Įkraunama...
Įkraunama...

Austrija

QUOTE(mamaInga @ 2011 05 05, 14:04)
Tiesą sakant, aš nemokėjau jokio rezervacijos mokesčio, bet tikiuosi, kad susitarėme ir atvykę kambarį gausime. Aš pasiūliau sumokėti pavedimu, bet šeimininkas pats atrašė, kad, kadangi mes užsakome tik porai naktų, tai mums pavedimas nelabai apsimoka. Kadangi mes atvažiuosime į Zell am See vėlokai vakare, o dieną praleisime Vienoje, tai sutarėme, kad paskambinsime ryte iš Vienos, kad tikrai atvyksime. 
Šiaip esu šiek tiek nustebusi pati, kad nereikia jokio rez. mokesčio, bet greičiausiai čia mums padarė išimtį, kadangi mes vykstame pirmą birželio savaitę ir ten dar nėra pats sezonas, tai gal ir užimtumas ne toks didelis.
Tai mes galvojame, kad rezervavome, o, jeigu jau atsitiks taip kad liksime be kambario, tada ieškosime vietoje.

kur vienoje parkuosites ? nes ten turbut problema su parkingu
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2011 05 05, 13:04)
Tiesą sakant, aš nemokėjau jokio rezervacijos mokesčio, bet tikiuosi, kad susitarėme ir atvykę kambarį gausime. Aš pasiūliau sumokėti pavedimu, bet šeimininkas pats atrašė, kad, kadangi mes užsakome tik porai naktų, tai mums pavedimas nelabai apsimoka. Kadangi mes atvažiuosime į Zell am See vėlokai vakare, o dieną praleisime Vienoje, tai sutarėme, kad paskambinsime ryte iš Vienos, kad tikrai atvyksime. 
Šiaip esu šiek tiek nustebusi pati, kad nereikia jokio rez. mokesčio, bet greičiausiai čia mums padarė išimtį, kadangi mes vykstame pirmą birželio savaitę ir ten dar nėra pats sezonas, tai gal ir užimtumas ne toks didelis.
Tai mes galvojame, kad rezervavome, o, jeigu jau atsitiks taip kad liksime be kambario, tada ieškosime vietoje.

Mums parašė lygiai tą patį, kad praneštume atvykimo dienos ryte, kad tikrai atvyksim, bet man kažkaip neramu, kad neliktume ant ledo ir po to nereiktų mokėti dvigubai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis123 @ 2011 05 05, 14:45)
kur vienoje parkuosites ? nes ten turbut problema su parkingu

rinkomės šiame psl. http://www.wien.info...round/park-ride

išsirinkom keletą, kad būtų arčiau centro ir dirbtų visą parą
Papildyta:
QUOTE(mamux02 @ 2011 05 05, 14:57)
Mums parašė lygiai tą patį, kad praneštume atvykimo dienos ryte, kad tikrai atvyksim, bet man kažkaip neramu, kad neliktume ant ledo ir po to nereiktų mokėti dvigubai unsure.gif

man irgi buvo pora dienų neramu, bet nusprendėme, kad surizikuosim, galvoju vis tik Austrija - gal žmonės turi padorumo smile.gif nusiunčiau savo mobilaus numerį, turiu jų numerį...
nes sumokėjome rezervacijos mokestį už apartamentus Kroatijoje tai už 100 eur pavedimą reikia mokėti 55 litus banko mokesčių, kai paskaičiuoji visos kelionės kainą tai gal tie 55 litai ir nėra kosminiai pinigai, bet visgi pinigai
Atsakyti
QUOTE(ernis123 @ 2011 05 02, 22:34)
iki mikulovo vieni niekai as pernai iki sarajevo davaziavau vienas vairuodamas be nakvynes

Tik ar tai protinga 16 val. už vairo, o šimet bus kur kas daugiau, nes apie Varšuvą tiek remontų doh.gif , kurie tęsis visą vasarą ir dideli greičio apribojimai
Papildyta:
QUOTE(mamux02 @ 2011 05 03, 09:30)
** Gal kas galėtų rekomenduoti, kur apsistoti atvykus į Kapruną/Zell am See arba kur netoliese. Norėtumėt ne viešbutyje (nes kainos ohoho kokios), bet galbūt kažkokiuose privačiuose apartamentuose,

Ieškokit nakvynių konkrečiuose miesteliuose per google vedant miestelio pavadinimą ir ferienwohnung ( tai butai), zimmer arba pension
Papildyta:
QUOTE(mamux02 @ 2011 05 04, 10:19)
Panašiai ir iki mūsų liko. Mes išvykstame liepos 18, tik vat dar nakvynės kalnuose neturim... Rašiau el. laiškus į pensionus, tai keli atrašė, kad užimta, o iš kitų atsakymo vis dar laukiu smile.gif

Laiškų rašykit kuo daugiau ir ne per booking, o tiesiai i el.pastus
Papildyta:
QUOTE(mamux02 @ 2011 05 05, 11:53)
Ačiū už info:) O kokiu būdu jūs jiems pervedėt pinigus, nes tarptautinė transakcija labai brangi, dar jie siūlo siųst paprastu paštu, bet kažkaip baisu. Ką daryt?

