QUOTE(papuga @ 2010 04 27, 19:26)
O kaip ta pėdelė atrodo? Gal ir mano mašiniuku galima slaptai siūtį (Brother XL3500)
Ir kas tas SS?.... Pas mane yra SS1 ir SS2.......
kazkas panasaus (pas mane siek tiek kitaip, bet esme ta)
pedeles
http://siuvimo.lt/pedel.php
jos universalios, jei fiksavimas toks pats, turi tikti ir jusu masinai.
SS yra tipo trikotazine siule, kad tampytusi. Reikalinga besitampancioms medziagoms. Realiai siuvasi du dygsniai i prieki, vienas atgal ar kazkas pan. Nzn kas yra SS1 ir SS2, gal kiek isskleista ta siule (kiek zingsniai persidengia).
O siaip tai neblogai yra persiskaityt siuvimo masinos instrukcija kai nusiperki. bent pas mane tai viskas buvo isaiskinta, ka ir kaip siuti.
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2010 04 14, 21:24)
buciau dekinga uz maza konsultacija mokanciu siuti:
- ar paklijuojat ta lipnia juosta , jei medziaga plonyte, kad lengviau siut butu? skalbimas nekenkia tai apkantavimo juotai, kazkokia ji popierine
- salone aiskina, kad be vyteliu labai sunku graziai romanete paigamint, ar tikrai taip? ir gal kas rekomenduotumet, kur pigiau buna tu juosteliu su ziedukais, kurios vertikaliai siiunamos
Na, matau jums nieks neatsake. Atsakysiu as, nors ir esu savamoksle.
Pirmas klausimas man nelabai aiskus. apkantavimo juosta nera lipni juosta. o flizelinas klijuojamas ne tam, kad siut lengviau butu, o kad medziaga nesitampytu ir geriau stovetu reikiamose vietose. Jei labai plona medziaga ir sunku siut, galima siut per popieriu.
Antras klausimas vel - jei be vyteliu ar horizontaliu pagaliuku, tai gausis ne romanetes o austrijetes. medziaga keliant desis i klostes. Arba as klausimo nesupratau.
Austrijetes
As dejau plonus pagaliukus is "pasidaryk pats", o juosteles su ziedeliais nedejau, prisiuvau poverzles. Siaip visokiu ideju prisigaudziau romaneciu temoje, jos tau ir atsakys.