Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

Kaip smagu,kad atsiliepet,gal iseitu nufotografuoti ir ikelti foto?
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 02, 16:18)
Kaip smagu,kad atsiliepet,gal iseitu nufotografuoti ir ikelti foto?

pabandysiu ryt mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas visoms smile.gif Susidomėjau drabužių dekoravimu plunksnomis.Tik niekaip nesumastau, kaip tas pluksnas pritvirtinti, kad tvirtai laikytusi ir dailiai atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 02, 10:58)
Laba,visoms siuvejelems.As noreciau paklausti,gal kuri siuvote zabo?Noreciau pasisiuti,gal turite iskarpa galetumete pasidalinti,kaip kas.Buciau dekinga.

tai vat, prisižadėjau, o užrašai mano su brėžinuku pas mamą, pasirodo ax.gif tai nufotkinau tik iš knygos, ten tik aprašymas. Tai vat, aš kai siuvau, tai kirpau spirale mirksiukas.gif gal padės..

user posted image
user posted image

P.S. jei nori, parašyk man ė až savo paštą, atsiųsiu foto ryškesnę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sare: 03 vasario 2009 - 10:27
Sveikos, mergaitės smile.gif

Gal kas galėtų pagal mano matmenis nubrėžti iškarpas ? blush2.gif
Bent kompiuteryje ar ant popieriaus ir nuskanuot.. na su matmenim rolleyes.gif

Turiu siuvimo mašiną, medžiagos.. norėčiau suknelę pasisiūti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 26, 14:51)
bigsmile.gif  mano planuose irgi dekoratyvines. Turiu 3 pagalveles mazytes ir liko uzuolaidinio audinio. tai galvoju reikia uzvalkaliukus pasiuti, kad butu svetaines dekoracijai  wub.gif  labai butu didelis dekui  aciuks.gif

Sveika 4u.gif Jau turbūt pasisiuvai pagalvytes ir be mano pagalbos, nes tik vakar vėlai grįžau, savaitei skubiai reikėjo išlėkt į sostinę doh.gif Parašyk, ar dar reikia fotkių mirksiukas.gif Atsiprašau, kad taip prisižadėjau ir neištesėjau, bet atsirado nenumatytų reikalų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 03, 11:56)
Sveikos, mergaitės smile.gif

Gal kas galėtų pagal mano matmenis nubrėžti iškarpas ? blush2.gif
Bent kompiuteryje ar ant popieriaus ir nuskanuot.. na su matmenim  rolleyes.gif

Turiu siuvimo mašiną, medžiagos.. norėčiau suknelę pasisiūti  blush2.gif

na, jei turi siuvimo mašiną ir audinio, nusipirk dar Burdą mirksiukas.gif rasi iškarpų ne tik suknelės, ir galėsi naudot ne vienam drabužėliui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ..
noriu paklausti kaip manote is kokios medziagos pasiuta sita vestuvine suknele? Gal kas zinos nes pirmadieni darau galutini uzsakyma ir nzn kokia medziaga rinktis o noriu jau pirmadieni uzsisakyti suknele..
Suknele galima pamatyti gmail.com
login suknytemano
pasw suknyte123

labai laukiu patarimu
Atsakyti
Pagaliau pasidariau Zabo,idedu foto kas man gavosi.. Dekoju dar karta Sareiuser posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma.j: 20 vasario 2009 - 20:38
Sveikutes siuvejeles, turiu toki klausimuka 4u.gif siuvu guoliuka suniukui, o kaip reikia graziai apkantuoti krastukus? esu maciusi kad ale virvelem buna apsiuta, bet kaip tai reikia padaryti? kaip ta virvele pritvirtinti? na visiskai nesumastau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 20, 20:36)
Pagaliau pasidariau Zabo,idedu foto kas man gavosi.. Dekoju dar karta Sarei

tikrai nėra už ką 4u.gif
įdomu būtų pažiūrėt , kaip ant marškinukų atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sare: 24 vasario 2009 - 18:06
labai noreciau jusu patarimo ax.gif ar sia suknele butu galima graziai pasiaurinti? ir ar is vis imanomas toks dalykas? Radau internete ja pirkti L dydzio, o man reiktu S-M g.gif aciu uz atsakyma
user posted image
Atsakyti