Pamusale laisvumo sociai, apatinis skeltukas stovi savo vietoj, o virsutinis stipriai atsokes, nors kai kabo ant pakabos atrodo viskas tvarkoj

QUOTE(Nightbird @ 2009 09 23, 14:12)
Pamusale laisvumo sociai, apatinis skeltukas stovi savo vietoj, o virsutinis stipriai atsokes, nors kai kabo ant pakabos atrodo viskas tvarkoj 

šiaip reiktų pamatyt

QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 23, 14:35)
Reiks dar paziuret gal tikrai is ilgio gali trukti, maciau tik kad plocio sociai

gali batu kad skeltukas pratampytas, gali buti,kad vidurio siule blogai susiuta, gali buti kad priekakli daugiau pakirpti reikia,arba nugaros sonine siule patemta i virsu . siaip tampyk is visu pusiu ir ziurek kas gaunasi. atsimenu man prieki vienam paltui taip skete, bet ka dariau, garbes zodis nebeatsimenu

Sveiki,
noriu Jūsų paklausti, noriu kelnių suvimui pirkti medžiagą, o jos sudėtis 97 proc. Cotton ir 3proc elastene, galvoju ar nebus tokia medžiaga, kuri išsitampys? nes medžiagose ir siuviniuose nelabai susigaudau ir bijau kad neišsitampytų labai. Ačiū

noriu Jūsų paklausti, noriu kelnių suvimui pirkti medžiagą, o jos sudėtis 97 proc. Cotton ir 3proc elastene, galvoju ar nebus tokia medžiaga, kuri išsitampys? nes medžiagose ir siuviniuose nelabai susigaudau ir bijau kad neišsitampytų labai. Ačiū

QUOTE(Erdene @ 2009 10 07, 15:33)
Sveiki,

neišsitampys

QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 07, 18:11)
neišsitampys
, eslastanas toks stebuklas kuris turi savybę išsitempęs grįžti į savo vietą, o 3 proc yra tik dėvėtojo patogumui , pirkit ir nešiokit į sveikatą 

labai dėkui

noriu paklaust ar normalu laukt pirmo primatavimo menesi, jei siuveja pazada po 5d.
QUOTE(Victoria Beckham @ 2009 10 16, 17:19)
noriu paklaust ar normalu laukt pirmo primatavimo menesi, jei siuveja pazada po 5d.
Nenormalu, cia nepagarba klientui. Na nebent susirgo, ar kokia nelaime atsitiko. Bet juk galima pranesti, kad primatavima reiktu atideti. Arba laaabai daug darbo turi ir nespeja. Siulyciau paciai skambinti siuvejai ir klausti kaip ir kas. As savo klientams visada pranesu, jei kartais nesigauna pasiuti sutartu laiku.
QUOTE(Victoria Beckham @ 2009 10 16, 17:19)
žinoma, nenormalu

jei pažada, ir nepranešus pasikeitusių pateisinančių aplinkybių, neištesi, tai po pirmo siuvinio, siūlau keisti siuvėją.

QUOTE(Aleksandritas @ 2009 10 16, 17:08)
žinoma, nenormalu 
jei pažada, ir nepranešus pasikeitusių pateisinančių aplinkybių, neištesi, tai po pirmo siuvinio, siūlau keisti siuvėją.

jei apie siuvejas kalba,tai pasakysiu kaip man buvo.Nors siuvu pati,bet nusprendziau eiti i siuvykla.Po menesio turejo vykti krikstynos dukrytes.Ismatuoja,ir pasako laika primatavimui,sakau ar tikrai spesit,nes treciadieni liepia ateiti,o sestadieni krikstynos.Aisku patikina,kad viskas bus gerai.
Na kagi nukeliauju treciadieni,o man sako nieko nebus mes net nesukirpom,nes bijom sugadinti.(mano suknele buvo nerta,ir man reikejo pamusalo,kadangi ji visa kiaurarasciu nerta,tai norejosi,kad pamusalas geras ir grazus butu).Tai as vos neverkdama einu namo,ir galvoju nuvaziuoti neturesiu galimybes issirinkti,ieskoti siuvejos velu,pati siuti neturiu laiko,nes daug pasiruosimo krikstynoms.Bet finale pati sedejau kelias naktis ir pasisiuvau,baigiau velu penktadienio vakara,ir sestadieni gavau daug pagyrimu del sukneles.