Įkraunama...
Įkraunama...

Austrija

QUOTE(Aziza @ 2010 05 10, 00:05)
desreliu tikrai neparagausim, nebent rastume vegetarisku..  biggrin.gif o kas cia per Radla?

O gaila. Vertėtų sugriešyt ir paragaut, nes rūšių labai daug ir visos labai skanios. Radla- tai alaus kokteilis - labai populiatus Austrijoje. Alus skiestas su citrininiu gėrimu.
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2010 05 05, 23:11)
tai as manau, kad jei bus gera kompanija, bus smagu.. smagiau, gal nei kad vaziuot dviese, ir kelias taip neprailgs.. tik tikiuosi, kad vaiku nebus tuomet jau bus vargas..  blush2.gif  gal ir mazai kas vezasi i tokias ilgas keliones, labai tikiuosi..  smile.gif vaziuojam Rugpjuti, sake Rugpjuti oras geriausias, kaip ir pas mus, maziau krituliu iskrenta.. o kurios vietos autobuse geriausios? as manau, kad iki kol isvyksim klausimu tikrai dar atsiras ne vienas..  blush2.gif

Mus taip pat sudomino ši kelionė 4u.gif , kuriai datai Jūs užsisakėte, nes Guliverio kelionių puslapyje žiūrėjau tai dar nerašo kad kuri nors kelionė įvyks 100 proc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2010 05 18, 11:24)
Mus taip pat sudomino ši kelionė 4u.gif , kuriai datai Jūs užsisakėte, nes Guliverio kelionių puslapyje žiūrėjau tai dar nerašo kad kuri nors kelionė įvyks 100 proc smile.gif

Rugpjucio 14d. mirksiukas.gif gal dar ankstoka, kiek domejausi sake kad kelione viena is populiariausiu, ir dazniausiai grupe susirenka.. sakiau, kad man svarbu ta diena isvykt, norim vyro gimtadieni sutikt Austrijoj.. ax.gif sake jei netycia grupe nesusirinktu, tai jungtu prie kitos grupes, is kitos kelioniu agenturos.. nu tikiuosi, kad viskas bus gerai visgi pinigeliai jau sumoketi, ir jei kas nutiktu atgal negrazins.. reiks jau taikytis prie ju.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2010 05 18, 17:20)
Rugpjucio 14d.  mirksiukas.gif gal dar ankstoka, kiek domejausi sake kad kelione viena is populiariausiu, ir dazniausiai grupe susirenka.. sakiau, kad man svarbu ta diena isvykt, norim vyro gimtadieni sutikt Austrijoj..  ax.gif sake jei netycia grupe nesusirinktu, tai jungtu prie kitos grupes, is kitos kelioniu agenturos.. nu tikiuosi, kad viskas bus gerai visgi pinigeliai jau sumoketi, ir jei kas nutiktu atgal negrazins.. reiks jau taikytis prie ju..  smile.gif

Aš taip pat norėciau Austrijoj gimtadienį sutikt ir išvykti rugpjūčio 14d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2010 05 19, 06:36)
Aš taip pat norėciau Austrijoj gimtadienį sutikt ir išvykti rugpjūčio 14d. 4u.gif

o kokie planai, vaziuosit taip pat 14d.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2010 05 19, 22:52)
o kokie planai, vaziuosit taip pat 14d.?  4u.gif

Užsisakėm vakar rugpjūčio 14d kelionę, bet mes pasirinkome 6dienų, nes tie ledo urvai nelabai sudomino, agentūroje tikisi, kad kelionė įvyks, nes rugpjūtis atostogų mėnuo, būna nemažai keliautojų.
Papildyta:
QUOTE(rom@ntika @ 2010 04 19, 13:43)
sveiki, gal kas turite parduoti magnetuka ant saldytuvo is Austrijos  ax.gif  arba gal galetu kas nors parvezt 4u.gif  4u.gif  Labai buciau dekinga  4u.gif

