Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(nurija @ 2010 10 07, 16:52)
Labukas ,

noreciau paprasyti pagalbos, gal kas is siuveju ar ne tik, turetumete schema kaip pasiuti paprasta bantuka- kastineli is silkenes juosteles, kuri galima butu segti i drabuzi?

labai buciau dekinga uz pagalba.

jus klausiat apie tokia kokarda?
user posted image

Papildyta:
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 08 21, 14:41)
Laba  mirksiukas.gif
ką daryti, kai mašina nesiuva medvilninės medžiagos ir užtrauktuko? Nesu profas, tai jau nebeišmanau, ką nedaryti. Čia gal adatos bėda? Bandžiau keist, tas pats. Gal ne tokio storio renkuosi  g.gif

padariau klaidele, per mazai paltukui uzsegimui uzlaidai uzdejau, dabar kai susegu man skeciasi. gal susiduret su tuo, gal galetumet man padeti? ka daryti kad nesiskestu. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 12 spalio 2010 - 23:27
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 13, 00:28)

padariau klaidele, per mazai paltukui uzsegimui uzlaidai uzdejau, dabar kai susegu man skeciasi. gal susiduret su tuo, gal galetumet man padeti? ka daryti kad nesiskestu.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

greičiausiai išbalansavot gaminį, jei paltukas tai spėju ištampėte apykaklę , tai pirmas žingsnis truputį sulaikykite apykaklę, ir dar jei turite vietos priekio peties siūlę patraukite į šalį , jei tik užteks jums esamos peties, ir pamatysit atsistoti turėtų į vietą, jei ne visai 100proc tai bent kažkiek turėtų susitvarkyti
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 13, 07:19)
greičiausiai išbalansavot gaminį, jei paltukas tai spėju ištampėte apykaklę , tai pirmas žingsnis truputį sulaikykite apykaklę, ir dar jei turite vietos priekio peties siūlę patraukite į šalį , jei tik užteks jums esamos peties, ir pamatysit atsistoti turėtų į vietą, jei ne visai 100proc tai bent kažkiek turėtų susitvarkyti

nea pas mane stove... kad nebuvo man problemos su stoves statymu...man atrodo gal as sagu per mazai prisiuvau, nes dabar kai isegu laisvoj vietoj adatele, nesiskecia...? pas mane per krutine visi gaminiai prastokai atrodo... pridedu laisvumo ir vistiek atrodo per mazai...
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 13, 23:02)
nea pas mane stove... kad nebuvo man problemos su stoves statymu...man atrodo gal as sagu per mazai prisiuvau, nes dabar kai isegu laisvoj vietoj adatele, nesiskecia...?    pas mane per krutine visi gaminiai prastokai atrodo... pridedu laisvumo ir vistiek atrodo per mazai...

nesvarbu kas, bet tikrai ne sagos ir ne laisvume , bėda jei rasiu medžiaghos vaizdinės parosdysiu, pati piešti neturiu dabar kada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 14, 10:58)
nesvarbu kas, bet tikrai ne sagos ir ne laisvume , bėda jei rasiu medžiaghos vaizdinės parosdysiu, pati piešti neturiu dabar kada  blush2.gif

gerai smile.gif
Atsakyti
Patarkite, kaip graziai namu salygom isiunat pasliepta uztrauktuka? nu visad problema turiu sad.gif pataikau tik is kokio 5 karto, nes tai per toli nuo dantuku nusiunu tai per arti sad.gif o gal yra pirkti spec. pedeliu kurios tiktu prie butines masinos?
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2010 11 13, 22:21)
Patarkite, kaip graziai  namu salygom isiunat pasliepta uztrauktuka? nu visad problema turiu sad.gif pataikau tik is kokio 5 karto, nes tai per toli nuo dantuku nusiunu tai per arti sad.gif  o gal yra pirkti spec. pedeliu kurios tiktu prie butines masinos?

jo būna pėdelių buitinėm mašinom, tik nežinau ar visom tinka, jūs pasidomėkit ten kur mašinas parduoda, nes siuvimo reikmenu parduotuvėse šiaip kur audiniai irgi jų būna, bet pardavėjos ne ką te išmano
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 11 13, 23:26)
jo būna pėdelių buitinėm mašinom, tik nežinau ar visom tinka, jūs pasidomėkit ten kur mašinas parduoda, nes siuvimo reikmenu parduotuvėse šiaip kur audiniai irgi jų būna, bet pardavėjos ne ką te išmano

jo jauciu reikes paprasta nuimt ir su ja nueit paieskoti nes siuvimo masina tai pas mane neaiskios firmos smile.gif aciu wink.gif
Atsakyti
prie visų mašinų yra kokios nors užtaruktukų pėdelės, aš siuvu ne su spec, tiesiog atverčiu dantukus ir su užtrauktukine paprasta pėdele prisiuvu, o jei dar adata vaikšto į kairę ir dešinę, dar galima netgi arčiau dantukų prisiūti nei su spec pėdele. Žinoma normoje arčiau, nes paskui nebeužtrauksit, arba neatitaruksit
Papildyta:
QUOTE(Gidli @ 2010 11 13, 22:33)
jo jauciu reikes paprasta nuimt ir su ja nueit paieskoti nes siuvimo masina tai pas mane neaiskios firmos smile.gif aciu wink.gif

nežinau kaip vadinasi, bet yra tokie prie visų mašinų tinkantys adaptoriai, tuomet tinka beveik visos pėdelės 4u.gif
Atsakyti
Kaune tai yra Aleksote, uz Europos pr. sankryzos vaziuojant link Garliavos, parduotuvele Midona, is karto uz sankryzos islipti stoteleje reikia ir truputi paeiti, tai po kaire yra si parduotuve, o po desine geltonas namelis audiniu, jos viena salia kitos, tik skirtingose pusese, as ten pirkau buitinei masinai pasleptam uztrauktukui pedele, ji visom buitinem tinka. smile.gif
Atsakyti
Taip, yra tokia parduotuvė (VEIVERIŲ g. 67). Viena rimčiausių Lietuvoje ir kainos padorios ir pardavėjai sažiningi žmones. Visadasu su malonumu ten apsilankau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 22 lapkričio 2010 - 15:43
o gal zinote is sitos tasytes rankenos padarytos ar gal yra tokiu apvaliu pirkti?
user posted image
Atsakyti