Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

Kisene isiuta i sonine siule (jei teisingai suprantu), na tokia kad reikia visa siule sonine ardyti.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2007 06 26, 13:25)
Kisene isiuta i sonine siule (jei teisingai suprantu), na tokia kad reikia visa siule sonine ardyti.

tai gal maiselis is slidzios medziagos,pvz pamusalo ale silkinio?
Atsakyti
Sveikutės, gal galit man kas pasakyti kur gauti "Ателье" сборник 2006 - техника кроя. Aš iš pajūrio.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 06 04, 11:37)
Laba diena  smile.gif
Ir man reikia patarimo  blush2.gif
Noriu pasiut sau linines kelnes ir sijonuka, iskarpu turiu daug taigi issirinksiu  ax.gif
Bet kadangi as esu  nestuke.gif , kaip man ta juosmeni padaryt?  g.gif
Mano masiniuke nesiuva trikotazo  doh.gif todel dabar mastau, ka as galeciau padaryt  g.gif
Gal kas kokiu minciu turit?  bigsmile.gif

Siuk visai zemintu juosmeniu (po pilvuku), o nugarone dali truputuka iskelk, tau paciai bus patogiau, jei nugarineje dalyje desi guma. Priekyje, gali pasiuti plataus dirzo imitacija. smile.gif Bet galetum pabandyti isiuti ir trikotaza prie apsiuvo zigzagu.
Atsakyti
Gal galetumet patarti del siuvimo ir siuvinejimo masinos mirksiukas.gif Kokios firmos geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieskau, kas man padetu, kaip susikirpti toki sijonuka mergaitei. sijonukas

Niekaip nesuprantu, kaip zinoti kokio plocio turi buti ( ziurint i brezini) atstumas nuo C iki D (tai klubu apimtis ) g.gif Na jei uz pagrinda ima "saules kliosa", tai ties kuria vieta brezti tiesę OBD

Net nezinau , kaip aiskiau paklausti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prila: 10 rugpjūčio 2007 - 18:55
Ant lango noreciau pasikabinti sirmas. Tai tokios stumdomos uzuolaidos. Uzsisakyti labai brangu. Noreciau pasisiuti, tik stinga praktikos. Gal galetumete paaiskinti kaip man jas pasisiuti.
http://www.uzuolaidu-dizainas.lt/
Siuo adresu yra ju pavyzdziai. Jos kabinamos virs lango ant begiu.
Atsakyti
nematau pavyzdziu
bet vargo daug nereikia,.atsiuleji sonus ,apacioj padarai kisenele strypeliui iverti,kad butu istempimas,o virsuj dedasi velcro juosta,kuri tvirtinasi ant begeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 16 rugpjūčio 2007 - 22:21
QUOTE(sygyta @ 2007 08 16, 23:20)
nematau pavyzdziu
bet vargo daug nereikia,.atsiuleji sonus ,apacioj padarai kisenele strypeliui iverti,kad butu istempimas,o virsuj dedasi velcro juosta,kuri tvirtinasi ant begeliu.

Del pavyzdziu, reikis spusteleti GALERIJA.
O kur ta srypeli man gauti, kur jie parsiduoda. Ir kas tai per VELCRO JUOSTA.
Atsakyti
velcro juosta,tai liaudiskai tariant lipucke,na supranti blush2.gif kartais ant striukiu tokios buna.tai ta kietoji puse buna ant begeliu ( na gal as tik su tokiais begeliais susidurus) o ta minkstaja dali siuvi ant uzuolaidos.minkstaja todel,kad plaunant pvz ,nepazeistum audinio.ir paskui viskas graziai prisispaudzia.
o strypeliu gali ieskoti senukose ir panasiai.
Atsakyti
Merginos,reik patarimo, kaip pakoreguoti iskarpa turiu svarko su atlapais,o reikia paprasto uzsegimo(tiesaus) su marskiniu apykakle...Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
isilo toks klausimelis blush2.gif
ar gali pagal 'siuvimo taisykles' glamzyta tafta(suknelei) but be pamusalo?... medziaga nelabai stora, bet ir nepermatoma....? g.gif
Atsakyti