Kisene isiuta i sonine siule (jei teisingai suprantu), na tokia kad reikia visa siule sonine ardyti.
QUOTE(Irma77 @ 2007 06 26, 13:25)
Kisene isiuta i sonine siule (jei teisingai suprantu), na tokia kad reikia visa siule sonine ardyti.
tai gal maiselis is slidzios medziagos,pvz pamusalo ale silkinio?
QUOTE(Nonna @ 2007 06 04, 11:37)
Laba diena
Ir man reikia patarimo
Noriu pasiut sau linines kelnes ir sijonuka, iskarpu turiu daug taigi issirinksiu
Bet kadangi as esu , kaip man ta juosmeni padaryt?
Mano masiniuke nesiuva trikotazo todel dabar mastau, ka as galeciau padaryt
Gal kas kokiu minciu turit?
Ir man reikia patarimo
Noriu pasiut sau linines kelnes ir sijonuka, iskarpu turiu daug taigi issirinksiu
Bet kadangi as esu , kaip man ta juosmeni padaryt?
Mano masiniuke nesiuva trikotazo todel dabar mastau, ka as galeciau padaryt
Gal kas kokiu minciu turit?
Siuk visai zemintu juosmeniu (po pilvuku), o nugarone dali truputuka iskelk, tau paciai bus patogiau, jei nugarineje dalyje desi guma. Priekyje, gali pasiuti plataus dirzo imitacija. Bet galetum pabandyti isiuti ir trikotaza prie apsiuvo zigzagu.
Gal galetumet patarti del siuvimo ir siuvinejimo masinos Kokios firmos geriausia
Ieskau, kas man padetu, kaip susikirpti toki sijonuka mergaitei. sijonukas
Niekaip nesuprantu, kaip zinoti kokio plocio turi buti ( ziurint i brezini) atstumas nuo C iki D (tai klubu apimtis ) Na jei uz pagrinda ima "saules kliosa", tai ties kuria vieta brezti tiesę OBD
Net nezinau , kaip aiskiau paklausti
Niekaip nesuprantu, kaip zinoti kokio plocio turi buti ( ziurint i brezini) atstumas nuo C iki D (tai klubu apimtis ) Na jei uz pagrinda ima "saules kliosa", tai ties kuria vieta brezti tiesę OBD
Net nezinau , kaip aiskiau paklausti
Ant lango noreciau pasikabinti sirmas. Tai tokios stumdomos uzuolaidos. Uzsisakyti labai brangu. Noreciau pasisiuti, tik stinga praktikos. Gal galetumete paaiskinti kaip man jas pasisiuti.
http://www.uzuolaidu-dizainas.lt/
Siuo adresu yra ju pavyzdziai. Jos kabinamos virs lango ant begiu.
http://www.uzuolaidu-dizainas.lt/
Siuo adresu yra ju pavyzdziai. Jos kabinamos virs lango ant begiu.
nematau pavyzdziu
bet vargo daug nereikia,.atsiuleji sonus ,apacioj padarai kisenele strypeliui iverti,kad butu istempimas,o virsuj dedasi velcro juosta,kuri tvirtinasi ant begeliu.
bet vargo daug nereikia,.atsiuleji sonus ,apacioj padarai kisenele strypeliui iverti,kad butu istempimas,o virsuj dedasi velcro juosta,kuri tvirtinasi ant begeliu.
QUOTE(sygyta @ 2007 08 16, 23:20)
nematau pavyzdziu
Del pavyzdziu, reikis spusteleti GALERIJA.
O kur ta srypeli man gauti, kur jie parsiduoda. Ir kas tai per VELCRO JUOSTA.
velcro juosta,tai liaudiskai tariant lipucke,na supranti kartais ant striukiu tokios buna.tai ta kietoji puse buna ant begeliu ( na gal as tik su tokiais begeliais susidurus) o ta minkstaja dali siuvi ant uzuolaidos.minkstaja todel,kad plaunant pvz ,nepazeistum audinio.ir paskui viskas graziai prisispaudzia.
o strypeliu gali ieskoti senukose ir panasiai.
o strypeliu gali ieskoti senukose ir panasiai.
Merginos,reik patarimo, kaip pakoreguoti iskarpa turiu svarko su atlapais,o reikia paprasto uzsegimo(tiesaus) su marskiniu apykakle...Aciu labai
isilo toks klausimelis
ar gali pagal 'siuvimo taisykles' glamzyta tafta(suknelei) but be pamusalo?... medziaga nelabai stora, bet ir nepermatoma....?
ar gali pagal 'siuvimo taisykles' glamzyta tafta(suknelei) but be pamusalo?... medziaga nelabai stora, bet ir nepermatoma....?