Įkraunama...
Įkraunama...

Austrija

QUOTE(Thea! @ 2011 07 08, 21:10)
mes važiavome į Durnsteiną,tai jisai kaip supratau jau priklauso Wachau,labai gražu,gaila jame neužsibuvome ilgėliau thumbup.gif

dėkui už informaciją. pasižiūrėjau žemėlapyje, arčiau yra Krems an der Dunau, manau, kad iki jo irgi tas pats Wachau slėnis, tai iki jo ir važiuosim smile.gif

dar noriu paklaust dėl Belvedere - ten tuos gardens ir iš išorės be bilieto galima apžiūrėti? vidus nedomina blush2.gif
Atsakyti
apie kalninius batus biggrin.gif

būnant pačiose Austrijos Alpėse. ten vokiečiai ar austrai pamatę merginas, ketinančias su sandalais į kalnus lipti, kraipė galvas - kaip taip galima?! smile.gif tai mums savo atliekamus batus kelionėm į kalnus skolino thumbup.gif (na, ne svetimi, savi)
va, tai su ta intencija, aš irgi nusipirkau kalninius batus smile.gif , deja nusipirkau per didelius sad.gif , tai parduodu juos (gal kas ieškot?)
Atsakyti
Klausimėlis dėl ledo urvų - mąstom, kokius drabužius pasiimt. ar labai ten šalta? gal užtektų rudeninės striukės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2011 07 15, 12:20)
Klausimėlis dėl ledo urvų - mąstom, kokius drabužius pasiimt. ar labai ten šalta? gal užtektų rudeninės striukės?  g.gif

realiai ir megztuko užtenka. svarbu dar kad kojos nešaltų - tai kojinės praverstų. Šalta, bet nėra vėjo smile.gif kailinių tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 07 15, 12:51)
realiai ir megztuko užtenka. svarbu dar kad kojos nešaltų - tai kojinės praverstų. Šalta, bet nėra vėjo smile.gif kailinių tikrai nereikia smile.gif

pries tris dienas buvo ledo urvuose ir tikrai nesutinku su ta nuomone, kad užtenka megstuko. Reikia striukes, dzinsu, ant galvos ko nors ir pirstiniu. Kelione iki ledo urvu yra sunki....pačiuose urvuose irgi sunku lipti šaltyje valanda laiko....žodzžiu, kai išlendi iš urvo, tai supranti, kaip gera gyventi:))))

einančius su vaikai perspėju, kad reikia šiltų kepurių, pirštiniu, striukių, batų....urve tikrai šalta (daug užsieniečių ėjo su slidininko kostiumais). Mūsų vaikai 6 ir 8 metų....tai aprengti žiemiškai nesušalo...bet skundeti, kad rankos pištinėse šala.

aplamai, man kelionė į ledo urvus buvo viena ispūdingiausiu ir sunkiausių....

Mes iš Austrijos grižome vakar:)) Buvom vienoje 2 naktis, paskui Wochau sleniu per Krems an der Donau, St. Wolfgang ir t.t.....važiavome iki Zell am See....ten gyvenome 4 nakvynes, grįžom per Praha - 2 nakvynės.

Austrija yra nuostabi...svajoju grįžti dar ne kartąsmile.gif))
jeigu kas turite kokiu klausimu:))) galiu atsakyti kol įspūdžiai neišbėlso:)))
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2011 07 18, 11:26)
Austrija yra nuostabi...svajoju grįžti dar ne kartąsmile.gif))
jeigu kas turite kokiu klausimu:))) galiu atsakyti kol įspūdžiai neišbėlso:)))

Mes planuojame nuo Wachau slėnio vykti į Hallstatt 5fingers. Gal galite parašyti savo maršrutą nuo Krems an der Dunau iki Zell am See? smile.gif
Atsakyti

Viena-Krems an der Donau - Melk (vienuolynas)-St. Wolfgang-badl Ischl-Zell am see

visų miestelių aplankytų pakeliui nepamenu...navigacija vedėsmile.gif)) bet visi miesteliai palei Dunoju nuostabūs:))

