vsio ir mano jos reik, tik kur gauti mūsų kaime tinkamo trikotažo nežinau
Rimtai musu kaime nera nieko gero kiek visko ziurinejausi parduotuvese, tiek nieko neradau
Labai simpatiškas gaminukas, bet nelabai suprantu kaip pasigamint, gal osinka tam puslapi ir aiškiau yra parašyta bet man neatidaro
jei lietuviškai kas galėtu paaiškint, butų šaunu
QUOTE(une @ 2010 06 10, 00:13)
ačiū už nuordą
esu naujokė siuvime, bet labai knieti ką pasiūti, tai pabandysiu dukrytei sumeistraut suknelę
o gal turite nuorodą, kaip kokias vaikiškas kepurytes, ar paprastas kelnytes pasiūti
Sveikos 4u.gif
reiktu pagalbos...
http://www.burdastyl...er-sleeve-dress
siunuosi tokia suknele, ir dabar ten ta matoma juosmens dalis yra dviguba, t.y. dvi tokios pat detales...ir nesuprantu, ar jas reiktu susisiuti is geru pusiu ir per kokia angele issiversti ir tada viska jungti prie juosmens ar pirma prie vienos dalies prijungti visas dalis, o paskui kazkokiu budu prisiut antra juosmens linija...zodziu, suprantu, kad sumakliavojau as cia, bet gal supratot, ko klausiu... gal kuri galetu paziuret sita modeliuka ir man padet? o gal kuri siuvotes? 4u.gif
reiktu pagalbos...
http://www.burdastyl...er-sleeve-dress
siunuosi tokia suknele, ir dabar ten ta matoma juosmens dalis yra dviguba, t.y. dvi tokios pat detales...ir nesuprantu, ar jas reiktu susisiuti is geru pusiu ir per kokia angele issiversti ir tada viska jungti prie juosmens ar pirma prie vienos dalies prijungti visas dalis, o paskui kazkokiu budu prisiut antra juosmens linija...zodziu, suprantu, kad sumakliavojau as cia, bet gal supratot, ko klausiu... gal kuri galetu paziuret sita modeliuka ir man padet? o gal kuri siuvotes? 4u.gif
QUOTE(Sinsi @ 2010 08 07, 16:20)
man nieko nuorodoj nerodo
o iš klausimo, nelabai supratau, parašyk burdos numerį, ir koki maždaug suknelė, gal padėt galėsiu
QUOTE(Šarė @ 2010 08 07, 17:05)
man nieko nuorodoj nerodo
o iš klausimo, nelabai supratau, parašyk burdos numerį, ir koki maždaug suknelė, gal padėt galėsiu
dekui, uzsispyriau, pasedejau ir supratau, ka ten reikia daryt tik per didele gavos eilini karta, teks mazint
Turiu tokį klausimą...
Ar siūlei paslėpti galima prisiūti atlasinę juostelę? O gal yra kokios specialios priemonės tam tikslui?
Siūnu suknelę, į kurios apykaklę veriasi gumelė. Kad būtų galima įverti tą gumelę, reikia užlenkti audinį. Kadangi aplink apykaklę dar yra medžiagos juosta, tokia tarsi pailginta apykaklė, išeina, kad reikia lenkti dvigubą audinį. Blogojoje pusėje norėčiau paslėpti "negražų" kraštą. Dar sykė lenkti nenoriu, nes ir taip ta vieta stora išeina.
Ar siūlei paslėpti galima prisiūti atlasinę juostelę? O gal yra kokios specialios priemonės tam tikslui?
Siūnu suknelę, į kurios apykaklę veriasi gumelė. Kad būtų galima įverti tą gumelę, reikia užlenkti audinį. Kadangi aplink apykaklę dar yra medžiagos juosta, tokia tarsi pailginta apykaklė, išeina, kad reikia lenkti dvigubą audinį. Blogojoje pusėje norėčiau paslėpti "negražų" kraštą. Dar sykė lenkti nenoriu, nes ir taip ta vieta stora išeina.
QUOTE(Mitutok @ 2010 08 09, 10:56)
Turiu tokį klausimą...
neseniai atradau toki dalyka, kaip guminius siulus, na, siulai guma, su kuriais sutraukiamos norimos vietos ir nereikia naudot tos gumos, yapc, gerai rankovytems traukti, apykaklei, po krutine sukneles, sukneliu apacias ir t.t. siuti mokaus labai trumpai, tad is manes ne kokia patareja, bet rekomenduociau tau tuos siuliukus
Sinsi, o kaip juos naudoji, tuos siūlus? Nereikia medžiagos atlenkti? Juos tiesiog pervėrus per medžiagą kaip dygsniuojant, jis matysis....
QUOTE(Mitutok @ 2010 08 09, 16:54)
Sinsi, o kaip juos naudoji, tuos siūlus? Nereikia medžiagos atlenkti? Juos tiesiog pervėrus per medžiagą kaip dygsniuojant, jis matysis....
kaip ir paprastas siulas, siulas siunant matos, is blogos puses....juos i apatini siula dedu, gerai itempus spulej, o virsutinis normalus siulas, siunu is geros puses ir apacioj sutraukia, o virsuj gaunas normali siule, bet taip graziai svelniai sutraukia, rankovytems labai tinka...kainuoja 3 litus...gali pasibandymui nusipirkti ir paziuret, gal tau tiks...man gumytes nepatinka, tai sitas siulas super
jie va taip va atrodo http://www.kaivida.l...42a1dbca12ec899
sinsi, ačiū už idėją, tikrai pravers. Super!