Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(blondynka @ 2008 10 20, 09:35)

blondynka, 20 Spa 2008 - 09:35, parašė:

blondynka, 20 Spa 2008 - 09:35, parašė:

buvo taip, kad besiuvant nuluzo man adata, tada as ja aisku pakeisti turejau smile.gif Oikisau adata iki galo ir bandziau priverzti, bet kai priverzi, adata siek tiek nustumia tas priverzimas i sona, nu ir visaip bandziau, bet visalaika, kai ikisu adata ji tiesiai buna, o beverziant nusistumia i sona siek tiek, ka daryt?  g.gif

buvo taip, kad besiuvant nuluzo man adata, tada as ja aisku pakeisti turejau smile.gif Oikisau adata iki galo ir bandziau priverzti, bet kai priverzi, adata siek tiek nustumia tas priverzimas i sona, nu ir visaip bandziau, bet visalaika, kai ikisu adata ji tiesiai buna, o beverziant nusistumia i sona siek tiek, ka daryt?  g.gif

Aš tai supratau, kas tau atsitiko. Siūlyčiau parodyti meistrui mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai tada skubiai prasau parekomenduoti koki papigiai ir gera meistra Kaune
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 10 20, 13:47)

papuga, 20 Spa 2008 - 13:47, parašė:

papuga, 20 Spa 2008 - 13:47, parašė:

nu ir daug maž g.gif , jaučiu kaip lūžo adata išsicentravo centriukas, bet aš čia šitą galvoju ne ių klausimo, o po ko tai atsitiko, tu gal irgi taip manai ax.gif , jeigu iš tikrųju ši liga tai be meistriuko niekaip 4u.gif

po pigiai ir geri nelabai mėtosi, kadangi esu nebe kaunietė , šitu klausimu deja negalėsiu padėti smile.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu, cia jau nebe maza problemele?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 20, 16:42)

blondynka, 20 Spa 2008 - 16:42, parašė:

blondynka, 20 Spa 2008 - 16:42, parašė:

jeigu tai ką galvoju aš tai nieko baisaus tik ,kad pats čia nelabai susitvarkysi, reik įgūdžių mirksiukas.gif , o čaikos mėgėjos kaprizintis, jos jau tokios paklausiu kolegių gal galės ką pasiūlyti kokį meistriuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 20, 16:13)

Naktibalda, 20 Spa 2008 - 16:13, parašė:

Naktibalda, 20 Spa 2008 - 16:13, parašė:

nu ir daug maž  g.gif , jaučiu kaip lūžo adata išsicentravo centriukas, bet aš čia šitą galvoju ne ių klausimo, o po ko tai atsitiko, tu gal irgi taip manai  ax.gif , jeigu iš tikrųju ši liga tai be meistriuko niekaip  4u.gif

nu ir daug maž  g.gif , jaučiu kaip lūžo adata išsicentravo centriukas, bet aš čia šitą galvoju ne ių klausimo, o po ko tai atsitiko, tu gal irgi taip manai  ax.gif , jeigu iš tikrųju ši liga tai be meistriuko niekaip  4u.gif

Jo, tik nesiryžau aiškinti, nes nežinau dalių pavadinimų, mat esu savamokslė siuvėja ax.gif O savo mašiną ir overloką kartą per metus vežu meistrui, kad suderintų, suteptų ir t.t.
Blondynka, dėl meistro niekuo negaliu padėti, nes gyvenu Šiauliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,
prašau pagalbos siuvėjų biggrin.gif

dukra darželyje per karnavalą bus angelas. ketinu pasiūti tokį baltą, tiulini sijoną, truputi pusta... niekada nieko panašaus nesu siuvusi. iš kokios medžiagos siūti pamušalą? kaip padaryti ji pusta, iverti vielute ar dar kokių gudrybių buna? g.gif
gal patarsite kaip tai padaryti? gal kokių iškarpų turite?
Atsakyti
susitvarkiau jau masina, tai siuvu lotuliukas.gif tik noriu patarimo, reikia atlenkti uzuolaidos krasta, tai kaip man tai geriau padaryti? kaip atlenkti lygiai, nu niekaip neisieina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 12 02, 16:22)

blondynka, 02 Gru 2008 - 16:22, parašė:

blondynka, 02 Gru 2008 - 16:22, parašė:

susitvarkiau jau masina, tai siuvu  lotuliukas.gif  tik noriu patarimo, reikia atlenkti uzuolaidos krasta, tai kaip man tai geriau padaryti? kaip atlenkti lygiai, nu niekaip neisieina  doh.gif

susitvarkiau jau masina, tai siuvu  lotuliukas.gif  tik noriu patarimo, reikia atlenkti uzuolaidos krasta, tai kaip man tai geriau padaryti? kaip atlenkti lygiai, nu niekaip neisieina  doh.gif

Aš tai visada ištraukiu vieną siūlą per visą audinio plotį. Tada tarsi linija nusibrėžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 12 02, 18:08)

papuga, 02 Gru 2008 - 18:08, parašė:

papuga, 02 Gru 2008 - 18:08, parašė:

Aš tai visada ištraukiu vieną siūlą per visą audinio plotį. Tada tarsi linija nusibrėžia  mirksiukas.gif

Aš tai visada ištraukiu vieną siūlą per visą audinio plotį. Tada tarsi linija nusibrėžia  mirksiukas.gif

O tai paskui dar uzlenkiat siek tiek i vidu i ra dar karta uzlenkiat ir siuvat, ar pries tai susidygsniuojat, kad laikytusi?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 12 02, 20:31)

blondynka, 02 Gru 2008 - 20:31, parašė:

blondynka, 02 Gru 2008 - 20:31, parašė:

O tai paskui dar uzlenkiat siek tiek i vidu i ra dar karta uzlenkiat ir siuvat, ar pries tai susidygsniuojat, kad laikytusi?

Besiūdama užlenkiu 2 kartu arba kad gražiau būtų (kad kraštelis siauresnis būtų) - kraštą suku. Nežinau kaip čia dabar paaiškinti - tokią kraštelio baranką suku ir siūnu per jos vidurį. Gaunasi irgi kaip 2 kart sulenkta, tik siauresnis kraštas mirksiukas.gif Ar supratai, kaip paaiškinau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 12 02, 18:31)

blondynka, 02 Gru 2008 - 18:31, parašė:

blondynka, 02 Gru 2008 - 18:31, parašė:

taip lenkiu dvigubai, siurai nelenkiu nes kraštas tada linkęs banguotis mirksiukas.gif , pasižymius kas kažkiek cm kaip tau patogiau atžymas su kreida, kad nenukrypčiau į lankas, o šiaip užuolaidos pakankamai lenvai lenkiasi 4u.gif
Atsakyti