sveikos labai labai užsinorėjau pasisiūti sijoną vasarai . Ieškojau ,iškojau kokio modelio norėčiau ir štai atradau :
kairysis ir dešinysis modeliai patiko.
gal kas žinot pagal kokias schemas reiktų juos siūti ?
http://cdn.buzznet.c...rt-flirt-03.jpg
tas kuris nuoroda yra taip , paprasta sijono konstrukcija, o viršus sukarpyta ir skleistas viršuje, ir siuvant sumestos klostelės , jei reiks galėsiu aiškiau paaiškinti
tas foto vidurinis tai paprasta saulė, gal ne visa , bet paprastai suraukta , labai marga nematau, o trečia foto , tiesus sijonas sumestom klostėm
va atrodo tiek įžiūrėjau
tas foto vidurinis tai paprasta saulė, gal ne visa , bet paprastai suraukta , labai marga nematau, o trečia foto , tiesus sijonas sumestom klostėm
va atrodo tiek įžiūrėjau
Sveiki, saunu, kad atsiranda zmoniu, kurie padeda zaliems, bet turintiems dideli nora siuti
As neseniai nusipirkau siuvimo masina ir noriu tinkamai ja isbandyti. Turiu keleta klausimu:
1) Kokiu siulu patartumete pradziai nusipirkti?
Tarkim siuti patalynei, reikia 40storio ar storesnio.
Zinau, kad reikia ziureti pagal medziaga, bet dar tiksliai nezinau ka siusiu
2) Kaip apskaiciuoti, kiek medziagos pirkti?
Pvz. Issimatavau vaikiskos patalynes pataliuku dydzius, kaip dabar zinot, kiek man metru pirkt.
Aciu uz pagalba.
As neseniai nusipirkau siuvimo masina ir noriu tinkamai ja isbandyti. Turiu keleta klausimu:
1) Kokiu siulu patartumete pradziai nusipirkti?
Tarkim siuti patalynei, reikia 40storio ar storesnio.
Zinau, kad reikia ziureti pagal medziaga, bet dar tiksliai nezinau ka siusiu
2) Kaip apskaiciuoti, kiek medziagos pirkti?
Pvz. Issimatavau vaikiskos patalynes pataliuku dydzius, kaip dabar zinot, kiek man metru pirkt.
Aciu uz pagalba.
Labas vakaras ,
kaip saunu kad yra tokia tema!
na mano klausimas ne apie siuvima, o... kaip "nutrinti" dzinsus???? mat pirkau zaroj tamsiai melynus dzinsus, kurie priekyje ir gale nutrinti, t.y sviesesni, bet deja namie pamaciau kad jie netolygiai nutrinti priekyje, matosi tamsesnes demes, tikrai negraziai atrodo. taigi mano ideja butu padaryti tokias tipo skyles, bet ne kiauras, o tik kad balti siulai liktu , na zinot kaip nutrinti, bet ne iki galo tikiuosi kad supratot ka cia parasiau... gal kas zino kaip tai geriau padaryti? jeigu kazkuo trinti, tai manau ilgai teks darbuotis, o gal tiesiog siulus istraukineti po viena?
aciukas
kaip saunu kad yra tokia tema!
na mano klausimas ne apie siuvima, o... kaip "nutrinti" dzinsus???? mat pirkau zaroj tamsiai melynus dzinsus, kurie priekyje ir gale nutrinti, t.y sviesesni, bet deja namie pamaciau kad jie netolygiai nutrinti priekyje, matosi tamsesnes demes, tikrai negraziai atrodo. taigi mano ideja butu padaryti tokias tipo skyles, bet ne kiauras, o tik kad balti siulai liktu , na zinot kaip nutrinti, bet ne iki galo tikiuosi kad supratot ka cia parasiau... gal kas zino kaip tai geriau padaryti? jeigu kazkuo trinti, tai manau ilgai teks darbuotis, o gal tiesiog siulus istraukineti po viena?
aciukas
Tai labai paprasta. Sudrėkinkite vietas, kurias norite ištrinti ir sutepkite jas rankų plovimo pasta. Po to, suraskite švitrinio popieriaus(geriau atsparaus vandeniui) ir šveiskite kol pabals Jums rūpimos vietos.
QUOTE(Singer meistras @ 2010 01 17, 22:12)
Tai labai paprasta. Sudrėkinkite vietas, kurias norite ištrinti ir sutepkite jas rankų plovimo pasta. Po to, suraskite švitrinio popieriaus(geriau atsparaus vandeniui) ir šveiskite kol pabals Jums rūpimos vietos.
