Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(dėja @ 2009 10 16, 21:38)
jei apie siuvejas kalba,tai pasakysiu kaip man buvo.Nors siuvu pati,bet nusprendziau eiti i siuvykla.Po menesio turejo vykti krikstynos dukrytes.Ismatuoja,ir pasako laika primatavimui,sakau ar tikrai spesit,nes treciadieni liepia ateiti,o sestadieni krikstynos.Aisku patikina,kad viskas bus gerai.
Na kagi nukeliauju treciadieni,o man sako nieko nebus mes net nesukirpom,nes bijom sugadinti.(mano suknele buvo nerta,ir man reikejo pamusalo,kadangi ji visa kiaurarasciu nerta,tai norejosi,kad pamusalas geras ir grazus butu).Tai as vos neverkdama einu namo,ir galvoju nuvaziuoti neturesiu galimybes issirinkti,ieskoti siuvejos velu,pati siuti neturiu laiko,nes daug pasiruosimo krikstynoms.Bet finale pati sedejau kelias naktis ir pasisiuvau,baigiau velu penktadienio vakara,ir sestadieni gavau daug pagyrimu del sukneles. ax.gif

g.gif O kaip siuvėjai baigėsi?
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2009 10 16, 20:28)
g.gif O kaip siuvėjai baigėsi?

O ji dirba ir toliau,nes ten jos visa siuvykla smile.gif As akiu nedraskiau,susirinkau viska ir isejau.Tiesiog neturejau jegu aiskintis,bet jei ir reikia ko tai aplenkiu ta vieta ir tikrai niekam nerekomenduoju.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif o as merginos su tokiu kvailu klausimu blush2.gif gal galip pasakyti kaip vadinasi ta siuvimo masinos dalis kur susukamas siulas kuris naudojamas is apacios?termiskai zinau ,,spuole,, vadindavo mama o kaip lietuviskai? g.gif ieskau intikre reikia nusipirkti ir uzmusk nu nerandu ,o atsimint neatsimenu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2009 10 17, 12:58)
sveikutes 4u.gif  o as merginos su tokiu kvailu klausimu blush2.gif gal galip pasakyti kaip vadinasi ta siuvimo masinos dalis kur susukamas siulas kuris naudojamas is apacios?termiskai zinau ,,spuole,, vadindavo mama o kaip lietuviskai? g.gif ieskau intikre reikia nusipirkti ir uzmusk nu nerandu ,o atsimint neatsimenu  doh.gif  blush2.gif

Lietuviškai turbūt tiesiog "ritė" arba "špūlė", angliškai "bobbin" arba "sewing machine bobbin", rusiškai "шпулька".
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2009 10 16, 17:48)
Nenormalu, cia nepagarba klientui. Na nebent susirgo, ar kokia nelaime atsitiko. Bet juk galima pranesti, kad primatavima reiktu atideti. Arba laaabai daug darbo turi ir nespeja. Siulyciau paciai skambinti siuvejai ir klausti kaip ir kas. As savo klientams visada pranesu, jei kartais nesigauna pasiuti sutartu laiku.

Aciu uz atsakyma, nes galvojau, kad as kazkaip negerai elgiuosi, skambindavau o ji niekada nekeldavo ragelio tik sms atsiusdavo rytoj... ir taip pastoviai, tai po menesio nervu tampymo, dar dvi savaites kovojau, kad grazintu medziaga... db ji siaubingai isizeidusi, drauge buvo... Bet db mano sazine rami.
Papildyta:
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 10 16, 18:08)
žinoma, nenormalu smile.gif

jei pažada, ir nepranešus pasikeitusių pateisinančių aplinkybių, neištesi, tai po pirmo siuvinio, siūlau keisti siuvėją. smile.gif

