Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(Chera @ 2009 03 04, 14:26)
labai noreciau jusu patarimo  ax.gif ar sia suknele butu galima graziai pasiaurinti? ir ar is vis imanomas toks dalykas? Radau internete ja pirkti L dydzio, o man reiktu S-M  g.gif  aciu uz atsakyma
user posted image

jei jau šitą suknelę turėtum tai sakyčiau kaip nors, bet jei perki su ta mintimi, kad reiks taisyti tai nepirkčiau, nes taisytas daiktas ir yra taisytas, kaip siaurinsisi pasislinks krūtinės vieta, pažasties išėma, praktiškai tą suknę reiktų ardyti , kad gražiai gulėtų , nes vien iš šonų deja nebus gražu
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 03 04, 15:59)
jei jau šitą suknelę turėtum tai sakyčiau kaip nors, bet jei perki su ta mintimi, kad reiks taisyti tai nepirkčiau, nes taisytas daiktas ir yra taisytas, kaip siaurinsisi pasislinks krūtinės vieta, pažasties išėma, praktiškai tą suknę reiktų ardyti , kad gražiai gulėtų , nes vien iš šonų deja nebus gražu

unsure.gif aciu uz atsakyma... tikriausiai reiks ieskotis savojo dydzio verysad.gif o as jos taip norejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 04 kovo 2009 - 15:17
Sveikos, ar galėtumėte patarti, kuo ir kaip galima kantuoti trikotažinių dirbinių kraštus? Norėčiau vaikui ką nors pasiūti iš trikotažo, bet bėda ta, kad Vilniuje niekur neradau gatavų trikotažinių kantavimo juostelių, o jeigu kirpti iš tos pačios medžiagos, ji labai susisuka. Gal vis dėlto aš blogai ieškojau ir kur nors tokios juostelės parduodamos (jos tikriausiai turėtų būti megztos stulpeliais, kaip būna, pvz., vyriškų marškinėlių rankovės ir apykaklė)?
Atsakyti
O nebandet tu kantavimo juosteliu susikirpti kita kryptimi g.gif paprastai trikotazas viena kryptim labiau tamposi ir susiuka, kita maziau.
Atsakyti
Ačiū už siūlymą, bandžaiu, bet čia, matyt, galioja tik dvipusiam trikotažui. O aš esu nusipirkus vienpusio, tai jis iš visų 4 pusių vamzdeliais susisuka.
Atsakyti
noreciau pasiteirauti kiek reiktu medziagytes metru, jiai pagalvele 40-60, ciuzinukas 60-120 (tai cia reikia paklodes ir uzvalkelelio kaldytrej) ?
Atsakyti
Ir aš atkeliauju su klausimu. blush2.gif Iš kurio galo reikėtų trumpinti užtrauktuką, kad jis po to neatsiseginėtų? Paslėpti likusio ilgo galo negaliu, nes šviečiasi per nertą suknelę.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 08 31, 16:16)
Ir aš atkeliauju su klausimu.  blush2.gif Iš kurio galo reikėtų trumpinti užtrauktuką, kad jis po to neatsiseginėtų? Paslėpti likusio ilgo galo negaliu, nes šviečiasi per nertą suknelę.

trumpinčiau iš viršaus, nuimčiau gražiai geležiuką jis labai gražiai atsilanksto , nukerpi kiek reikia, ir atgal užlankstai, tikiuosi supratai ką pasakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 31, 16:48)
trumpinčiau iš viršaus, nuimčiau gražiai geležiuką jis labai gražiai atsilanksto , nukerpi kiek reikia, ir atgal užlankstai, tikiuosi supratai ką pasakiau  4u.gif

Suprast puikiausiai supratau. ax.gif Bet bėda ta, kad užtrauktas paslėpto tipo ir jokių geležiukų nėra. blink.gif Todėl ir kilo man toks klausimas. Su geležiukais jau teko man susidurti. ax.gif
Šiaip galvojau gal apačioje užsiūti ties ta vieta, kur man reikia, ir po to nukirpti. Bet suabejojau, ar tvirtai laikysis, „neišsižios“. Gal kas turi daugiau patirties? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 08 31, 18:24)
Suprast puikiausiai supratau. ax.gif Bet bėda ta, kad užtrauktas paslėpto tipo ir jokių geležiukų nėra.  blink.gif Todėl ir kilo man toks klausimas. Su geležiukais jau teko man susidurti.  ax.gif
Šiaip galvojau gal apačioje užsiūti ties ta vieta, kur man reikia, ir po to nukirpti. Bet suabejojau, ar tvirtai laikysis, „neišsižios“. Gal kas turi daugiau patirties?  blush2.gif

dar užsiūk tada medžiagos gabaliuką , apgaubk tiesiog , neturėtų matytis ir garantuotai neišsižios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 08 31, 19:24)
Suprast puikiausiai supratau. ax.gif Bet bėda ta, kad užtrauktas paslėpto tipo ir jokių geležiukų nėra.  blink.gif Todėl ir kilo man toks klausimas. Su geležiukais jau teko man susidurti.  ax.gif
Šiaip galvojau gal apačioje užsiūti ties ta vieta, kur man reikia, ir po to nukirpti. Bet suabejojau, ar tvirtai laikysis, „neišsižios“. Gal kas turi daugiau patirties?  blush2.gif

Du pasiūlymai umn.gif :
1. Man vyras apačioj reikiamoj vietoj superklijais patepė, o aš nudžiuvus nukirpau žemiau. Jau kokie metai skalbiu, nieko tongue.gif
2. Viršuj nukirpk ir pakišk galiukus atvirus galiukus po apykaklės palenkimu ar kantu, nežinau, kaip apdirbtas Tavo suknelės kaklas(tiesą sakant, nežinau net kaip vadinasi tai, po kuo pakišti hihihi.gif, bet tikiuosi, suprasi)
Atsakyti
uztrauktukas pasleptas ar ne trumpinasi is apacios,jeigu jis atsisega ta prasme,kaip striukese,tada uzsilenkia virsutiniai krasteliai.

grete,trumpink apacia,tiesiog kiek tau jo liks apacioja,nukirpk palikdama 1.5-2cm,ir uztvirtink,siuvimo masina,persiudama per ji kelis kartus. mirksiukas.gif
Atsakyti