Sveikos siuvejeles.
Laukiu patarimo kaip daryti sijonuka su stipriai paaukstintu liemeniu. Toki tipo su korsetu. Turiu kaip korsetam nusipirkusi plastiko ir turiu pakietinimo. Noriu suzinoti kaip jus darytumete: ar klijuotumete vien tik flizelina ir pamusaliuka detumet ar tik ta plastika detumet ir jokio pamusalo??? Labai skubiai reikia pasisiuti. Turiu kelnes ir ju liemuo pasedejus raitosi, kas man labai nepatinka. Noriu sijonuko kurio liemuo nesilankstytu, bet ir jausciausi su juo komfortiskai.
QUOTE(Irma77 @ 2008 08 17, 22:13)
Sveikos siuvejeles.
Laukiu patarimo kaip daryti sijonuka su stipriai paaukstintu liemeniu. Toki tipo su korsetu. Turiu kaip korsetam nusipirkusi plastiko ir turiu pakietinimo. Noriu suzinoti kaip jus darytumete: ar klijuotumete vien tik flizelina ir pamusaliuka detumet ar tik ta plastika detumet ir jokio pamusalo??? Labai skubiai reikia pasisiuti. Turiu kelnes ir ju liemuo pasedejus raitosi, kas man labai nepatinka. Noriu sijonuko kurio liemuo nesilankstytu, bet ir jausciausi su juo komfortiskai.
Ar nepavėlavau Ką tik pasisiuvau suknelę su korsetu, tai klijavau ant pamušalo pakietinimą ir dėjau korsetinius "kauliukus". Rytoj eisiu į vestuves, tai matysim, kaip laikys
QUOTE(papuga @ 2008 08 22, 19:20)
Ar nepavėlavau Ką tik pasisiuvau suknelę su korsetu, tai klijavau ant pamušalo pakietinimą ir dėjau korsetinius "kauliukus". Rytoj eisiu į vestuves, tai matysim, kaip laikys
Nepavelavai, laukiu atsiliepimu kaip ten tau sekesi vestuvese. Kaip jauteisi? As vat kaip tik ruosiuosi damusti. Gal kiek aiskaiu bus dabar.
Sveikutes reikia jusu pagalbos, gal kuri zinote, kaip reikia kaspina (banta) vestviu masinom pasisiuti? Buciau labai dekinga
Sveikos, merginos. Gal aš ir ne visai čia į temą, bet kaip jum atrodo, iš kokios medžiagos gali būti siuvamos štai tokios piniginės? Ir, jei siūti iš paprasto eprkelio, ar įmanoma būtų kaip nors pakietinti, pvz su kokiu flizelinu. Nes turiu daug puikių medžiagėlių, tik visos rinktos skiautiniam, t.y. medvilninės. O piniginei, įsivaizduoju, reiktų kažko standesnio, tik kad grožis tada nukentėtų, kažin ar rasčiau labai daug raštų kad ir kokios ploštinės medžiagos
QUOTE(Irma77 @ 2008 08 25, 10:02)
Nepavelavai, laukiu atsiliepimu kaip ten tau sekesi vestuvese. Kaip jauteisi? As vat kaip tik ruosiuosi damusti. Gal kiek aiskaiu bus dabar.
Jau po veseles. Suknelė tai , net nejutau, kad apsivilkus Nei veržė, nei spaudė. Ir šiaip visi labai gyrė Prie to paties vyrui ir kaklaraištį iš tokios pat medžiagos padariau. Išsiardžiau seną ir to seno pamušaliuką ir vidinį pakietinimą įdėjau. Gavosi kaip pirktinis
O suknelei taip ir dariau, kaip rašiau prieš tai - paklijavau pakietinimą ant pamušalo, o gerosios pusės siūlėse įdėjau "kauliukus".
Kaip tau sekasi? Kai pabaigsi, parašyk, kaip sekėsi
papuga, galėtum pasirodyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 08 26, 15:30)
papuga, galėtum pasirodyti
Dabar laukiu nuotraukų, jaunieji žadėjo savaitgalį, tai būtinai pasirodysiu (ir pačiai norisi pasigirti, nes ir man ji labai graži )
Beje, kas turit 2005/12 Burdą, tas modelis yra, Nr.123
as esu visiska naujoke siuvime, bet zadu isigyti siuvimo masina, todel man laaabai reiketu kazkokio siuvimo pradziamokslio, kur parasyta butu, kaip atlenkti ruba, kaip visokias vidines siules siuti ir pan., gal yra kokia super duper knyga arba internete kokiu nuorodu vaizdiniu. pagelbekit, prasau
QUOTE(blondynka @ 2008 10 08, 11:35)
as esu visiska naujoke siuvime, bet zadu isigyti siuvimo masina, todel man laaabai reiketu kazkokio siuvimo pradziamokslio, kur parasyta butu, kaip atlenkti ruba, kaip visokias vidines siules siuti ir pan., gal yra kokia super duper knyga arba internete kokiu nuorodu vaizdiniu. pagelbekit, prasau
na taip yra siuvimo ir knygų ir internete info , bet jau reikia ieškoti, čia galime padėti iš savo patirties , prašom klausti kas domins ir bus mielai atsakyta
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 08, 11:39)
na taip yra siuvimo ir knygų ir internete info , bet jau reikia ieškoti, čia galime padėti iš savo patirties , prašom klausti kas domins ir bus mielai atsakyta
o gal nesunku kuriai butu pasidalinti turima informacija, gal prisirinkus kuri turit, nu nezinau, nesiseka man su tom paieskom
QUOTE(blondynka @ 2008 10 08, 12:11)
o gal nesunku kuriai butu pasidalinti turima informacija, gal prisirinkus kuri turit, nu nezinau, nesiseka man su tom paieskom
gerai tad sakyk kas tave domina konkrečiai, nes čia turima informacija dar nieko nepasako, , tu nori pamokų ar šiaip ko, matai nelabai aišku , nes jei pradėsim čia kelti visas teorines žinias tu kaip pradedančioji siūti prapulsi