Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

Man atrodo išeitų, jei skylė nemaža būtų iškirpta.
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 05 23, 09:32)
Gal žinote kaip yra doromos tokios ,,gėlės", ar kaip jos vadinasi?

user posted image

aš mėginčiau taip daryti

kiek matosi tai yra du sluoksniai susiūti, išsikirpčiau tokius blynus ir per vidurį nekirpčiau jokios skylė ir suklostuočiau viduryje , ir ant viršaus karoliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 05 23, 15:22)
aš mėginčiau taip daryti

kiek matosi tai yra du sluoksniai susiūti, išsikirpčiau tokius blynus ir per vidurį nekirpčiau jokios skylė ir suklostuočiau viduryje , ir ant viršaus karoliukai  mirksiukas.gif

Skyles tikrai reiks biggrin.gif Kai darysi, pati pamatysi,kad sukluotuoti kitaip neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, siuvėjėlės!
atlėkiau pas jus, nes daugiau kaip ir neturiu kur kreiptis, o reikia pagalbos mirtinai biggrin.gif tad jei galit ir turit noro, būkit geros man paaiškinkit, labai prašau mirksiukas.gif
žodžiu, siuvu dukrytei suknelę pagal burdą ir net ten tas kaip ir "kursas žaliems" net pasiteikė kaip tik, bet aš niekaip neįkertu kaip man padaryti kakliuko apdailą. ten reikia skersą juostelę pritvirtinti, tai nesuprantu kokiu atstumu ir ant kurios vietos ją dėt
įdėsiu dar ir darbo eigos paveiksliuką. aš pasidariau dabar iki 3 punkto. gal man apskritai visai kitaip daryt reiktų?
na bet kokiu atveju su nekantrumu lauksiu jūsų patarimų mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 05 25, 19:55)
sveikos, siuvėjėlės!
atlėkiau pas jus, nes daugiau kaip ir neturiu kur kreiptis, o reikia pagalbos mirtinai  biggrin.gif tad jei galit ir turit noro, būkit geros man paaiškinkit, labai prašau  mirksiukas.gif
žodžiu, siuvu dukrytei suknelę pagal burdą ir net ten tas kaip ir "kursas žaliems" net pasiteikė kaip tik, bet aš niekaip neįkertu kaip man padaryti kakliuko apdailą. ten reikia skersą juostelę pritvirtinti, tai nesuprantu kokiu atstumu ir ant kurios vietos ją dėt
įdėsiu dar ir darbo eigos  paveiksliuką. aš pasidariau dabar iki 3 punkto. gal man apskritai visai kitaip daryt reiktų?
na bet kokiu atveju su nekantrumu lauksiu jūsų patarimų  mirksiukas.gif
user posted image

Juostelė neskersa. Aš esu mėgėja ir siuvu iš burdu, jei klaidingai paaiškinsiu, žinovės pataisykit. Tą juostelę iškirpk tokią, kaip pati apykaklė kokius 5 cm nuo apykaklės viršaus. Ji tada gausis tokia pat, kaip ir pati apykaklė
Ai, ten parašyta, kad ta juostelė yra kirpta skersai, reikia lyginti sulenkus per pusę ir kraštus (laisvus, o ne sulenkimą) tempti ir suformuoti tikį lanką. Bet aš daryčiau taip, kaip paaiškinau prieš tai. Paprasčiau ir lengviau. O dar paprasčiau nusipirkti gatavą sulenktą ir atlygintą juostelę pritaikius spalvą. Jos ten taip pat iš skersos medžiagos darytos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 25 gegužės 2008 - 19:52
QUOTE(sygyta @ 2005 09 28, 19:51)
klijuoti reiketu ne flizelinu,o drobele,.kadangi medziaga plonoka siulyciau toki kaip trikotazini paklijavima,jo buna labai ivairiu spalvu.s

Mergaitės, patarkit, kur būtų galima įsigyti tokios drobelės, kuri sustandintų siuvinį?
Atsakyti
QUOTE(Cpule @ 2008 07 21, 15:05)
Mergaitės, patarkit, kur būtų galima įsigyti tokios drobelės, kuri sustandintų siuvinį?

Siuvimo reikmenyse būna toks drobinis paklijavimas, kuris prisilygina lygintuvu. Nežinau ar tai turėjai galvoje. Reikia pardavėjos pasiklausti koks kam tinka, jų ten visokių būna pradedant popieriniais, baigiant drobiniais.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 22, 12:42)
Siuvimo reikmenyse būna toks drobinis paklijavimas, kuris prisilygina lygintuvu. Nežinau ar tai turėjai galvoje. Reikia pardavėjos pasiklausti koks kam tinka, jų ten visokių būna pradedant popieriniais, baigiant drobiniais.

O tai ar ne apie flizelina kalbi?
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 07 22, 16:35)
O tai ar ne apie flizelina kalbi?

taip apie tą pati ir kalba,tik kaip jau rašė jų įvairių yra,popierinių ,drobinių,storų plonesnių ir t.t.Ieskoti reikėtų siuvimo reikmenų parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 22, 12:42)

Ačiū, bandysiu toliau ieškoti 4u.gif
Vilniaus g. esančioj siuvimo reikmenų parduotuvėj pasiteiravau drobinio paklijavimo, tai pardavėja pasiūlė tik popierinio flizelino ir pažiūrėjo į mane kaip į fool.gif
Atsakyti
Laba,
visos temos neskaiciau blush2.gif gal ir buvo jau toks klausimas- kaip siuti is megztu audiniu...ar tai imanoma? overlocko (ar kaip jis ten vadinas...)ar kokios spec. masinos neturiu ir igudziai pas mane ne kokie...zodziu, turiu vyriska megztini su rombais ir galvoju ji pritaikyti sau rolleyes.gif sukarpyti pagal save...ar tai imanoma ir kaip tai padaryti,kad akys neisbegiotu ir siuvant pakrastelis nesusirauksletu/neissitemptu...labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 08 14, 17:03)
Laba, visos temos neskaiciau  blush2.gif  gal ir buvo jau toks klausimas- kaip siuti is megztu audiniu...ar tai imanoma? overlocko (ar kaip jis ten vadinas...)ar kokios spec. masinos neturiu ir igudziai pas mane ne kokie...zodziu, turiu vyriska megztini su rombais ir galvoju ji pritaikyti sau  rolleyes.gif  sukarpyti pagal save...ar tai imanoma ir kaip tai padaryti,kad akys neisbegiotu ir siuvant pakrastelis nesusirauksletu/neissitemptu...labai aciu uz patarimus  4u.gif
manau be ovwrloko niekaip neapseisi, o ir su juo susiuvus gali akys islakstyti po kiek laiko g.gif
Atsakyti