcburge skmadieniais parkingas Mirabelės parkinge nemokamas?
***Mes norime užlipti į Zalcburgo pilį, bet tik apžvelgti apylinkes. Ar tokiu atveju reikia pirkti bilietus, jei nenorime eiti į pilies muziejus?
**** Gal kas žinote, kada pradeda Austrijoje pirmadieniais dirbti maisto parduotuvės?

Ačiū už pagalbą smile.gif

*Kiek skiriasi neskaiciavau, bet greitkelis yra greitkelis- leki ir viskas, bet Dunojau pakrante vaziuoti be galo grazu, norisi daug stoti fotografuoti vaizdus, nusipirkti pakeliui vaisiu biggrin.gif
** nematau, kad butu nemokamas http://www.salzburg....platz_az-261274, mes kiek buvom, visą laiką mokėdavom
*** nepirkę bilietu kitaip ir nepateksit i pilies kiemą
**** daugelis centrų nuo 8 val.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 05 12, 07:41)

šis nusileidimas padarė stiprų įspūdį thumbup.gif nežinau ar aš prisiversčiau blush2.gif bet visi kiti šeimos nariai prasilėkų doh.gif
jei teisingai supratau šis nusileidimas yra Mieders ir visai pakeliui važiuojant iš Italijos į Bavariją?
Papildyta:
QUOTE(Aidluka @ 2014 05 12, 20:51)
Pernai mano vyrukai turėjo pageidavimą kokią nors rogučių trąsą išbandyt, tai aš planuodama kelionę per youtob'ą vos ne visom "prasilėkiau" smile.gif  Išrinkau šią  - maniškai liko sužavėti thumbup.gif :

https://www.youtube....h?v=-UGmleOV42Y

http://www.imster-be...nfo-prices.html

Ši trąsa prie Imst? kiek laiko planuoti tokiam užsiėmimui/sustojimui ? kiek kainavo (jei prisimenat) ? jų puslapyje dvi kainos, kaip supratau viena su pakėlimu/liftu kita be, bet kaip reiktų nusigauti jei pasirenki pigesnį variantą? doh.gif
gal yra kokių lankstinukų suteikiančių nuolaidas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2014 05 13, 21:26)
Ši trąsa prie Imst? kiek laiko planuoti tokiam užsiėmimui/sustojimui ? kiek kainavo (jei prisimenat) ? jų puslapyje dvi kainos, kaip supratau viena su pakėlimu/liftu kita be, bet kaip reiktų nusigauti jei pasirenki pigesnį variantą?  doh.gif
gal yra kokių lankstinukų suteikiančių nuolaidas  ax.gif

Taip, ši trasa prie Imst drinks_cheers.gif Praėjusią vasarą jokių nuolaidų nebuvo, mokėjom tiek kiek nurodyta mano įmestam puslapy smile.gif Maniškiai leidos po du kartus, tai rinkomės pasikėlimą liftu. Vienam pasikėlimui liftu ir nusileidimui rogutėmis prireikė daugmaž valandos - kadangi norinčių išbandyti šį malonumą netrūko, viršuje kokį pusvalandį teko praleisti eilėj doh.gif O jei neimti lifto, galima keliauti ir savo kojytėm – yra kalnų takelis vedantis į trasos pradžią, jam įveikti prireiktų dar valandos smile.gif Tik, galvoju, jeigu kažkuriam iš keliauninkų nesinori (kad ir kiek maniškiai įkalbinėjo, aš taip ir nesiryžau išbandyti šios atrakcijos blush2.gif ) leistis su rogutėm, kaip reikia grįžti į apačią - vėl tuo pačiu takeliu g.gif Apie porą valandų praleidau medituodama ant pievelės šalia trasos, bet taip ir nepastebėjau, kad kažkas į apačią leistųsi liftu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 18 gegužės 2014 - 09:58
Paskaitinėjau temą ir susižavėjau tomis rogutėmis. Planuojam vykti i Kroatiją ir bandysim rinktis arčiausiai mūsų kelio esančią trasą. Tik neaiškumas man kilo, jei pvz planuojam vieną kartą prasilėkt ta trasa, tai keltukas reikalingas, kad užkeltų į trasos pradžią ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Aš tai nesugalvoju, kokia ta striukė turėtų būti, jei vyksti į Alpes. Ar užtenka plonos boloninės tokios nuo lietaus , ar truputį storesnės, o gal visai storokos, kad nesušaltum tuose ledo urvuose..? Pasidalinkite patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2014 05 18, 20:48)
Paskaitinėjau temą ir susižavėjau tomis rogutėmis. Planuojam vykti i Kroatiją ir bandysim rinktis arčiausiai mūsų kelio esančią trasą. Tik neaiškumas man kilo, jei pvz planuojam vieną kartą prasilėkt ta trasa, tai keltukas reikalingas, kad užkeltų į trasos pradžią ar kaip? blush2.gif

