Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

Dekoju, paieskosiu to siulo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 06 09, 12:37)
pasimatavau-ir matau, kad jei versiu visas, tai krutine bus labai prispausta sad.gif(

tai gal laisvesnes tas gumas reik daryt? g.gif

QUOTE(daiva.k @ 2010 06 09, 12:44)
siaip tai graziau ne gumas, o suraukima daro privyniojant i ta celnoka, nzn.,kaip vadinasi lietuviskai blush2.gif , na zodziu apacioj ne siula, o tokia plona gumyte,kuri sutraukia audekla.Tik kai man kol kas nereikejo, nesidomejau kur yra jos pirkti

gražiau aha, tik labai atsireguliuot reikia mašiną, ir tą guminį siūlą šiek tiek įtempiant prisukti apačion (bet ne per daug įtempiant), nu, žodžiu, bandyt ir bandyt. Aš vieną kart dariau su tom gumytėm, man nepatiko, mano mašina netempia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 06 09, 13:08)
Dekoju, paieskosiu to siulo  4u.gif

Sveika kadangi tokiu sukneliu turiu bent kokias penkias tik pirktines,tai paziurejau kaip jos tai yra siutos.Zinai yra siutos su tuo guminiu siulu.Ieskok to siulo ir sekmes siuvant .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 09 birželio 2010 - 21:25
QUOTE(daiva_z @ 2010 06 09, 12:37)
labas, na ir as  ieskau patarimo.
Siunu sau vasariska suknele. Ji labai paprasta: tiesi, ilga, o virsuje-sraukta guma.
Bet susiduriau su problema.
Pabandysiu paaiskinti: nuo virsaus uzlenkiau medziaga ir susiuvau 15 siuliu po  1cm. I jas veriu guma, na cia kad virsus butu surauktas. Vakar suveriau 7 juostas, pasimatavau-ir matau, kad jei versiu visas, tai krutine bus labai prispausta sad.gif(

O dabar kai yra tik 7 gumos, tas paraukimas gaunasi virs krutines. Na tokia "nestukes "suknute gaunasi smile.gif

Klausymas:  kaip is tikruju siunasi tokios sukneles, nerandu pavyzdziu:(

Busiu dekinga uz pagalba  4u.gif

tau jau merginos atsake, bet gal vistiek parvers wink.gif stai cia video kaip tai daroma wink.gif
Atsakyti
Ogo, labai labai jums aciu 4u.gif Net su video thumbup.gif Varau siulo ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif gal zinote kuo geriau siuti zvynelius prie storos medziagos ar flico(veltinio)? siulu atitaikius spalva ar ieskoti kazkokio permatomo valo? smile.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš siūčiau siūlu, nes vala gali pažeisti lygindama, jei tai bus lyginamas daigtas ax.gif .Buve man taip keleta kartu, kad valas nudegė ir pasileido karoliukai prisiūti doh.gif
Atsakyti
sveikos siuvejeles,
prireike ir man jusu patarimo.... kadangi moku tik elementarius dalykus siuti, tai nedaug patirties dar tame reikale... blush2.gif
o problema stai kokia. kazkas pasidare su mano siuvimo masina. siuvant paprasta siule, adata vaiksto normaliai, persmeigia audini, lieka jame skylutes, bet siules nepadaro... lieka laisvas besitabaluojantis siulas. arba vietomis atsiranda siules gabaliukas, paskui vel tarpas besitabaluojancio laisvo siulo is abieju audinio pusiu, tada vel mazas gabaliukas siules ir t.t. doh.gif bandziau reguliuoti siulo itempima, bet nieko is to gero.... schmoll.gif
tikiuosi suprantamai paaiskinau savo problema blush2.gif gal kas galetumet patarti, kame cia problema? ka negerai darau arba ka kur pareguliuoti reikia? g.gif
Atsakyti
Sveiki
Gal galite pasakyt kur galima siuvimo masinai nusipirkt siulu kaune? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutukas25 @ 2010 07 08, 09:32)
Sveiki
Gal galite pasakyt kur galima siuvimo masinai nusipirkt siulu kaune? 4u.gif  blush2.gif

Daug kur. Nuvaž. Veiverių 67, už Aleksoto turgaus.
Atsakyti
sveikutes,gal pasakytumet kur Kaune yra medziagu yra pirkt be silko tekstiles ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2010 05 31, 12:57)
Jeigu skaitote rusiskai, pakankamai placiai sios suknytes siuvimas aprasytas cia :
http://multiwear.com...ye-transformer/
http://club.osinka.ru/topic-63755

user posted image

Pagaliau pasisiuvau! Kokia jegine suknute, wub.gif pusdieni zaidziau prie veidrodzio megindama ir isradinedama devejimo variantus
Atsakyti