Įkraunama...
Įkraunama...

Austrija

QUOTE(Nome @ 2012 06 28, 22:04)
Bet ar nebuvot išvargę? ar dar turėjot jėgų ir noro vaikščioti, žiūrėti, grožėtis?  g.gif

sunku bet nauji vaizdai pakeri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2012 06 28, 22:15)
sunku bet nauji vaizdai pakeri  wub.gif

Aš kažkaip manau, kad atgal galima "minti" be poiūlio, o va į priekį-man rods reiktų pailsėti. Bet čia gal tik man taip šviečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 06 28, 22:55)
Aš kažkaip manau, kad atgal galima "minti" be poiūlio, o va į priekį-man rods reiktų pailsėti. Bet čia gal tik man taip šviečia  biggrin.gif

mes taip ir darem thumbup.gif nors net atgal gryzdami galvojom gal stot permiegot smile.gif bet kazkaip nubalsavom mint namo ax.gif
Atsakyti
mes siemet planuojam kelione po Austrija su seimyna, isvykstam liepos 14, tai lauksim birzelio menesio ispudziu is keliavusiu ir patarimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusia @ 2012 06 29, 16:17)
mes siemet planuojam kelione po Austrija su seimyna, isvykstam liepos 14, tai lauksim birzelio menesio ispudziu is keliavusiu ir patarimu  ax.gif

kaip smagu, as dar noreciau nuvykt ax.gif

aj tiesa mes cekijoj aplankem Dino parka mergaitems patiko ax.gif (cia jei kas vaziuojat pro cekija ir turit laisvo laiko) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 06 28, 22:04)
Bet ar nebuvot išvargę? ar dar turėjot jėgų ir noro vaikščioti, žiūrėti, grožėtis?  g.gif

Vaikai buvo persimiegoję smile.gif , o mums kaip tik norėjosi pajudėti, pasivaikščioti, o dar kai vaizdai nuostabūs... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 07 01, 00:11)
Vaikai buvo persimiegoję smile.gif , o mums kaip tik norėjosi pajudėti, pasivaikščioti, o dar kai vaizdai nuostabūs...  wub.gif

Mes irgi nusiteikę įveikti panašų maršrutą per parą laiko (du vairuotojai, pasikeisdami). Papasakokit, kokiu maršrutu jūs važiavot, ar lėkėt per pačią Varšuvą, ar pro jos šoną?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kartais zinote, kur tiksliai prasideda didysis Alpiu kelias ir , ar mums vaziuojantiems i Kroatija pakeliui g.gif

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2012 07 04, 19:12)
Sveiki 4u.gif
Gal kartais zinote, kur tiksliai prasideda didysis Alpiu kelias ir , ar mums vaziuojantiems i Kroatija pakeliui g.gif

Aciu mirksiukas.gif  4u.gif

Mes gyvenome Zell am See, tai nuo sio miestelio visiskai salia. Pro Fusch miesteli reikia pravaziuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 04 liepos 2012 - 19:02
QUOTE(Irmama @ 2012 07 04, 20:12)
Sveiki 4u.gif

Aciu mirksiukas.gif  4u.gif

Austrijos Didysis Alpių kelias http://www.grossgloc...kenbeschreibung
yra netoli Kaprun, Fusch miestelių. Nėra jis visai pakeliui, važuojant į Kroatiją, reikia šiek tiek nusukti, bet mes, važiuodami į Kroatiją, dėl jo specialiai nusukom į šoną ir tai buvo verta to, ką pamatėm. Beje, tam keliui reikia skirti pusdienį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romiukai: 04 liepos 2012 - 19:09
Aciu labai mirksiukas.gif tikiuosi nuo sostines Vienos rasim ax.gif koki, jus savo marsruta turejote susidare g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2012 07 04, 21:33)
Aciu labai mirksiukas.gif tikiuosi nuo sostines Vienos rasim ax.gif koki, jus savo marsruta turejote susidare g.gif  4u.gif

Pagrindiniai mūsų kelionės "taškai" buvo Krokuva, Osvencimas, Viena, Didysis Alpių kelias, Bledo ežeras (įspūdžio nepadarė, nebevažiuočiau) ir Kroatija su visom plitvičkom, Dubrovnikais, pajūriais, rakijom, vynais ir miestelių šventėm. drinks_cheers.gif
Atsakyti