Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

naca,tai gal paimk geras pirktas kelnias issiardyk,pasidaryk lekala ir turesi thumbup.gif
o kelens susilaiko,arba kaip rase sraige pasodinti...jei teisingai daigstai kelnias,jo turi buti daigstomos is uzpakalines dalies o siuvamos is gerosios.
bet siaip kiek destytojai yra tureje problemu,tai sakydavo ai,tokia figura blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
a, supratau ką tai reiškia, tai aš visad pasodinu. tos raukšlės metasi nesvarbu ar siauresnės, ar platesnės kelnės. manau, kad čia ne siuvimas dėtas, o manoji figūra. tik kad žinočiau ką reikia padaryti doh.gif . rodos, kai keliu tą priešingą pusę, tai išnyksta raukšlės. tai ką tokiu atveju turiu padaryti sukirpinėdama g.gif
Atsakyti
Kol nezinai kas yra sukirpinedama nieko nedaryk.

Sukirpk kelnes pagal savo dydi, koki ten tu imi. Negailek siunlems, pagal ind. surkipima,kai yra problematiska galima iki 4 cm palikt tai cia 2 cm siulei ir 2 cm sen bei ten.. Tada sudaigstyk, pagal tas siules, kaip turi but kelnes, tuos cm palik siulej, paskui nuimsi. Ikirpiai turi sutapti.
Tada be juosmens, juosmeni, kol kas palik, uzsidek jas. ziuri - klosteles yra, bandyk kelt, priesingai, kad jos dingtu. Tarkim keliasi priekines dalies sonas, tai turesi pora cm (pvz) nuimti tam sone virsuj. Kiek pamenu, tu apvaloka, yra slaunys. Tada tuos cm, kur nuemei virsuje gali reikt pridet i sonine siule, padarysi labiau islenkta sona.Ar pakankamai jis lenktas pas tave?

Tada ziurek zingsnio siule ar vietoje ji. Ar neverzia/nekaba, nesinori jos patraukt i prieki/atgal.

Jei pavyko, bandyk pridaigstyt juosmeni, ziurek, kaip tada.Kur tu nori juosmens zemai/aukstai? Jei zemai, butinai lenktas jis turi buti, nors ne visada, bet ten daugiau be klubu figuroms tinka. Tavo kelniu virsus turi buti lenktas ne visose iskarpose jis toks duotas.

Butinai pasimatuok savo geru kelniu, kurios tau gerai yra, vidurio siule, butent uzpakaline dali. iki sujungimo, na ir priekine iki uztrauktuko. Kaip ten yra?Ji gali but per ilga, tada nuimk uzpakalines dalies tuos cm, pridaigstyk juosmeni.Kad nesugadinti, kol cia kazka matuoji, turi nieko nekirpti, tik daigstyti.Kai gausis geras variantas, tada pasizymek kirpimo vietas, ir pakoreguok.

Gali buti, kad pas tave nepakankamai lenkta/statesne vidurio siule. Ten ieskok.

siuveja, kaip ten..devynis kart matuoja, desimta kerpa, tad kol pasidarysi gerai, daug paardysi, bet del rezultato verta.

turbut subalamutinau visai, bet jei yra problema, nieko kito nepadarysi, tik matuojant ir koreguojat. Kartais labai gerai matosi ant isvirksciu dalyko. Sijona as butent taip ir matuoju - isvirkscia. Tada visi klubai vietoj buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sraige*: 21 gegužės 2007 - 19:16
ačiū už tokį išsamų aiškinimą. oho. kiek čia sugaišai su manim. bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Tai ner uz ka, tikrinu ar veikia cia dar ta vargse galvele mano po svenciu. unsure.gif

Sekmes!
Atsakyti
g.gif o kaip pasielgti tokioje situacijoje. Ishsikirpau kelnems visas detales ir pritrukau audinio juosmens vidinei daliai g.gif kaip isisisukti??? Tokio paties audinio jau negausiu, nes pirktas pries daugiau nei metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 23, 12:58)
g.gif o kaip pasielgti tokioje situacijoje. Ishsikirpau kelnems visas detales ir pritrukau audinio juosmens vidinei daliai  g.gif kaip isisisukti??? Tokio paties audinio jau negausiu, nes pirktas pries daugiau nei metus  doh.gif

man rodos tai ne problema. dažnai naudoju kitokį, galima nusipirkti specialių juostelių
Atsakyti
jau sumasciau smile.gif)) ir kelnes gatavos blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galit patarti, kaip geriau prisiuti silkine juostele (kaspina) prie puslininio audinio? Audiniai labai skirtingi. Prisiuvus, susibanguoja audinys po kaspinu. Gaunasi tokia paraukta siule.
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Ir man reikia patarimo blush2.gif
Noriu pasiut sau linines kelnes ir sijonuka, iskarpu turiu daug taigi issirinksiu ax.gif
Bet kadangi as esu nestuke.gif , kaip man ta juosmeni padaryt? g.gif
Mano masiniuke nesiuva trikotazo doh.gif todel dabar mastau, ka as galeciau padaryt g.gif
Gal kas kokiu minciu turit? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki ir as turiu klausimeli kaip pataisyti kelniu priekine kisenekad jos pamusalas neliptu lauk. Paiusti pasiuvau o dabar verciasi lauk ir gana. Visa kita gerai. Pairyzusi visus sonus isardyti ir is naujo kisenes persiuti bet tik kad nezinau kur cia beda??? Labai laukiu atsakymo. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2007 06 19, 13:05)
Sveiki ir as turiu klausimeli kaip pataisyti kelniu priekine kisenekad jos pamusalas neliptu lauk. Paiusti pasiuvau o dabar verciasi lauk ir gana. Visa kita gerai. Pairyzusi visus sonus isardyti ir is naujo kisenes persiuti bet tik kad nezinau kur cia beda??? Labai laukiu atsakymo. ohmy.gif

hm, o kisenes maiselis ar isiutas i sonine siule?
Atsakyti