Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

labuka, gal kuri galite pagelbeti.. 4u.gif siuvant siuvimo masina virsutinis siulas apsisuka aplink apatinio siulo saudykle.siaip kol neapsisuka, tai siuva liuks.. siule lygi, grazi, siulo itempimas geras.. paprastai pasiuva truputi arba tik sustoju pakoreguoti audinio padeti ir vsio.. pakimba.. nervas jau ima.. o siuti reikia.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2008 12 03, 17:54)

KYM, 03 Gru 2008 - 17:54, parašė:

KYM, 03 Gru 2008 - 17:54, parašė:

labuka, gal kuri galite pagelbeti..  4u.gif  siuvant siuvimo masina virsutinis siulas apsisuka aplink apatinio siulo saudykle.siaip kol neapsisuka, tai siuva liuks.. siule lygi, grazi, siulo itempimas geras.. paprastai pasiuva truputi arba tik sustoju pakoreguoti audinio padeti ir vsio.. pakimba.. nervas jau ima.. o siuti reikia.. verysad.gif

labuka, gal kuri galite pagelbeti..  4u.gif  siuvant siuvimo masina virsutinis siulas apsisuka aplink apatinio siulo saudykle.siaip kol neapsisuka, tai siuva liuks.. siule lygi, grazi, siulo itempimas geras.. paprastai pasiuva truputi arba tik sustoju pakoreguoti audinio padeti ir vsio.. pakimba.. nervas jau ima.. o siuti reikia.. verysad.gif

Labas vakaras. Atrodo, kad Jūsų mašina turi rimtą gedimą, kuris galėjo atsirasti dėl susidėvėjimo, dėl nekvalifikuoto remonto ir eksploatavimo. Žinodamas Jūsų mašinos modelį ir tai, kiek su ja dyrbta, galėčiau patikslintį gedimo priežastį.
Gerų Jums metų smile.gif
Atsakyti
Tik siandien pradejau siuti ir kol kas esu savamoksle. Labai reikia kad pasakytumete kaip reikia pakeisti apataini siula ir is kur ji istraukti? Pasibaige o as net neisivaizduoju kaip ji pakeisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2009 01 03, 22:47)

Divaaa, 03 Sau 2009 - 22:47, parašė:

Divaaa, 03 Sau 2009 - 22:47, parašė:

Tik siandien pradejau siuti ir kol kas esu savamoksle. Labai reikia kad pasakytumete kaip reikia pakeisti apataini siula ir is kur ji istraukti? Pasibaige o as net neisivaizduoju kaip ji pakeisti  doh.gif

Tik siandien pradejau siuti ir kol kas esu savamoksle. Labai reikia kad pasakytumete kaip reikia pakeisti apataini siula ir is kur ji istraukti? Pasibaige o as net neisivaizduoju kaip ji pakeisti  doh.gif

po adata eina dantukai, prie ju eina tokia plokstele. ja atidarik-bus ritele. ja isimk ir priviniosi siula 4u.gif
gal suprantamai parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 01 03, 23:53)

Inesiuuu, 03 Sau 2009 - 23:53, parašė:

Inesiuuu, 03 Sau 2009 - 23:53, parašė:

po adata eina dantukai, prie ju eina tokia plokstele. ja atidarik-bus ritele. ja isimk ir priviniosi siula 4u.gif

Suprantamai, taciau kaip ja atidaryti?
Atsakyti
Priklauso nuo mašinos - kokia pas tave? O instrukcijos nėra?
Atsakyti
pas mane necchi 270, o instrukcijos nera schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2009 01 04, 17:24)

Divaaa, 04 Sau 2009 - 17:24, parašė:

Divaaa, 04 Sau 2009 - 17:24, parašė:

pas mane necchi 270, o instrukcijos nera  schmoll.gif  schmoll.gif

pas mane necchi 270, o instrukcijos nera  schmoll.gif  schmoll.gif

Jums reike atitraukti įrankių dėžutę. Tai priekinė platformos dalis.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 01 04, 20:26)

Singer meistras, 04 Sau 2009 - 20:26, parašė:

Singer meistras, 04 Sau 2009 - 20:26, parašė:

aisku dabar supratau, o kaip ta pati siula po to reikia prakisti?Kad jis islystu ten pro virsu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divaaa: 04 sausio 2009 - 19:39
smile.gif
QUOTE(Divaaa @ 2009 01 04, 20:38)

Divaaa, 04 Sau 2009 - 20:38, parašė:

Divaaa, 04 Sau 2009 - 20:38, parašė:

aisku dabar supratau, o kaip ta pati siula po to reikia prakisti?Kad jis islystu ten pro virsu.

Mes abu pradinukai. Aš- internete, JŪS- siuvimo reikaluose, todėl geriau pask. man tel.861481965 ir aš smulkiai išaiškinsiu viską apie necci270.Pasiruoškite tušinuką prieš tai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
faina būtų tema, bent dvi tokias pat radau doh.gif tik pasigendu vaizdinės medžiagos ax.gif
Gal pasirodykim, ką pasiuvom, ką ruošiamės siūti, bus gyvesnė tema 4u.gif

Ką manot, siuvėjėlės?

va, radau vs puslapy, kaip tą pačią suknelę galima nešioti septyniais būdais. Faina, reikia pagalvot, kaip čia tą viršų sukonstruot mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sare: 25 sausio 2009 - 18:38
QUOTE(Bliuma @ 2008 01 07, 23:20)

Bliuma, 07 Sau 2008 - 23:20, parašė:

Bliuma, 07 Sau 2008 - 23:20, parašė:

Gal kas galėtų patart kur Vilniuje galima įsigyti permatomo popieriaus lekalams padaryti? Atrodo, kad visi, ko nepaklausiu, sako, kad turi dideliu rulonus is "la bai senu laiku"  verysad.gif
O dabar kur galima tokiu gauti?

Gal kas galėtų patart kur Vilniuje galima įsigyti permatomo popieriaus lekalams padaryti? Atrodo, kad visi, ko nepaklausiu, sako, kad turi dideliu rulonus is "la bai senu laiku"  verysad.gif
O dabar kur galima tokiu gauti?

o aš, jei lekalus darau iš burdos, kopijuoju ant storos plėvelės, labai patogu, nei susiplėšo, nei susilamdo, ir kopijuoti lengva, persišviečia, žodžiu, super thumbup.gif

QUOTE(papuga @ 2008 08 26, 21:07)

papuga, 26 Rug 2008 - 21:07, parašė:

papuga, 26 Rug 2008 - 21:07, parašė:

Dabar laukiu nuotraukų, jaunieji žadėjo savaitgalį, tai būtinai pasirodysiu (ir pačiai norisi pasigirti, nes ir man ji labai graži  ax.gif )

Beje, kas turit 2005/12 Burdą, tas modelis yra, Nr.123 mirksiukas.gif

Dabar laukiu nuotraukų, jaunieji žadėjo savaitgalį, tai būtinai pasirodysiu (ir pačiai norisi pasigirti, nes ir man ji labai graži  ax.gif )

Beje, kas turit 2005/12 Burdą, tas modelis yra, Nr.123 mirksiukas.gif

na, tai praskaičiau temukę, ir neradau nuotraukų unsure.gif
ši? labai graži wub.gif user posted imageuser posted image
beje, o kur tu tuos kauliukus sudėjai, ir į įsiuvus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sare: 25 sausio 2009 - 19:41