Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

Neseniai radau vieną tinklapį, ten daug visokių gerų dalykų ir būtent neščiai pasiūlymų, kaip rasti išeitį iš padėties. http://www.season.ru...h_us/berem.html
Olle Olle, lai pasižiūri tavo draugė, ten labai viskas aišku. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti vilniečių, gal žinote, kur galima gauti kaušelių stipriai priminkštintų ir kauliukų, ne karpomų, o plastikinių. 4u.gif 4u.gif Labai reikią šią savaitę, gal žinote Vilniuje kokią parduotuvę, kur jais prekiauuja? ax.gif ax.gif
Atsakyti
kokią medžiagą patartum įstatyti į tamsius mėlynus džinsususer posted image
Atsakyti
mano galva geriausiai butu vilvetas biggrin.gif jeinenori didelio kontrasto rinkis artima dzinsui spalva,jei nori kontrasto patarciau ruda ( truputi i ryzuma ) spalva.
Atsakyti
Labas.Gal kas gali patarti ar kokią nuorodą mestelti ax.gif Sumąsčiau vasarai vaikiukams pasiūti kepures,tokios kaip skarelės.Pavadinimą pamiršau doh.gif
user posted image
Kažką tokio
Atrodo nieko sudėtingo,bet kažko nesigauna man ax.gif Gal kokius brėžinius kas turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 03 vasario 2007 - 07:56
Laba diena, o kaip gražiai įdėti žiedus į užuolaidas g.gif ?
Atsakyti
reikia patarimo 4u.gif . kodėl man pasisiuvus kelnes visada metasi istrižos raukšlės ant šlaunų einant, lyg temptų truputį g.gif . taip būna nesvarbu ar siūčiau pagal BURDOS iškarpas, ar pati dariau pagal visus paskaičiavimus naudodamasi aprašymais. to nebūna su pirktinėm kelnėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 20, 19:37)

naca, 20 Geg 2007 - 19:37, para�ė:

naca, 20 Geg 2007 - 19:37, para�ė:

reikia patarimo 4u.gif . kodėl man pasisiuvus kelnes visada metasi istrižos raukšlės ant šlaunų einant, lyg temptų truputį g.gif . taip būna nesvarbu ar siūčiau pagal BURDOS iškarpas, ar pati dariau pagal visus paskaičiavimus naudodamasi aprašymais. to nebūna su pirktinėm kelnėm g.gif

eina raukslytes nuo klyniuko link klubu linijos is sonu???
cia pati sunkiausia problema kokia yra siuvime manau doh.gif
gal turi glubiukus platesnius,o liemeni siauroka?
siaip pabandyk suimti virsuj ties vidurio siule truputi,jei nepadeda,tada blogas priekines dalies klynelio kirpimas.ir galbut isvis nepakanka priekines dalies.
turejau kliente,ir jai niekaip negalejom pataisyt buten tu raukslyciu doh.gif doh.gif
Atsakyti
na, tos raukšlės eina įstrižai žemyn nuo klyno link išorinės siūlės. taip mano liemuo lieknas turbūt kažkiek nestandartiškai, nes visada pirktinės kelnės būna per plačios per liemenį. o užpakalis "riestas" blush2.gif
Atsakyti
Gali buti, kad negerai susiuvai zingsnio siule istempei/pasodinai. Jos negalima nei istempti, nei sodinti iki keliu kazkur, tada truputi pasodini apie cm, ziurint kokia medziaga, uzpakaline dali.
Pamatuok ir palygink geras pirktines kelnes su siutom, kurios blogai tau, rasi klaida. Greiciausiai mazai priekio.
Atsakyti
o ką tai reiškia "pasodinai" ? mat aš siuvusi kokį 30, gal daugiau kelnių sau, bet lyg visada ( bent jau paskutiniu metu, nes labiau dėmesį kreipiu) tas pats. o siuvusi pagal įvairias iškarpas blink.gif
o taip norisi normalių kelnių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 21 gegužės 2007 - 18:06
Pasodinai, reiskia, kad apatines medziagos reikia daugiau, nezinau kaip tau pasakyt..... siuvant juosmeni prie kelniu, ypac kai juosmuo lenktas 3 ar 4 daliu, reikia kelnes truputi pasodinti, istatant rankoves galvute irgi, susiuvant svarko rankove taip pat.....dar ten yra daug....burdoj, jei gerai pamenu, tai pazymeta ^^^^, rusiskai butu priposadit tkanj.
Nors jei viska gerai sukirpai ir susiuvai, ieskok, matuok, kazkur truksta poros cm, arba per daug. Paprastai reikia kelti priesinga puse, kaip ir ziureti ka darant tos klosteles nyksta. Priglude kelnes, ar laisvos?
Atsakyti