Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(sare @ 2009 01 25, 21:34)
na, tai praskaičiau temukę, ir neradau nuotraukų  unsure.gif
ši? labai graži  wub.gif 
beje, o kur tu tuos kauliukus sudėjai, ir į įsiuvus?  g.gif

ax.gif prigavai biggrin.gif Tiesą sakant, kompas neatidaro disko su vestuvių nuotraukom, todėl nufotografuosiu atskirai ir būtinai įkelsiu. Šiaip vaizdas panašus į žurnale esantį blush2.gif
Kauliukus sudėjau į įsiuvus 4u.gif
Atsakyti
norejau jusu paklausti... siuvu pagalvems uzvalkaliukus ir noriu bandyti isiuti uztrauktuka blush2.gif pirmiausiai reikia isiuti uzvalkalui uztrauktuka ir po to susiuti sonus? ar atvirksciai doh.gif Kaledu proga MB padovanojo siuvimo masina - tai dabar bandau siuveja tapti lotuliukas.gif
Atsakyti
būtų lengviau pirma prie galų prisiūt užtrauktuką, paskui tik šonus pervažiuosi, ir psio 4u.gif
geras tas tavo MB. dabar turėsi jam viską taisyt, kelnes lenkt, užtrauktukus persiūt ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2009 01 25, 23:36)
geras tas tavo MB. dabar turėsi jam viską taisyt, kelnes lenkt, užtrauktukus persiūt ir t.t.  rolleyes.gif

Bet tame tarpe (tarp tooookių didelių darbų) ir sau ką nors gražaus pasisiūti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2009 01 25, 22:36)
būtų lengviau pirma prie galų prisiūt užtrauktuką, paskui tik šonus pervažiuosi, ir psio  4u.gif
geras tas tavo MB. dabar turėsi jam viską taisyt, kelnes lenkt, užtrauktukus persiūt ir t.t.  rolleyes.gif

tai kad kazi ar pavyks blush2.gif nieko nemoku... pirmasis mano darbas - dukrytei paklode pasiuvau... o antrasis - tai bandau uzvalkalus pasiuti bigsmile.gif man patinka "krapstyti" visokias smukmenas mirksiukas.gif bet kad namie nerandu ka daugiau susiuti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 25, 21:20)
norejau jusu paklausti... siuvu pagalvems uzvalkaliukus ir noriu bandyti isiuti uztrauktuka  blush2.gif  pirmiausiai reikia isiuti uzvalkalui uztrauktuka ir po to susiuti sonus? ar atvirksciai  doh.gif  Kaledu proga MB padovanojo siuvimo masina - tai dabar bandau siuveja tapti lotuliukas.gif

QUOTE(sare @ 2009 01 25, 21:36)
būtų lengviau pirma prie galų prisiūt užtrauktuką, paskui tik šonus pervažiuosi, ir psio  4u.gif

tu aprašei jei užtrauktukas nuo vieno galo pagalvės iki kito , bent taip supratau , o jei ne, tik kažkurioje dalyje įsiūtas tada darau taip
susiuvu ką man reikia ir tada "įstatau "užtrauktuką ax.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 01 25, 23:46)
tu aprašei jei užtrauktukas nuo vieno galo pagalvės iki kito , bent taip supratau , o jei ne,  tik kažkurioje dalyje įsiūtas tada darau taip
  susiuvu ką man reikia ir tada "įstatau "užtrauktuką  ax.gif ,

mano pagalves matmenys 80x50 - tai uztrauktuka siuciau per visa 50 cm gale
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 25, 22:53)
mano pagalves matmenys  80x50 - tai uztrauktuka siuciau per visa  50 cm gale

tada siūk kaip aprašė sare mirksiukas.gif ,

o dabar į temą ir tu pačiu ne įtemą biggrin.gif , neseniai sužinoau, kad yra spec užtrauktukai patalynei, jie būna be tos galvutės, kad netyčia miegant nesusižeistum, ir dar aš sau ir savo vaikams siusvu su sagom, arba užkeistiniu būdu tada nereik jokių susegimų, man taip patogiau ir greičiau pasisiuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 01 26, 01:00)
o dabar į temą ir tu pačiu ne įtemą  biggrin.gif , neseniai sužinoau, kad yra spec užtrauktukai patalynei, jie būna be tos galvutės, kad netyčia miegant nesusižeistum, ir dar aš sau ir savo vaikams siusvu su sagom, arba užkeistiniu būdu tada nereik jokių susegimų, man taip patogiau ir greičiau pasisiuva  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi taip pat.
Chera, aš dabar kaip tik siuvu pagalvytėms užvalkalus su užtrauktuku. Tik užtrauktukai paslėpti, t.y. dar dėjau ir užlenkimą, kad jų nesimatytų, nes pagalvytės dekoratyvinės. Jei įdomu, galiu pafotkint procesą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2009 01 26, 01:26)
Chera, aš dabar kaip tik siuvu pagalvytėms užvalkalus su užtrauktuku. Tik užtrauktukai paslėpti, t.y. dar dėjau ir užlenkimą, kad jų nesimatytų, nes pagalvytės dekoratyvinės. Jei įdomu, galiu pafotkint procesą  mirksiukas.gif

bigsmile.gif mano planuose irgi dekoratyvines. Turiu 3 pagalveles mazytes ir liko uzuolaidinio audinio. tai galvoju reikia uzvalkaliukus pasiuti, kad butu svetaines dekoracijai wub.gif labai butu didelis dekui aciuks.gif
Atsakyti
Laba,visoms siuvejelems.As noreciau paklausti,gal kuri siuvote zabo?Noreciau pasisiuti,gal turite iskarpa galetumete pasidalinti,kaip kas.Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 02, 10:58)
Laba,visoms siuvejelems.As noreciau paklausti,gal kuri siuvote zabo?Noreciau pasisiuti,gal turite iskarpa galetumete pasidalinti,kaip kas.Buciau dekinga.

siuvau, žinau, kaip pasidaryti iškarpą, tik nežinau, kaip tau pateikti tą medžiagą g.gif skanerio neturiu, o viskas užrašuose ir knygoj..
Atsakyti