Gal žinote, kas Vilniuje organizuoja siuvimo kursus? Mano draugė ieško.
Mane Kaune tokie kursai domintų,patobulinti žinias,ir šiek tiek prisiminti.
Ką daryti, kad siaurame sijone nesuplyštų pamušalas, gal gumutes įsiūti?
QUOTE(MELDA @ 2006 02 17, 22:03)
Ką daryti, kad siaurame sijone nesuplyštų pamušalas, gal gumutes įsiūti?
o kurioje vietoje tu tas gumutes siutum
mano patarimas butu perdeti i sijona kita pamusala,pavyzdziui kapronini,kad truputeli tampytusi.
Tokių sijonų pas mane visa kolekcija ir visuose tas pats t.y.iščiuožia siūlė pamušale, dažniausiai ta kur yra skeltukasir užtrauktukas[ten ji trumpa]O gumutes galvoju dėti į tą siūlę
QUOTE(MELDA @ 2006 02 18, 08:43)
Tokių sijonų pas mane visa kolekcija ir visuose tas pats t.y.iščiuožia siūlė pamušale, dažniausiai ta kur yra skeltukasir užtrauktukas[ten ji trumpa]O gumutes galvoju dėti į tą siūlę
Na įdomiai sugalvojai su tom gumutėm,tiesa aš net neįsivaizduoju,kaip tu ten padarysi ,ar į pačia siūle dėsi ta gumute.Aš tai šonuose paplatinčiau patį pamušala,kad jis nebūtų išsitempias.
Galvojau dėti į siūlę[tiesa tos siūlės ten tarp užtrauktuko ir skeltuko gal 12cm], betdabar nežinau.
Isikisiu ir as ... jei galima... tai ar tau ta gumute nepersimatys per sijona, jei aptemptas...? jei nenori keist viso pamusalo siulyciau sonuose paplatint,kad nebutu toks aptemptas, o ta vidurio siule susiut, uzsiuvant tuos isirimus... o kai siusit kita sijona ten kur isiuvai sijono pamusale reikia daryt klosteles, jos yra daromos tam, kad neirtu ta nugarine siule...tas pats paltuose ar svarkuose - reikia daryt klosteles, kurios po to uzsilygina
Dėkui, pabandysiu klosteles į naują sijoną, kaip tik dabar siuvu.
Taip, sijonas juk bus su isiuvais..tai vat pamusale toj pat vietoj padaryk ne isiuvus, o tokio pat gylio kaip isiuvai klosteles..o pamusala ar isskalbei pries siudama..? nes pamusalas ypac viskozinis, kaip ir visi naturalaus pluosto audiniai traukiasi skalbiant
MELDA, gali dar paieškoti pamušalo su elastanu, jis tamposi, todėl nelabai plyšta, jei ir siauresnis.
Sveikos, labai reikia Jūsų patarimo
Kur galima būtų rasti kelnių nėščioms iskarpas arba išdidintas nuotraukas, bet ne su ta kišenė pilvui priekyje , o su gumyte ties nugara. Turiu drauge siuvėją, bet jai reikia parodyti kaip tas atrodo ir kokia schema daryti.Tiktų ir nuotraukos ir piešiniai ir galbūt nuorodos internete
Kur galima būtų rasti kelnių nėščioms iskarpas arba išdidintas nuotraukas, bet ne su ta kišenė pilvui priekyje , o su gumyte ties nugara. Turiu drauge siuvėją, bet jai reikia parodyti kaip tas atrodo ir kokia schema daryti.Tiktų ir nuotraukos ir piešiniai ir galbūt nuorodos internete