Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

vsio ir mano jos reik, tik kur gauti mūsų kaime tinkamo trikotažo nežinau doh.gif
Atsakyti
Rimtai musu kaime nera nieko gero biggrin.gif kiek visko ziurinejausi parduotuvese, tiek nieko neradau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itane: 23 liepos 2010 - 12:05
user posted image

Labai simpatiškas gaminukas, bet nelabai suprantu kaip pasigamint, gal osinka tam puslapi ir aiškiau yra parašyta bet man neatidaro g.gif
jei lietuviškai kas galėtu paaiškint, butų šaunu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 26 liepos 2010 - 20:14
QUOTE(une @ 2010 06 10, 00:13)
tau jau merginos atsake, bet gal vistiek parvers wink.gif stai cia video kaip tai daroma  wink.gif

bigsmile.gif ačiū už nuordą 4u.gif
esu naujokė siuvime, bet labai knieti ką pasiūti, tai pabandysiu dukrytei sumeistraut suknelę wub.gif

o gal turite nuorodą, kaip kokias vaikiškas kepurytes, ar paprastas kelnytes pasiūti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliux: 29 liepos 2010 - 16:39
Sveikos 4u.gif

reiktu pagalbos...

http://www.burdastyl...er-sleeve-dress

siunuosi tokia suknele, ir dabar ten ta matoma juosmens dalis yra dviguba, t.y. dvi tokios pat detales...ir nesuprantu, ar jas reiktu susisiuti is geru pusiu ir per kokia angele issiversti ir tada viska jungti prie juosmens ar pirma prie vienos dalies prijungti visas dalis, o paskui kazkokiu budu prisiut antra juosmens linija...zodziu, suprantu, kad sumakliavojau as cia, bet gal supratot, ko klausiu... gal kuri galetu paziuret sita modeliuka ir man padet? o gal kuri siuvotes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsi @ 2010 08 07, 16:20)
Sveikos 4u.gif
reiktu pagalbos...

man nieko nuorodoj nerodo unsure.gif

o iš klausimo, nelabai supratau, parašyk burdos numerį, ir koki maždaug suknelė, gal padėt galėsiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarė: 07 rugpjūčio 2010 - 16:06
QUOTE(Šarė @ 2010 08 07, 17:05)
man nieko nuorodoj nerodo  unsure.gif

o iš klausimo, nelabai supratau, parašyk burdos numerį, ir koki maždaug suknelė, gal padėt galėsiu wink.gif

dekui, uzsispyriau, pasedejau ir supratau, ka ten reikia daryt tongue.gif tik per didele gavos eilini karta, teks mazint doh.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą...
Ar siūlei paslėpti galima prisiūti atlasinę juostelę? O gal yra kokios specialios priemonės tam tikslui?

Siūnu suknelę, į kurios apykaklę veriasi gumelė. Kad būtų galima įverti tą gumelę, reikia užlenkti audinį. Kadangi aplink apykaklę dar yra medžiagos juosta, tokia tarsi pailginta apykaklė, išeina, kad reikia lenkti dvigubą audinį. Blogojoje pusėje norėčiau paslėpti "negražų" kraštą. Dar sykė lenkti nenoriu, nes ir taip ta vieta stora išeina.
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2010 08 09, 10:56)
Turiu tokį klausimą...
Ar siūlei paslėpti galima prisiūti atlasinę juostelę? O gal yra kokios specialios priemonės tam tikslui?

Siūnu suknelę, į kurios apykaklę veriasi gumelė. Kad būtų galima įverti tą gumelę, reikia užlenkti audinį. Kadangi aplink apykaklę dar yra medžiagos juosta, tokia tarsi pailginta apykaklė, išeina, kad reikia lenkti dvigubą audinį. Blogojoje pusėje norėčiau paslėpti "negražų" kraštą. Dar sykė lenkti nenoriu, nes ir taip ta vieta stora išeina.

neseniai atradau toki dalyka, kaip guminius siulus, na, siulai guma, su kuriais sutraukiamos norimos vietos ir nereikia naudot tos gumos, yapc, gerai rankovytems traukti, apykaklei, po krutine sukneles, sukneliu apacias ir t.t. siuti mokaus labai trumpai, tad is manes ne kokia patareja, bet rekomenduociau tau tuos siuliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sinsi, o kaip juos naudoji, tuos siūlus? Nereikia medžiagos atlenkti? Juos tiesiog pervėrus per medžiagą kaip dygsniuojant, jis matysis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2010 08 09, 16:54)
Sinsi, o kaip juos naudoji, tuos siūlus? Nereikia medžiagos atlenkti? Juos tiesiog pervėrus per medžiagą kaip dygsniuojant, jis matysis.... g.gif

kaip ir paprastas siulas, siulas siunant matos, is blogos puses....juos i apatini siula dedu, gerai itempus spulej, o virsutinis normalus siulas, siunu is geros puses ir apacioj sutraukia, o virsuj gaunas normali siule, bet taip graziai svelniai sutraukia, rankovytems labai tinka...kainuoja 3 litus...gali pasibandymui nusipirkti ir paziuret, gal tau tiks...man gumytes nepatinka, tai sitas siulas super thumbup.gif

jie va taip va atrodo http://www.kaivida.l...42a1dbca12ec899
Atsakyti
sinsi, ačiū už idėją, tikrai pravers. Super!
Atsakyti