Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(sigita @ 2010 01 28, 20:48)
Aistestul, Jūs turite tikrai gerą figūrą. Jei ant pilvo neturite lašiniukų(dėl ko labai abejoju  lotuliukas.gif ) nieko slėpti nereikia. Aš taip pat dažnai susiduriu su panašiom problemom (88-64-94) džinsus susisiaurinu ir nešioju kol nesudyla  lotuliukas.gif  bo darbo baisiai daug. Siūkit pagal savo matmenis, o gal konstrukciškai kas negerai?

RIKIS- apie kurį sijoną kalbate?

Nei vieno vienintelio neturiu, irgi keistas reiskinys biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Gal galetumete man patarti.. Noriu pasisiuti maza juoda suknele, bet neisivaizduoju, koki modeliuka rinktis. Esu 173 cm ugio ir nelabai liekna, ax.gif Gal patarsit, siuvejeles? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuciuke-mama: 29 sausio 2010 - 18:31
Mano klausimukas ne is rubu srities bet gal padesit wink.gif
Kaip techniskai reiktu toki krasta pasiuti?
user posted image
Atsakyti
nu mazdaug itariu kaip, bet kaip paaiskinti zodziais tai neturiu minciu ;/
Atsakyti
QUOTE(Aistestul @ 2010 02 03, 15:43)
nu mazdaug itariu kaip, bet kaip paaiskinti zodziais tai neturiu minciu ;/

gal pabandyk ax.gif
Sakuciau pirmiau susisiuti kampuka, tada geraja puse apvadelio, o kaip graziai blogaja apdirbti, na niekaip neismastau iki galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 03, 14:42)
user posted image

Man irgi butu idomu.
Kai tokiu budu siuvau pagalves uzvalkala, tai issikirpau placia juosta ir elgiausi kaip su apkantavimo juostele, o krastus tiesiog istrizai uzlenkiau ir siuvau ant virsaus kito krasto juostos. Bet cia matosi nera siules ant virsaus. Gal parduotuvese buna tokiu pagalviu uzvalkalu, reikia nueiti ir paziuret.
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 03, 14:42)
user posted image

as manau , kad pirma sutvarkytas is vidaus krastelio kampiukas tad isvertus i kita puse nulyginta lygiai.
tada prisiuta prie pagrindo viena krastine, is vidaus o poto ant virsaus apdailine siule g.gif
Atsakyti
As tai is vis diletante sitame reikale, bet bandau logiskai ieskoti sprendimo, bet irariu reikes gyvai pasiziureti. Ieskociau google info ir schemyciu, bet net neisivaizduoju kokia uzklausa deti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 03, 15:30)
As tai is vis diletante sitame reikale, bet bandau logiskai ieskoti sprendimo, bet irariu reikes gyvai pasiziureti. Ieskociau google info ir schemyciu, bet net neisivaizduoju kokia uzklausa deti doh.gif

siūlau pasilankstyt iš popieriaus, nusipiešt linijas, suprasite kur siūlė. Tik kad gražu būtų, reikia labai kruopščiai atlikt mirksiukas.gif

Sunku paaiškint žodžiais, nupiešt būtų lengviau smile.gif

Kampas: pasimatuot, kokio pločio bus atvartas, nepamiršt pridėt 1 cm užlenkimui viršuje. Nukirpti kampą 45 laipsniais + 1 cm siūlei (ją skleistai reiks išlygint), ir tuos kampus susiūti, nepamirštant užlenkti 1 cm palenkimui. Išversti. Padaryti visus kampus, tada užsiūti viršų.

Nieko nesuprasčiau pagal šitą aprašymą laugh.gif

Pabandysiu ant popieriaus palankstyt ir nufotkint mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal bus aiškiau:

user posted image

user posted image išvertus į blogąją pusę susiūti.

user posted image

Tik labai tiksliai tuos kampus reik pasižymėt. sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2010 02 04, 10:44)
Gal bus aiškiau:
Tik labai tiksliai tuos kampus reik pasižymėt. sėkmės  4u.gif

Oi kaip aciu, tikrai viskas aiskiai wink.gif Tik sitas variantas jei darai is tos pacios medziagos ir siule palei remelio krasta. Itariu taip ir darysiu wink.gif Dar butu idomus toks variantas kai remelio siule vidine (sorry, nezinau terminologijos) ir is kitos medziagos ax.gif
Papildyta:
Ir dar klausimas, kaip graziai nukirpti ir atlenkti, kad tarkim kampines siules, kur lenkiasi dvigubai - nebutu tokios storos g.gif turbut nelabai cia aiskiai doh.gif
na tarkim patalyne siuvant, jei neapsiuvi krasto atskirai, o lenki dvigubai kad neirtu, tuomet ties kampais gaunasi labai storai.
Atsakyti
Na, jei rėmelis iš kitos medžiagos, tiesiog iškirpti rėmą, susiūti 45 laipsnių kampu kampus, dėti gerosiomis pusėmis į vidų, susiūti išorinį kraštą, tada išversti, ir nusiūti viršų, kaip trečioj foto smile.gif

o patalynė na taip, gaunasi storokai kampučiai, bet aš tai nieko nedarau unsure.gif

jei ten prasidės nukarpymai, per skalbimą gali atspuryti.

Gal. smile.gif
Atsakyti