Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

nereikia itempti medziagos ir gal dygsni padidink.
Atsakyti
Aciukas 4u.gif Medziagos netempiu, bet va dygsni padidinsiu ir pabandysiu siandien pasiuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 12 03, 20:02)
siandien paieskojau polisterino granuliu, bet neradau sad.gif, tai galvoju gal sintepono prikisti  g.gif

Mano brolis prekiauja polisterino granulemis. Nemazai merginu kiek zinau pirko sedmaisiams, pagalvems ir velniai zino kam. As pati pasisiuvau labai nebloga sedmaisi. Jei domina parasyk i AZ, duosiu kontaktus. Kaune.
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2009 12 28, 02:44)
Gal gali kas patart kaip graziai nusiuti dieniniu uzuolaidu krastus, kad jie nebanguotu.

Yra kialiata būdų šiai problemai spręsti. Vienas jų, siuvant „skystą“ audinį būtų toks: po apačia padėkite laikraščio skiaučių ar kitokio plono ir puraus popieriaus ir siūkite įprastu režimu. Baigus siūti, tuos popierius gražiai nuplėškite.

Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 12 28, 23:02)
Yra kialiata būdų šiai problemai spręsti. Vienas jų, siuvant „skystą“ audinį būtų toks: po apačia padėkite laikraščio skiaučių ar kitokio plono ir puraus popieriaus ir siūkite įprastu režimu. Baigus siūti, tuos popierius gražiai nuplėškite.

Aciu uz patarima 4u.gif as toki buda naudoju, kai reikia siuti minkstuteli audini ax.gif
Vakar jau pabaigiau siuti uzuolaidas thumbup.gif . Pasididinau dygsni ir sumazinau siulo itempima ax.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pasiuti sau marskinukus maitinaiciai su kelnem pizaminem. Kaip man padaryt iskarpas?? Nes iskarpas dariau tik mokyklo laikais ir "s gorem popolam" doh.gif
Itariu, kad reikes rankoviu, priekio, nugaros, klesniu (kelnems)...
Ir dar klausimas, ar imanoma pasiuti liemenele maitinanciai su buitine siuvimo masina?
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės smile.gif
Reikia patarimo/nuomonės. Iš kokio audinio gali būti siūta ši suknelė?
user posted image
Atsakyti
tik nuomonė, sunku numatyti iš foto apie medžiagos sudėtį, bet man panašų į taftą g.gif , bet nesu garantuota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 06, 13:43)
tik nuomonė, sunku numatyti iš foto apie medžiagos sudėtį, bet man panašų į taftą  g.gif , bet nesu garantuota  rolleyes.gif

Man taip pat į taftą panašu. O iš kokio dar audinio tokio tipo suknelė gražiai gulėtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2010 01 06, 13:48)
Man taip pat į taftą panašu. O iš kokio dar audinio tokio tipo suknelė gražiai gulėtų?  g.gif

žiūrint kokiai progai

jei išeigai gerai ir tafta bet dažniau dėvimam rūbui tikrai nesiūčiau iš jos, dar gražu būtų satinas, tik jaučiu nebūtų tokiso griežtos klostės, nes jis šiek tiek liaunesnis su tafta lyginant

o mano suvjektyvia nuomone, jie turėčiau tos manekenės figūrą siūčiau kaip sarafaną iš vilnelės blush2.gif ar pusvilnės ir nešiočiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 06, 13:59)
žiūrint kokiai progai
jei išeigai gerai ir tafta bet dažniau dėvimam rūbui tikrai nesiūčiau iš jos, dar gražu būtų satinas, tik jaučiu nebūtų tokiso griežtos klostės, nes jis šiek tiek liaunesnis su tafta lyginant

o mano suvjektyvia nuomone, jie turėčiau tos manekenės figūrą siūčiau kaip sarafaną iš vilnelės  blush2.gif ar pusvilnės ir nešiočiau  wub.gif

Ačiū labai už nuomonę ir patarimus.
Man progai reikia. Reikia kuklios, paprastos, neiššaukiančios, tai tas modeliukas man labai užkliuvo už akies, turbūt iš taftos reikės bandyti siūdintis.
O mintis dėl sarafano tai superinė bigsmile.gif
Atsakyti
AS LABAI NORECIAU BELEKOKI PUSILGY SIJONA PASISIUT IR MEDZIAGU TURIU.BET ESU PRADZIAMOKSLE IR NE MENKIAUSIOS UZUOMINOS NETURIU.ISMIERA 38 ACIUKAS
Atsakyti