Taram param Apie makaronus, butu paprasciau jei parodytumet konkrecia nuotrauka. Nes yra keletas budu, neaisku apie kuri kalbate. galima siuti gatavus kutus, jie parduodami susiuti ant juosteles, yra ploni , buna ivairaus ilgio. Galima siuti ir isversti plonus raistelius is tamprios medziagos. Bet paprasciausias budas sukarpyti plonomis juostelemis lykra arba kitokia trikotazine medziaga, timptelt, ir makaronai susisuks. tik reikia sukirpti teisingos krypties.
Sada galite bandyti ieskoti sintepono kamsala. Buna pirkti ir sintepono granuliu, bet jos parduodamos labai dideliais kiekiais. Apie polistirolo granules parasiau jums sedmaisiu temoje. Tik nezinau is kokio jus miesto, sunku kazka patarti.
A, tai sitie gatavi. Kaune yra Egles atelje, jeigu kaina negazdina. Kur gauti pigiau nezinau, tokiai suknelei ne vieno metro reikia, teko siuti panasias.
Gal galėtų ir man kas padėti Norėčiau pasiūti dukrai kelnes...nežinau kaip jos vadinasi... na tokias su nuleistu klynu, kur dabar madingos jaunimo tarpe. Gal kas siuvotės, gal kas turi ar patartų kur galima būtų rasti iškarpą Būčiau labai dėkinga
As noreciau patarimo, viena siuveja pasiuvo sarafana, bet ilgi nutrumpino, ir man jis netinka,tai pagalvojau gal galima is sarafano persiuti sijona, gal yra kokiu nuorodu... mazdaug numanau kaip reiketu, bet profesionalo patarimo irgi butu ne pro sali... pas ta pacia siuveja nebenoriu kreiptis. Siuti pati siek tiek moku...
As noreciau patarimo, viena siuveja pasiuvo sarafana, bet ilgi nutrumpino, ir man jis netinka,tai pagalvojau gal galima is sarafano persiuti sijona, gal yra kokiu nuorodu... mazdaug numanau kaip reiketu, bet profesionalo patarimo irgi butu ne pro sali... pas ta pacia siuveja nebenoriu kreiptis. Siuti pati siek tiek moku...
gal kas gali patart siuvau kelnes is burdos pora kartu, matau pasikartojancia klaida, viena sonine klesne sukasi i prieki , atrodo viska darau teisingai, bet kaip tokias klaidas taisyt
gal kas gali patart siuvau kelnes is burdos pora kartu, matau pasikartojancia klaida, viena sonine klesne sukasi i prieki , atrodo viska darau teisingai, bet kaip tokias klaidas taisyt
Ar kelniu kanto( vidurio) linija, yra vienodai nutolusi nuo krastines linijos, tiek priekio tiek nugaros detaliu. Ar sutampa ikirpiai ties kelio linija. Daigstyti ir siuti kelniu sonines siules reikia is priekines detales puses.