Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(blondynka @ 2008 10 08, 10:35)
as esu visiska naujoke siuvime, bet zadu isigyti siuvimo masina, todel man laaabai reiketu kazkokio siuvimo pradziamokslio, kur parasyta butu, kaip atlenkti ruba, kaip visokias vidines siules siuti ir pan., gal yra kokia super duper knyga arba internete kokiu nuorodu vaizdiniu. pagelbekit, prasau  blush2.gif

turiu kelias knygas nuskanuotas,bet pas mane rusų kalba.Jei domina,galėčiau atsiūsti.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 10 08, 13:43)
turiu kelias knygas nuskanuotas,bet pas mane rusų kalba.Jei domina,galėčiau atsiūsti.

Aha domina, net labai biggrin.gif inetasutkaityte@gmail.com Aciu
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 08, 13:24)
gerai tad sakyk kas tave domina konkrečiai, nes čia turima informacija dar nieko nepasako,  ax.gif , tu nori pamokų ar šiaip ko, matai nelabai aišku  ax.gif, nes jei pradėsim čia kelti visas teorines žinias tu kaip pradedančioji siūti prapulsi  mirksiukas.gif

Nu konkreciai, tai pati pradzia, rubu nezadu siuti biggrin.gif Noriu atsilenkti kelnes biggrin.gif taip pat dar reikia graziai uzuolaidas nusiuti, tai man geriausiai butu su paveiksliukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 08, 13:16)
Papildyta:
Nu konkreciai, tai pati pradzia, rubu nezadu siuti biggrin.gif Noriu atsilenkti kelnes biggrin.gif taip pat dar reikia graziai uzuolaidas nusiuti, tai man geriausiai butu su paveiksliukais  blush2.gif

tik apsišarvuok kantrybe blush2.gif .Iki penktadienio vakaro pasistengsiu atsiųsti,dabar varau į darbą,o man reikia persikelti iš cd ir tada siųsti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 08, 13:16)

Įsimečiau cd,pažiūrėjau,kad pas mane įrašyta jpeg formatu,na kaip nuotraukos,tai net nežinau kaip tau čia per paštą persiūsti,jei nori tai gal per skype.Gal būtų koks kitas būdas,bet labai neturiu laiko tuo užsiimti,ir šiaip ne kompiuteristė blush2.gif .Jei kaunietė galėčiau į cd perrašyti.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 10 14, 21:14)
Įsimečiau cd,pažiūrėjau,kad pas mane įrašyta jpeg formatu,na kaip nuotraukos,tai net nežinau kaip tau čia per paštą persiūsti,jei nori tai gal per skype.Gal būtų koks kitas būdas,bet labai neturiu laiko tuo užsiimti,ir šiaip ne kompiuteristė blush2.gif .Jei kaunietė galėčiau į cd perrašyti.

tai man i pasta gali, gmailas daug talpina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 15, 07:55)
tai man i pasta gali, gmailas daug talpina biggrin.gif

sorry,knyga iš 205psl.bandžiau siųsti paštu,leidžia pakrauti po 20nuotraukų,o siunčia kokį pusvalandį,tikrai neturiu tiek laiko sėdėti.Ar nors pirmas 20 gavai,nes aš išjungiau po kokių 35min. doh.gif siuntimo
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 10 18, 21:52)
sorry,knyga iš 205psl.bandžiau siųsti paštu,leidžia pakrauti po 20nuotraukų,o siunčia kokį pusvalandį,tikrai neturiu tiek laiko sėdėti.Ar nors pirmas 20 gavai,nes aš išjungiau po kokių 35min. doh.gif siuntimo

Ne, negavau nieko sad.gif
Papildyta:
O gal kur internetiniam albume netycia turit?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 19, 09:43)
Ne, negavau nieko sad.gif
Papildyta:
O gal kur internetiniam albume netycia turit?

ne neturiu sad.gif
Atsakyti
o ka daryti, jei pakeitus adata, kai ja suverziu jinai stovi ne per viduri ir paskui, kai noriu isijungti zigzago zingsneli pati paskutini, adata kabina kojeles krasta taip, kad net truputi iskelia. Vyras bande ziureti, bet sako nezinau ka cia daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 19, 17:12)
o ka daryti, jei pakeitus adata, kai ja suverziu jinai stovi ne per viduri ir paskui, kai noriu isijungti zigzago zingsneli pati paskutini, adata kabina kojeles krasta taip, kad net truputi iskelia. Vyras bande ziureti, bet sako nezinau ka cia daryti  g.gif

nesupratau klausimo g.gif

čia kaip pakeiti adatą ir tu ją suverži, tai pirmiausiai turi žiūrėti kur yra griovelis , man atrodo tavo mašinoje jis turi būti priekyje, tada būtinai turi įstumti adatos galvutę iki pat viršaus ir užvežti, ir pirmiausiai mėgink siūti tisiu dygsniu, tada reguliuji mašiną ir dygsnį kaip adata būna viršuje, iš tikrųjų tiklsink klausimą nes nelabai suppratau kas ten vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 19, 23:11)
nesupratau klausimo  g.gif

iš tikrųjų tiklsink klausimą nes nelabai suppratau kas ten vyksta  g.gif

buvo taip, kad besiuvant nuluzo man adata, tada as ja aisku pakeisti turejau smile.gif Oikisau adata iki galo ir bandziau priverzti, bet kai priverzi, adata siek tiek nustumia tas priverzimas i sona, nu ir visaip bandziau, bet visalaika, kai ikisu adata ji tiesiai buna, o beverziant nusistumia i sona siek tiek, ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 20, 08:35)
buvo taip, kad besiuvant nuluzo man adata, tada as ja aisku pakeisti turejau smile.gif Oikisau adata iki galo ir bandziau priverzti, bet kai priverzi, adata siek tiek nustumia tas priverzimas i sona, nu ir visaip bandziau, bet visalaika, kai ikisu adata ji tiesiai buna, o beverziant nusistumia i sona siek tiek, ka daryt?  g.gif

reik pamatyti, nes nelabai suprantu, kas pasistumia, 4u.gif
Atsakyti