Pavedimų niekada neteko daryti- tiesiog rezervuoji ir paskui atvažiavęs susimoki. Tik, aišku, dar kokį kartą prieš važiuojant susirašom. Tiesiog patvirtinkit, kad tikrai atvažiuojat, šito tikrai turėtų užtekti, o jei ne, ieškokit kito varianto

Mamux02, jeigu norit pamatyti nuotruaku, kaip atrodo jūsų viešbutisHerzog Zell am See viduj, tiesiog per google susiveskit pavadinima- rasit- visai simpatiškas.
Apalamai ieškantis nakvynės labai gerai žinant pavadinimą, panaršyti bendroj paieškos sistemoj. Žinoma laiko užima, bet verta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 10 gegužės 2011 - 07:06
Sveiki, Austrijos mylėtojai. Beplanuojant kelionę, iškilo dilema. Iš Zalcburgo anksti ryte išvažiuojam link Zell am See (čia užsakytas viešbutis vienai nakvynei). Pakeliui aplankom Lichtenšteino tarpeklį. Verfeno olų atsisakom - esam šilumos mėgėjai blush2.gif . Apie pietus apsistojam viešbutyje. Ir dabar neapsisprendžiu: ar važiuoti prie Krimlio krioklių, ar geriau aplankyti Kaprūno apylinkes g.gif . Visko per pusdienį aplankyti nespėsime (kitą rytą kelionė Didžiuoju Alpių keliu). Taigi, ką siūlytumėte pasirinkti: Krimlį ar Kaprūną?
Atsakyti
kriml tik krioklys ir ten praleisit tik valanda jei nekilsit i virsu iki krioklio istaku siaip krioklys tai galingas ,na kaprune galit ir visa diena praleist jei noresit vaiksciot
Atsakyti
Aš irgi Kriml rinkčiaus.
Nors visai šalia Zalcburgo Randasi St Wolfgang miestelis- pasaka, tiems kurie mėgsta tokius miestukus, tai tiesiog užsižiūrėjimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2011 05 05, 14:57)

Dar noriu grįžti prie Herzog pensiono: o jūs žinot, kad jis visai netoli geležinkelio linijos? nes aš pradžioje labai nesigilinau, pamačiau, kad prie ežero ir apsidžiaugiau - tik vėliau geriau pastudijavus miestelio planą supratau, kad geležinkelio bėgiai prie pat pensiono ir kai kurių kambarių langai "atsiveria" būtent į tuos bėgius schmoll.gif taip kad mes šio varianto atsisakėm.
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2011 05 20, 12:45)
Dar noriu grįžti prie Herzog pensiono: o jūs žinot, kad jis visai netoli geležinkelio linijos? nes aš pradžioje labai nesigilinau, pamačiau, kad prie ežero ir apsidžiaugiau - tik vėliau geriau pastudijavus miestelio planą supratau, kad geležinkelio bėgiai prie pat pensiono ir kai kurių kambarių langai "atsiveria" būtent į tuos bėgius  schmoll.gif taip kad mes šio varianto atsisakėm.

Ne, to nežinojau...Ką darysi, mes jau nebesiblaškysim. Kadangi kalnuose planuojam aktyvų poilsį, tai manau ryte išeisim ir vakare grįšim tik pernakvot. O jei koks traukinys miegant ir pradundės, ką darysi...Tikiuosi, kad būsim nusikalę ir nieko negirdėsim. Nes kažką naujo už pamanomą kainą dabar jau turbūt būtų sunku susirast.
Atsakyti
Sveiki.
O gal dar koki pensiona rekomenduotumete Zell am See? Ir siaip kaip ten su viesuoju transportu, ar paciame miestelyje vazineja autobusai?
Atsakyti
visai geri variantai, jeigu tik bus laisvu vietu

http://www.zellamsee...zimmervermieter

http://www.urlauburl...-am-see-kaprun/

http://www.bergheim-eckelhart.at.tf/
Atsakyti
Vel grizau prie keliones detaliu ( liko maziau nei 2 sav).
Vakar paskutine minute emiau ir pakeiciau keliones vidurine dali doh.gif - vietoje Graco vaziuosim i Insbruka. Nezinau ar gerai pasirinkau, bet nuleme keletas priezasciu:
1. Visi gyre kelione palei Dunoju ir Melka - vaziuojant i Graz sitos dalies nebutu.
2. Priskaiciau teigiamu atsiliepimu apie Svarovskio muzieju - visai norejosi pamatyt ar tikrai ten taip ispudinga.
3. Kiek ziurinejau foto internete Insbrukas man pasirode grazesnis.
4. Neradau tinkamom salygom nakvynes Grace.

Tai vat db turesim viena diena kelionei is Vienos i Insbruka pakeliui aplankant Melka ir dar galvoju gal koki St Wolfgang uzkabint jei bus laiko ( apie 550 km - ne taip mazai, tai nzn kaip ten su laiku deliosis).
Dvi nakvynes Insbruke ( miestui skirsim diena ir jei labai patiks - dar antros dienos puse). O paskui - i nuolatine vieta ( Rauris, apie 170 km). Ir ten jau pagal ankstesni plana.

Tai vat pora klausimu:
1. Is Vienos man meta kelia E52/60 ir A12. Ar cia tas "grazusis" kelias ar reik vaziuot kokiu kitu? Gal yra kas nors "must see" tarp Zalcburgo ir Insbruko?
2. Insbrukas - gal kas turit kokiu pastebejimu ka butina pamatyt? Kaip ten su parkavimu?
3. Cesarijos plane yra Ferleiten parkas. Kas ten ypatingo? Itariu ne siaip jis atsirado? Musu laikas Rauryje gana neitemptas - 9 dienos - galetume itraukti, jei verta.
4. Dar Vienos Zoo. Kad verta - skaiciau. Kiek laiko reiketu skirti, kad nebutu tik pasibegiojimas? Ar plotai dideli ir reik visos dienos - tada geriau nepradeti.

Atsakyti