QUOTE(ingina @ 2011 07 18, 10:32)
Mes planuojame nuo Wachau slėnio vykti į Hallstatt 5fingers. Gal galite parašyti savo maršrutą nuo Krems an der Dunau iki Zell am See? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2011 07 18, 11:35)
Viena-Krems an der Donau - Melk (vienuolynas)-St. Wolfgang-badl Ischl-Zell am see

visų miestelių aplankytų pakeliui nepamenu...navigacija vedėsmile.gif)) bet visi miesteliai palei Dunoju nuostabūs:))

tai palei Dunojų kelionei, ko gero, buvo skirta visa diena smile.gif beje, gal buvote 5fingers? kiek daugmaž laiko šiai platformai reiktų planuoti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingina: 18 liepos 2011 - 09:44
QUOTE(Paryžietė @ 2011 07 18, 10:35)

kaip jum Melko vienuolynas? Nepabijosiu būti užmėtyta pomidorais,bet aš netgi labai juo nusivyliau...kažko tikėjausi daugiau blush2.gif
Gal taip būna kai dar namuose,skaitai domiesi ir pradedi įsivaizduoti kažką nerealiai didingo,o atvažiavus būna pššš biggrin.gif taip atvirkščiai buvo ir,kad dvejojau važiuot ar negaišt laiko,o kai pamatai tai ohooo...grįšiu ir būtinai rolleyes.gif
Atsakyti
mes viduje nebuvom....nes buvo labai karšta ir su vaikais keliavom. tai apėjome lauke ir viskas... man patiko, bet jokio super įspūdžio aš ir nesitikėjau. man labiau patiko pats miestelis....
man aplamai Austrijoje miesteliai patiko labiausiai....
is matytų man gražiausias buvo St. Wolfgang.. wub.gif

QUOTE(Thea! @ 2011 07 18, 11:59)
kaip jum Melko vienuolynas? Nepabijosiu būti užmėtyta pomidorais,bet aš netgi labai juo nusivyliau...kažko tikėjausi daugiau blush2.gif
Gal taip būna kai dar namuose,skaitai domiesi ir pradedi įsivaizduoti kažką nerealiai didingo,o atvažiavus būna pššš biggrin.gif taip atvirkščiai buvo ir,kad dvejojau važiuot ar negaišt laiko,o kai pamatai tai ohooo...grįšiu ir būtinai rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2011 07 18, 12:06)
mes viduje nebuvom....nes buvo labai karšta ir su vaikais keliavom.  tai apėjome lauke ir viskas... man patiko, bet jokio super įspūdžio aš ir nesitikėjau. man labiau patiko pats miestelis....
man aplamai Austrijoje miesteliai patiko labiausiai....
is matytų man gražiausias buvo St. Wolfgang.. wub.gif

tai va ir aš smagiau vaikščiojau po tą miestelį wub.gif o miestukai tai ten svajonė tokiame gyventi wub.gif kuo mažesnis tuo gražesnis thumbup.gif vis kur einu tai sakau va šitam tai norėčiau dar labiau gyventi,nei tam kur paskutinį kartą tą sakiau lotuliukas.gif
čia gal prie Wolfgangsee ežero? va ten tai pasaka wub.gif vien ežeras ko vertas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 18 liepos 2011 - 13:05
tai gal visgi parašys buvusieji, kiek daugmaž reiktų skirti laiko 5fingers platformai? ax.gif

šį kartą gal su keistoku klausimėliu pas jus. žinau, kad kai kuriose valstybėse, o gal net daugumoje g.gif parduotuvės (maisto) dirba kur kas trumpiau nei pas mus. Šiuo požiūriu esame išlepinti mirksiukas.gif noriu paklausti iki kelių daugmaž dirba maisto parduotuvės Austrijoje - galbūt kas nors įsidėmėjo? nenorėčiau likti be vakarienės mirksiukas.gif
Atsakyti