Barra,ar isbandet kurias nors rogutes?! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2014 06 16, 14:02)
Aš tai nesugalvoju, kokia ta striukė turėtų būti, jei vyksti į Alpes. Ar užtenka plonos boloninės tokios nuo lietaus , ar truputį storesnės, o gal visai storokos, kad nesušaltum tuose ledo urvuose..? Pasidalinkite patirtimi. 4u.gif

Na ziurint kiek ilgai tose Alpese busit smile.gif pernai buvom liepos gale,buvo vejuota,bet nelijo,man su vyru pakako storesniu Audimo treninguciu,o vaikai turejo plonas columbia striukes!del ledo urvu nepasakysiu,nes buvom tik Slovenijoje stalaktitu-stalagmiti urvuose,ten temperatura apie +6-8 buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2014 06 16, 13:21)
Barra,ar isbandet kurias nors rogutes?! bigsmile.gif
Papildyta:

Išbandėm šitą.
http://www.sommerrodelbahn-koglhof.at/
Ji buvo arčiausiai mūsų kelio, pravažiuojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barra: 16 birželio 2014 - 22:39
QUOTE(barra @ 2014 06 16, 23:38)
Išbandėm šitą.
http://www.sommerrodelbahn-koglhof.at/
Ji buvo arčiausiai mūsų kelio, pravažiuojant.

kokie ispudziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2014 06 16, 23:46)
kokie ispudziai bigsmile.gif

Vaikui super thumbup.gif .Daug geriau nei Anykščiuose. Ten dirbantis pagyvenęs vyrukas kalba tik vokiškai hihihi.gif , ale kažkaip susišnekėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barra: 17 birželio 2014 - 09:30
QUOTE(deltadu @ 2014 06 16, 14:02)

Nebusit ten visa diena. Man uzteko plonos, dar megztini pasivilkau apacioje ir buvo viskas gerai biggrin.gif , o jei il kalnus lipat, tai ziurint kur ir kaip. Kojytemis lipant paciam, tai tas striukes apsivelki tik prie sniego, nes susyli gi
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2014 06 17, 10:22)
Vaikui super thumbup.gif .Daug geriau nei Anykščiuose. Ten dirbantis pagyvenęs vyrukas kalba tik vokiškai hihihi.gif , ale kažkaip susišnekėjom.

bigsmile.gif bandysim ir mes ismeginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 06 17, 10:51)
Nebusit ten visa diena. Man uzteko plonos, dar megztini pasivilkau apacioje ir buvo viskas gerai  biggrin.gif , o jei  il kalnus lipat, tai ziurint kur ir kaip. Kojytemis lipant paciam, tai tas striukes apsivelki tik prie sniego, nes susyli gi

Neįsivaizduoju, ką ten darysim. Su agentūra važiuojam į tuos pagrindiunius objektus: Kitzsteinhorn viršūnė, Pasterze ledynas, Grossglockneris, Eisriesenwelt ledo urvas, Lichtenšteino tarpeklis.
Atsakyti