Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(Raja28 @ 2010 04 02, 15:00)
sveikos,

turiu viena klausimuka  blush2.gif
1.Siuvu sijonuka is Burda, ir vis bandziau suprast kur dedasi flizelinas, nes nieko neradau kad butu parasyta, dabar viska susikirpau ir dar karta nusprendziau paskaityti aprasyma ir radau toki sakinuka: prokladka- smotret plan raskladki.Paziurejau ir matau kad kai kurios dalys pilkos spalvos, tai ar gerai supratau kad jos turi buti padengtos flizelinu???? 

ir dar kaip ta velnia klijuot???? 
Pabandziau vidine juosmens apdailos juostele prilyginti, o gal tik su garais uztenka kad pritrauktu???Pas manes flizelinas su vertikaliais dryziais, tai as ji ir dejau prie medziagosvertikaliai, kad juosmuo nesitemtu, ar gerai padariau ar bus pirmas brokas??? 
ir dar , jei kitas paaukstinto juosmens detales dengsiu flizelinu jos vidinej puses bus atviros ir kontaktuos su kunu ar taip ir turetu buti???gal jo ten man nedeti???  g.gif

1-tos kurios pilkos spalvos detales klijuojamos
2-uzdejai gerai, o klijuoju as uzsidejus medvilnine skiaute su karstesniu lygintuvu ir garais, kad neprikibtu prie lygintuvo, galima ir be skiautes tik reikia ziureti kad nebutu per karstas lydintuvas nes kitaip sutrauks flizelina
3- flizelinas nieuir neturetu matytis, pasiziurek gal tavo paaukstintas juosmuo turi buti dvigubas, tada detales susideda blogosiomis pusemis i vidu ir nesimato paklijavimo.
Atsakyti
QUOTE(Jurasius @ 2010 04 03, 10:06)
1-tos kurios pilkos spalvos detales klijuojamos
2-uzdejai gerai, o klijuoju as uzsidejus medvilnine skiaute su karstesniu lygintuvu ir garais, kad neprikibtu prie lygintuvo, galima ir be skiautes tik reikia ziureti kad nebutu per karstas lydintuvas nes kitaip sutrauks flizelina
3- flizelinas nieuir neturetu matytis, pasiziurek gal tavo paaukstintas juosmuo turi buti dvigubas, tada detales susideda blogosiomis pusemis i vidu ir nesimato paklijavimo.

aciukas 4u.gif

bet mano sijonukas jau gatavas, pirmas blynas, vertinciau 8 balais yahoo.gif
imesiu po svenciu fotke.

kaip ten juosmuo turi buti taip ir nesupratau, nes ir taip viena detale buvo klaidinga, bet padariau kiek buvo galima graziau, nes manau kad turejo but biski kitokios formos apdailine vidine juosmens juostele.

bet galutiniu rezultatu esu patenkinta, su patirtim ir visa kita ateis biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 04 03, 18:45)

kaip ten juosmuo turi buti taip ir nesupratau, nes ir taip viena detale buvo klaidinga, bet padariau kiek buvo galima graziau, nes manau kad turejo but biski kitokios formos apdailine vidine juosmens juostele.

bet galutiniu rezultatu esu patenkinta, su patirtim ir visa kita ateis biggrin.gif  ax.gif

thumbup.gif Šaunuolė, lauksim fotkes

O vidinės pusės liemuo visuomet (iš Burdos) yra toks pat, kaip ir išorinės pusės, visas detales juk po dvi kerpi. Tada susiuvi paklijuotas flizelinu puses į vidų ir viskas mirksiukas.gif

Aš taip pat po švenčių pasigirsiu nauju drabužiu, sagų trūksta ax.gif
Atsakyti
Sveikos...

Gal kas padės, siuvimo mašinoj viršutinis siūlas per daug įtemptas, ir kiek reguliuoju vis tiek per daug. Ar tai gali būti jei siuvimo siūlas yra per storas?

Daugiau nesugalviju riežasčių. Mašina buitinė, bet nauja. Ir man regis yra taip buvę, kai teko ploną medžiagą siųt. Tik nepamenu kuris buvo per daug tada įtemptas - viršutinis ar apatinis.

Na būsiu dėkinga, jei kas nors žinos kame problema... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 04 06, 21:24)
Sveikos...

Gal kas padės, siuvimo mašinoj viršutinis siūlas per daug įtemptas, ir kiek reguliuoju vis tiek per daug. Ar tai gali būti jei siuvimo siūlas yra per storas?

Daugiau nesugalviju riežasčių. Mašina buitinė, bet nauja. Ir man regis yra taip buvę,  kai teko ploną medžiagą siųt. Tik nepamenu kuris buvo per daug tada įtemptas - viršutinis ar apatinis.

Na būsiu dėkinga, jei kas nors žinos kame problema...  4u.gif

Pasitikrink ir apatini siula, gal jis blogai idetas ir nera itempimo. Siulo storis taip pat turi itakos , plonesne medziaga - plonesnis siulas ir adata.
Atsakyti
QUOTE(Jurasius @ 2010 04 07, 10:28)
Pasitikrink ir apatini siula, gal jis blogai idetas ir nera itempimo. Siulo storis taip pat turi itakos , plonesne medziaga - plonesnis siulas ir adata.

Šaunuolė. Labai gerai paaiškinote. Nieko negaliu prie to pridėt smile.gif
Atsakyti
va mano sijonukas ax.gif , tik nezinojau is kokio kampo fotkint nes medziagyte blizgi blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 birželio 2010 - 07:47
QUOTE(Jurasius @ 2010 04 07, 09:28)

pas mane gulsčiai padeda šaudyklė, nesireguliuoja... deja deja...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 04 07, 14:46)
pas mane gulsčiai padeda šaudyklė, nesireguliuoja... deja deja...

Iš visko sprendžiant, ta Jūsų mašina su horizontale šaudykle. Joje ritelė turi suktis prieš laikrodžio rodyklę (<).Pats siūlo įtempimas reguliuojamas mažu varžteliu per spyruoklinę to siūlo prispaudimo plokštelė (plunksnelę). Nematau problemų...
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2010 04 07, 15:26)
Iš visko sprendžiant, ta Jūsų mašina su horizontale šaudykle. Joje ritelė turi suktis prieš laikrodžio rodyklę (<).Pats siūlo įtempimas reguliuojamas mažu varžteliu per spyruoklinę to siūlo prispaudimo plokštelė (plunksnelę). Nematau problemų...

mmm varčiau bet tas pats, nu pasireguliuosiu al bus ok.

Ir dar...
nusipirkau dokle didele špūlę siūlų ir galvoju ar būna jiems laikikliu atskirai pirkt. g.gif
Bet gal čia jau ne ta tema.
Atsakyti
labutis,
susidomejau siuvimu.nemoku visiskai, bet nusiteikiau pramokti bent minimaliai.reikia pradeti nuo siuvimo masinos..kokia butu nebrangi ir pagal kaina gera?kad ir siuvineti butu galima
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 04 07, 16:39)
labutis,
susidomejau siuvimu.nemoku visiskai, bet nusiteikiau pramokti bent minimaliai.reikia pradeti nuo siuvimo masinos..kokia butu nebrangi ir pagal kaina gera?kad ir siuvineti butu galima

ojoj tai tokios visos brangios, kurios ir siuvinėja. Nebent apibrėžkit kas jum brangu - nebrangu
Atsakyti