QUOTE(mamaInga @ 2011 05 05, 14:04)
Tiesą sakant, aš nemokėjau jokio rezervacijos mokesčio, bet tikiuosi, kad susitarėme ir atvykę kambarį gausime. Aš pasiūliau sumokėti pavedimu, bet šeimininkas pats atrašė, kad, kadangi mes užsakome tik porai naktų, tai mums pavedimas nelabai apsimoka. Kadangi mes atvažiuosime į Zell am See vėlokai vakare, o dieną praleisime Vienoje, tai sutarėme, kad paskambinsime ryte iš Vienos, kad tikrai atvyksime.
Šiaip esu šiek tiek nustebusi pati, kad nereikia jokio rez. mokesčio, bet greičiausiai čia mums padarė išimtį, kadangi mes vykstame pirmą birželio savaitę ir ten dar nėra pats sezonas, tai gal ir užimtumas ne toks didelis.
Tai mes galvojame, kad rezervavome, o, jeigu jau atsitiks taip kad liksime be kambario, tada ieškosime vietoje.
Šiaip esu šiek tiek nustebusi pati, kad nereikia jokio rez. mokesčio, bet greičiausiai čia mums padarė išimtį, kadangi mes vykstame pirmą birželio savaitę ir ten dar nėra pats sezonas, tai gal ir užimtumas ne toks didelis.
Tai mes galvojame, kad rezervavome, o, jeigu jau atsitiks taip kad liksime be kambario, tada ieškosime vietoje.
kur vienoje parkuosites ? nes ten turbut problema su parkingu