va tokio būdo nežinojau , žinojau ,kad skalbia enziminimu, bet liuks namų sąlygom, galbūt teks ir man kada pasinaudoti, ačiū
QUOTE(Singer meistras @ 2010 01 17, 20:12)
oho skamba super niekada nebuciau dasigalvojus, aciu labai
Gal turite pavyzdziu ka galima pasiusiuti is tokios medziagos kur buna kaip skaros?? Tikiuosi suprantamai paaiskinau vasarai turiu labai grazios medziagytes, bet paprastos tunikos nenoreciau, ant sleikuciu irgi turiu
Sveiki. Mano dukra niekada nesiuvus susigalvojo suknele paprasta pasisiuti pati, na zodziu, ir nezino kaip padaryti tas klostes( panasei kaip buvo tam spalvotam sijone, kur nuoroda imesta), jei kas paaiskintu buciau labai dekinga aciu
Sveikos. As turbut labiau su dizaino o ne siuvimo klausimu. Na zodziu mano sudejimas sakykim tobulas, t.y. 89-58-94 .... Bet mano liemuo atrodo tikrai nenormaliai, ir sakydama tikrai as nemeluoju. Visada turiu beda, kai reikia pirkti rubus ar kazka situacija tokia- sijonai kabo ant klubu, bet cia dar nieko. Jei perku virsutine dali (svarkai, marskinukai ir t.t.): jeigu ties liemeniu gerai, tai ties krutine neuzisega; jei ties krutine uzsisega, tai ties liemeniu atrodo kaip maisas. Vasara dalyvavau vestuvese, tai visose foto slepiausi uz zmoniu, kad tik nesimatytu mano liemuo, o kadangi sukneles buvo be petneseliu, suvarstomos-atrode siaubingai. Per savo pacios vestuves sugebejau atrasti suknele, kuri uzmaskavo liemeni ir atrode graziai.
Dabar siuvuosi sijona. Kadangi alpstu del paaukstinto liemens, tai sijona siuvu su paaukstintu liemeniu. Bet. Vakar susidaigsciau, pasimatavau, ties liemeniu atrodo gerai, bet ties klubais kaip asotis. Bandziau paplatinti liemeni ir pasiaurinti klubus, bet tada ties klubais sutempta, o ties liemeniu "kabo".
Sumasciau nusipirkti kokie pakietinima arba kazka, kas uzmaskuotu ta liemeni. Gal turite patarimu? :/
As jau visus rubus siuvu pati, nu dar paltus kol kas perku ir dzinsus jeigu zemas liemuo, bet jei kokio grazesnio rubo noriu, tai tenka viiiiska siuti....
Dabar siuvuosi sijona. Kadangi alpstu del paaukstinto liemens, tai sijona siuvu su paaukstintu liemeniu. Bet. Vakar susidaigsciau, pasimatavau, ties liemeniu atrodo gerai, bet ties klubais kaip asotis. Bandziau paplatinti liemeni ir pasiaurinti klubus, bet tada ties klubais sutempta, o ties liemeniu "kabo".
Sumasciau nusipirkti kokie pakietinima arba kazka, kas uzmaskuotu ta liemeni. Gal turite patarimu? :/
As jau visus rubus siuvu pati, nu dar paltus kol kas perku ir dzinsus jeigu zemas liemuo, bet jei kokio grazesnio rubo noriu, tai tenka viiiiska siuti....
Aistestul, manau, jums taip atrodo, nes gana didelis skirtumas tarp liemens ir klubų apimčių, 36 cm. Bet mano galva, tai taip moteriška turėti vapsvos liemenį
Dėl tokių apimčių gatavus drabužius jums tikrai reikia taisyti - siaurinti per liemenį. O pirkti, jei viršutinę dalį, tai pagal krūtinės apimtį, o jei apatinę - pagal klubus. Taip jau yra toms ne visai standartinėms. Bet tas, kaip jūs vadinat, ąsotis - man labai gražu, ypač su jūsų apimtimis.
o kaip "užmaskuot" tą liemenį..
tikrai neplatinkit liemens, viską siūkit pagal savo išmatavimus. O jei apskritai nepatinka ryškinti liemenį, tai nešiokit laisvus, "burbulines" palaidines.
Kažką pripaisčiau, nežinau ar suprantamai , bet aš jūsų vietoje liemens neslėpčiau
Dėl tokių apimčių gatavus drabužius jums tikrai reikia taisyti - siaurinti per liemenį. O pirkti, jei viršutinę dalį, tai pagal krūtinės apimtį, o jei apatinę - pagal klubus. Taip jau yra toms ne visai standartinėms. Bet tas, kaip jūs vadinat, ąsotis - man labai gražu, ypač su jūsų apimtimis.
o kaip "užmaskuot" tą liemenį..
tikrai neplatinkit liemens, viską siūkit pagal savo išmatavimus. O jei apskritai nepatinka ryškinti liemenį, tai nešiokit laisvus, "burbulines" palaidines.
Kažką pripaisčiau, nežinau ar suprantamai , bet aš jūsų vietoje liemens neslėpčiau
Aistestul, Jūs turite tikrai gerą figūrą. Jei ant pilvo neturite lašiniukų(dėl ko labai abejoju ) nieko slėpti nereikia. Aš taip pat dažnai susiduriu su panašiom problemom (88-64-94) džinsus susisiaurinu ir nešioju kol nesudyla bo darbo baisiai daug. Siūkit pagal savo matmenis, o gal konstrukciškai kas negerai?
RIKIS- apie kurį sijoną kalbate?