Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

Sveikutes
siuvime esu visiskai zalia, bet noriu pasisiuti kailine kepure su pamusalu. gal kas galetu pagelbeti iskarpomis, patarimais ir pan.
Atsakyti
Labukas,
turiu prasymuka, gal galit patarti kaip turimas kelnes pritaikyti nestukei, esamos kelnes nuzemintu juosmeniu, gal kokio trikotazo prisiuti, gal kas esat su tuo susidure, buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
ką daryti, kai mašina nesiuva medvilninės medžiagos ir užtrauktuko? Nesu profas, tai jau nebeišmanau, ką nedaryti. Čia gal adatos bėda? Bandžiau keist, tas pats. Gal ne tokio storio renkuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 08 20, 18:04)
Labukas,
turiu prasymuka, gal galit patarti kaip turimas kelnes pritaikyti nestukei, esamos kelnes nuzemintu juosmeniu, gal kokio trikotazo prisiuti, gal kas esat su tuo susidure, buciau labai dekinga uz patarimus  4u.gif

Na, siuo metu siuvu kelnes is burdos nestukei. tai ten prie nuzeminto juosmens siuvamas trikotazas (dvigubas), kurio virsuje dar iveriama guma, kad geriau laikytus.
As pati sau kai siuvau, tai vienas siuvau su trikotazu, kitas siaip su labai zemu priekiu. Bet su trikotazu gal geriau, kai pilvas didelis, neatsknoja per trumpos maikes ir nesalta.
Tik is tu turimu kelniu ziurek, ar nereikia dar priekio nuzemint.
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 08 21, 15:41)
Laba  mirksiukas.gif
ką daryti, kai mašina nesiuva medvilninės medžiagos ir užtrauktuko? Nesu profas, tai jau nebeišmanau, ką nedaryti. Čia gal adatos bėda? Bandžiau keist, tas pats. Gal ne tokio storio renkuosi  g.gif

o vieną medžiagą siuva g.gif galbūt pėdelė važiuoja ant užtrauktuko dantukų, tuomet ir nesiuva, nes neprispaudus pėdele medžiagos transportavimas nevyksta biggrin.gif , kitos problemos nežinau, per mažai info davėt
Atsakyti
Sveikos ax.gif Aš norėjau paklausti, kokiais būdais minkštas lanksčias medžiagas galima sukietinti. Konkrečiai tai aš siuvu rankine ir vat kai kurios rankinės ir būna minkštos tarsi maišeliai, bet būna ir tokių standesnių, kur pastatai ir nesubliūkšta. Taigi klausimas ar ten tokia speciali kieta medžiaga ar vis tik dedamas kažkoks specialus tarpsluoksnis? Gal klijuojama? Ar tiesiog įsiuvamas tarpe? g.gif Tas pats domina ir su piniginėmis, kodėl jos kietos? blush2.gif Štai pavyzdėlis: Antras nuo viršaus paveiksliukas
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2010 08 24, 14:08)
Sveikos ax.gif Aš norėjau paklausti, kokiais būdais minkštas lanksčias medžiagas galima sukietinti. Konkrečiai tai aš siuvu rankine ir vat kai kurios rankinės ir būna minkštos tarsi maišeliai, bet būna ir tokių standesnių, kur pastatai ir nesubliūkšta. Taigi klausimas ar ten tokia speciali kieta medžiaga ar vis tik dedamas kažkoks specialus tarpsluoksnis? Gal klijuojama? Ar tiesiog įsiuvamas tarpe? g.gif Tas pats domina ir su piniginėmis, kodėl jos kietos?  blush2.gif Štai pavyzdėlis: Antras nuo viršaus paveiksliukas

nueik į rimtesnė medžiagų ar priedų parduotuvę ir paprašyk,kad parodytu visus paklijavimus, tikrai rasi būna tokie kieti kaip skarda , manau toks tiktų, 4u.gif kas kitas dar turi nuomonių 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 08 24, 14:34)
nueik į rimtesnė medžiagų ar priedų parduotuvę ir paprašyk,kad parodytu visus paklijavimus, tikrai rasi būna tokie kieti kaip skarda , manau toks tiktų,  4u.gif kas kitas dar turi nuomonių  4u.gif

taip taip, jei gyveni vilniuj, tai nueik i medziagu parduotuve prie kalvariju turgaus...paklijavimu yra ivairiios fakturos, ivairios paskirties ir ivairiu spalvu ir kainuoja nedaug mirksiukas.gif ten ir galima pasitarti, ten dirbancios moteriskes labai maloniai padeda, pakonsultuoja...man ne viena karta padejo rasti reikiama sprendima thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinsi: 24 rugpjūčio 2010 - 13:59
QUOTE(orienturiste @ 2010 08 23, 09:52)
Na, siuo metu siuvu kelnes is burdos nestukei. tai ten prie nuzeminto juosmens siuvamas trikotazas (dvigubas), kurio virsuje dar iveriama guma, kad geriau laikytus.

Aciukas uz pasidalinta patirti ir as pamaniau, kad reik dar guma iverti ir bus pats tas, o kai orai vesta svarbu, kad pilvukui nebutu salta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsi @ 2010 08 24, 13:58)
taip taip, jei gyveni vilniuj, tai nueik i medziagu parduotuve prie kalvariju turgaus...paklijavimu yra ivairiios fakturos, ivairios paskirties ir ivairiu spalvu ir kainuoja nedaug mirksiukas.gif ten ir galima pasitarti, ten dirbancios moteriskes labai maloniai padeda, pakonsultuoja...man ne viena karta padejo rasti reikiama sprendima thumbup.gif

Ačiū, dar nespėjau apsilankyti, bet būtinai užsuksiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas ,

noreciau paprasyti pagalbos, gal kas is siuveju ar ne tik, turetumete schema kaip pasiuti paprasta bantuka- kastineli is silkenes juosteles, kuri galima butu segti i drabuzi?

labai buciau dekinga uz pagalba.
Atsakyti