Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

man reiktu pagalbos smile.gif
1.Kaips skirstomi zmogaus figuros matmenys?
2.Kokie apimties matmenis?
3.Kokie plocio matmenis?
4.kokie ilgio matmenis?

ir i kokias padgrindines zmogaus figuros dalis skirstoma zmogaus figura (pvz.talija ir t.t.)? 4u.gif aciu is anksto
Atsakyti
o googlu nemokat neudotis?

ar tingit?
Atsakyti
QUOTE(Giletyte @ 2010 02 22, 16:13)
man reiktu pagalbos  smile.gif 
1.Kaips skirstomi zmogaus figuros matmenys?
2.Kokie apimties matmenis?
3.Kokie plocio matmenis?
4.kokie ilgio matmenis?

ir i kokias padgrindines zmogaus figuros dalis skirstoma zmogaus figura (pvz.talija ir t.t.)? 4u.gif  aciu is anksto

o Konstravimo vadoveli pavartyt nebandet?
Atsakyti
Manau apie tai diskusija vyksta.
http://www.siuvimas....o...icle&id=145

Jei ne tai, pasiknaisiok siame tinklapyje ir manau rasi tai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+stilius @ 2010 03 01, 17:18)
Manau apie tai diskusija vyksta.
http://www.siuvimas....o...icle&id=145

Jei ne tai, pasiknaisiok siame tinklapyje ir manau rasi tai. biggrin.gif

labai fainas puslapiukas bigsmile.gif , aciukas pravers ir man ax.gif
Atsakyti
Gal zinote kokiu gudrybiu kaip siunama organza ? blush2.gif
Traukia tempia schmoll.gif fui ....
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 03 03, 00:47)
Gal zinote kokiu gudrybiu kaip siunama organza ?  blush2.gif
Traukia tempia  schmoll.gif  fui ....

jooooooooo lotuliukas.gif , na ji tokia jau yra ją reikia labai prisijaukinti 4u.gif , reikia įgūdžių, o įgūdžiai per praktiką 4u.gif

nežinau su kokia mašina siuvi, bet jai reikia ir mašinos siūlės įtempimą reguliuoti, pėdelės ir dantukų prispaudimą ir t.t ,
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 03, 01:59)
jooooooooo  lotuliukas.gif , na ji tokia jau yra ją reikia labai prisijaukinti  4u.gif , reikia įgūdžių, o įgūdžiai per praktiką  4u.gif

nežinau su kokia mašina siuvi, bet jai reikia ir mašinos siūlės įtempimą reguliuoti, pėdelės ir dantukų prispaudimą ir t.t ,

Na, as siuvau tik uzuolaidas, tai kai pirmas siuvau, keikiausi, o kitas atsilyginau, susipastrigavau, ir nebuvo problemu smile.gif. (na, as nemegstu pastriguot, cia mano beda).
Mano masinoj mazai kas reguliuojasi, gal butu padeje.

Naktibalda, paziurejau, labai grazus ir kruopstus jusu darbeliai smile.gif.
Atsakyti
mergaites turiu klausimuka:

kada klijuojasi flizelinas, padarius iskarpa ar jau susiuvus, pvz . juosmeni?????
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 04, 14:38)
mergaites turiu klausimuka:

kada klijuojasi flizelinas, padarius iskarpa ar jau susiuvus, pvz . juosmeni?????

Mano žiniomis - tik iškirpus smile.gif Gal būna kažkokių specifinių situacijų, kai klijuoja ant kažko jau susiūto, tarkim švarko apačioj, kai jau visi šonai susiūti ir pan. Bet juosmenį tai tikrai iškerpi, priklijuoji ir tada siuvi. Tiesiog jei klijuosi ant susiūto, tai siūlės vietoj niekaip gražiai neprisiklijuos.
Nu gal dar profesionalės atsakys 4u.gif
Atsakyti
As irgi visas reikalingas detales paklijuoju iskart po sukirpimo.
Atsakyti
merginos gal pasiulysite kaip nutrinti dinsus? guglas buvo rades jau viena tokia uzklausa, bet neismeta to puslapio, kuriam galiu rast atsakymu, meta mane i pagrindini SM puslapi doh.gif
gavau tokius fainus dzinsus, bet nutrinti ne visi, galai palikti tamsiai melyni, o nutrynimai sviesus.man taip baisiai atrodo, noriu kad visi butu nutrinti. ar pagelbesit kuri? ax.gif
Atsakyti