Jau pekeiciau i lb faina panele, pirmadieni jau turesiu savo drabuzeli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victoria Beckham: 19 spalio 2009 - 13:08
sveikos,
gal as truputuka ir ne i tema,bet niekur nerandu kas galetu patarti kaip padaryti aplikacija? vaikas striuke perplese tai kazkaip ne kaip atrodo.
gal kas zino kur kokiu sablonu ju gauti ar kaip?
aciu labai
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2009 11 02, 14:18)
sveikos,
gal as truputuka ir ne i tema,bet niekur nerandu kas galetu patarti kaip padaryti aplikacija? vaikas striuke perplese tai kazkaip ne kaip atrodo.
aciu labai

būtų gerai pamatyti nuotrauką, kitą kart aplikacija gali dar labiau vaizdą sugadinti, aš savo sūnui prisiuvau atšvaitines juosteles slėpdama suplyšimą, gavosi išeitis super thumbup.gif , nes ta striukė neturėjo jokių atšvaitų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2009 11 02, 14:18)
sveikos,
aciu labai

buna siuviniu reikmenu parduotuvese pirkt smile.gif
Atsakyti
Gal kuri mergaitės man padėsit sugalvoti, ką prie tokio stiliaus sijonuko viršuje pasisiūti, priderinti g.gif kadangi apimtis po krutine nemaža, tai nesinori labai kontrastingų spalvų
[URL=[URL=http://img193.imageshack.us/i/fotonamie079.jpg/]user posted image
user posted image]My Webpage[/URL]
P.S. sijonukas tik sudaigstytas ir nelygintas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šaltute: 05 lapkričio 2009 - 08:43
Sveikos 4u.gif as cia su tokiu klausimuku uzsukai i Jusu temute ax.gif is padevetu drabuziu nusipirkau nuostabios medziagos diiidele palaidine 50 dydzio.. su viltim, kad as ja perdarysiu i suknele, nes ilgis kaip sukneles man, o sujuosus dirzu na tiesiog pasakiskai atrodo, nes medziaga neplona tokia, zvilgi... as pati 34-36 dydi nesioju...bet visa problema yra tos palaidines virsus..sakykit, ar imanoma butu persiuti kazkaip siek tiek pataisyti ta palaidines virsu? ar siuvejos siais laikais apsiima tokius dalykus daryti? nes manau nemazai vargo siules ardyti, kirpti is naujo ir pan unsure.gif anksciau tai pamenu pussesere daznai nesdavo persiuti drabuzius, nes tos senos medziagos buna labai grazios...
aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2009 11 06, 12:23)
.bet visa problema yra tos palaidines virsus..sakykit, ar imanoma butu persiuti kazkaip siek tiek pataisyti ta palaidines virsu? ar siuvejos siais laikais apsiima tokius dalykus daryti? nes manau nemazai vargo siules ardyti, kirpti is naujo ir pan  unsure.gif  anksciau tai pamenu pussesere daznai nesdavo persiuti drabuzius, nes tos senos medziagos buna labai grazios...
aciu uz atsakyma  mirksiukas.gif

viskas įmanoma. Bet man asmeniškai tai daug smagiau siūti iš naujo audinio, nes čia gaunasi tas pats, kaip naujo drabužio pasiuvimas, tik prisideda įvairių papildomų darbų: ardymas, lyginimas, ir pan. smile.gif
o už papildomus darbus papildomai ir mokama, arne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 11 06, 15:48)
viskas įmanoma. Bet man asmeniškai tai daug smagiau siūti iš naujo audinio, nes čia gaunasi tas pats, kaip naujo drabužio pasiuvimas, tik prisideda įvairių papildomų darbų: ardymas, lyginimas, ir pan.  smile.gif
o už papildomus darbus papildomai ir mokama, arne?  mirksiukas.gif

tai as prantu viska ax.gif bet ta medziaga mane pakerejo, lb grazi ir visai nauja, tokiu nera pas mus parduotuvese, bent jau neteko matyti, o uz pacia palaidine mokejau tik 6lt thumbup.gif tai manau reiks nesti isiuvykla ir nepagailesiu pinigeliu, kad persiutu... bigsmile.gif
Atsakyti