Užsisakėm kelionę į Austriją, jei ji įvyks galėsim magnetuką parvežti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2010 05 20, 06:43)
Užsisakėm vakar rugpjūčio 14d kelionę, bet mes pasirinkome 6dienų, nes tie ledo urvai nelabai sudomino, agentūroje tikisi, kad kelionė įvyks, nes rugpjūtis atostogų mėnuo, būna nemažai keliautojų.

as is pradziu ir planavau 6 dienu kelione imt, nes lygiai taip pat maniau kad tie ledo urvai nieko gero.. ir jau buvau rezervavus, bet veliau pasikeiciau i 7d. pagalvojau, kad skirtumas tik ant poros simtu litu, bet jau pamatysim viska.. o ir vyras pasake, kad jam olos yra idomu, nes nera buves.. as buvau Vengrijoj Stalaktitu urvuose ir man uzteko, o i sitas olas neplanuoju eit, nedraugauju su salciu.. blush2.gif tongue.gif ten gi gali pasirinkt, ir i kuriuos objektus nenori eit gali neit.. ir cia viena dalyve rase, kad buvo 6d. kelionej ir jai tos vienos dienos pritruko.. tai va tas ir leme galutini apsisprendima.. sake i teriminius baseinus neverta eit, manau Mocarto namas ir nieko ispudingo, bent mes neplanuojam eit, tai va susitaupys ant 7d. keliones objektu ir gausis nelabai didelis skirtumas nuo 6d. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 20 gegužės 2010 - 21:50
QUOTE(Aziza @ 2010 05 06, 00:11)
tik tikiuosi, kad vaiku nebus tuomet jau bus vargas..  blush2.gif  gal ir mazai kas vezasi i tokias ilgas keliones, labai tikiuosi..  smile.gif vaziuojam Rugpjuti, sake Rugpjuti oras geriausias, kaip ir pas mus, maziau krituliu iskrenta.. o kurios vietos autobuse geriausios? as manau, kad iki kol isvyksim klausimu tikrai dar atsiras ne vienas..  blush2.gif

nu jo, as su savo vaiku maziuku keliavau jau 5 menesiu tik zinoma ne su autobusu biggrin.gif tai butu per sunku ir mums ir keleiviams tongue.gif mes kasmet keliaujam i Austrija, esu buvusi daug kartu nes vyras darbo reikalais vyksta, taciau ir atostogauti per Austrija vaziuojam, kasmet praleidziam per atostogas dar kokias 4 dienas ax.gif labai man patinka si salis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 05 21, 08:50)
nu jo, as su savo vaiku maziuku keliavau jau 5 menesiu tik zinoma ne su autobusu  biggrin.gif tai butu per sunku ir mums ir keleiviams  tongue.gif mes kasmet keliaujam  i Austrija, esu buvusi daug kartu nes vyras darbo reikalais vyksta, taciau ir atostogauti per Austrija vaziuojam, kasmet praleidziam per atostogas dar kokias 4 dienas  ax.gif labai man patinka si salis  wub.gif

Patarkit ką parvežti lauktuvių tokių tikrų austriškų, koks tikras austriškas alkoholinis gėrimas yra smile.gif . ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2010 05 21, 09:04)
Patarkit  ką parvežti lauktuvių tokių tikrų austriškų, koks tikras austriškas alkoholinis gėrimas yra smile.gif . ačiū 4u.gif

Ten yra toks gerimas vadinsi Jaga tee, jis pilamas i arbata apie 40 laipsniu stiprumo, labai skanu gaunasi ,bet brangokas,po to pirkom abrikosu likerio ,ir skanu ir nebrangu.Dar yra visokiu ten zoliniu uzpiltiniu ,tai man nepatiko neskanios,nors gal kas ir megsta.
Atsakyti
Ausktrijoj gaminami ir labai skanūs ir geri vynai. Abrikosų yra tiek likeris, tiek tikrai gera degtinė marillen shnaps
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 05 25, 08:51)
Ausktrijoj gaminami ir labai skanūs ir geri vynai. Abrikosų yra tiek likeris, tiek tikrai gera degtinė marillen shnaps

Ačiū labai už patarimus 4u.gif ir gal prisimenat kokios maždaug kainos, kad orientuotis kiek pinigėlių pasiimti smile.gif
Atsakyti