Man atrodo išeitų, jei skylė nemaža būtų iškirpta.
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 05 23, 09:32)
aš mėginčiau taip daryti
kiek matosi tai yra du sluoksniai susiūti, išsikirpčiau tokius blynus ir per vidurį nekirpčiau jokios skylė ir suklostuočiau viduryje , ir ant viršaus karoliukai
QUOTE(Naktibalda @ 2008 05 23, 15:22)
aš mėginčiau taip daryti
kiek matosi tai yra du sluoksniai susiūti, išsikirpčiau tokius blynus ir per vidurį nekirpčiau jokios skylė ir suklostuočiau viduryje , ir ant viršaus karoliukai
Skyles tikrai reiks Kai darysi, pati pamatysi,kad sukluotuoti kitaip neimanoma
sveikos, siuvėjėlės!
atlėkiau pas jus, nes daugiau kaip ir neturiu kur kreiptis, o reikia pagalbos mirtinai tad jei galit ir turit noro, būkit geros man paaiškinkit, labai prašau
žodžiu, siuvu dukrytei suknelę pagal burdą ir net ten tas kaip ir "kursas žaliems" net pasiteikė kaip tik, bet aš niekaip neįkertu kaip man padaryti kakliuko apdailą. ten reikia skersą juostelę pritvirtinti, tai nesuprantu kokiu atstumu ir ant kurios vietos ją dėt
įdėsiu dar ir darbo eigos paveiksliuką. aš pasidariau dabar iki 3 punkto. gal man apskritai visai kitaip daryt reiktų?
na bet kokiu atveju su nekantrumu lauksiu jūsų patarimų
atlėkiau pas jus, nes daugiau kaip ir neturiu kur kreiptis, o reikia pagalbos mirtinai tad jei galit ir turit noro, būkit geros man paaiškinkit, labai prašau
žodžiu, siuvu dukrytei suknelę pagal burdą ir net ten tas kaip ir "kursas žaliems" net pasiteikė kaip tik, bet aš niekaip neįkertu kaip man padaryti kakliuko apdailą. ten reikia skersą juostelę pritvirtinti, tai nesuprantu kokiu atstumu ir ant kurios vietos ją dėt
įdėsiu dar ir darbo eigos paveiksliuką. aš pasidariau dabar iki 3 punkto. gal man apskritai visai kitaip daryt reiktų?
QUOTE(inc @ 2008 05 25, 19:55)
sveikos, siuvėjėlės!
Juostelė neskersa. Aš esu mėgėja ir siuvu iš burdu, jei klaidingai paaiškinsiu, žinovės pataisykit. Tą juostelę iškirpk tokią, kaip pati apykaklė kokius 5 cm nuo apykaklės viršaus. Ji tada gausis tokia pat, kaip ir pati apykaklė
Ai, ten parašyta, kad ta juostelė yra kirpta skersai, reikia lyginti sulenkus per pusę ir kraštus (laisvus, o ne sulenkimą) tempti ir suformuoti tikį lanką. Bet aš daryčiau taip, kaip paaiškinau prieš tai. Paprasčiau ir lengviau. O dar paprasčiau nusipirkti gatavą sulenktą ir atlygintą juostelę pritaikius spalvą. Jos ten taip pat iš skersos medžiagos darytos
QUOTE(sygyta @ 2005 09 28, 19:51)
klijuoti reiketu ne flizelinu,o drobele,.kadangi medziaga plonoka siulyciau toki kaip trikotazini paklijavima,jo buna labai ivairiu spalvu.s
Mergaitės, patarkit, kur būtų galima įsigyti tokios drobelės, kuri sustandintų siuvinį?
QUOTE(Cpule @ 2008 07 21, 15:05)
Mergaitės, patarkit, kur būtų galima įsigyti tokios drobelės, kuri sustandintų siuvinį?
Siuvimo reikmenyse būna toks drobinis paklijavimas, kuris prisilygina lygintuvu. Nežinau ar tai turėjai galvoje. Reikia pardavėjos pasiklausti koks kam tinka, jų ten visokių būna pradedant popieriniais, baigiant drobiniais.
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 22, 12:42)
Siuvimo reikmenyse būna toks drobinis paklijavimas, kuris prisilygina lygintuvu. Nežinau ar tai turėjai galvoje. Reikia pardavėjos pasiklausti koks kam tinka, jų ten visokių būna pradedant popieriniais, baigiant drobiniais.
O tai ar ne apie flizelina kalbi?
QUOTE(papuga @ 2008 07 22, 16:35)
O tai ar ne apie flizelina kalbi?
taip apie tą pati ir kalba,tik kaip jau rašė jų įvairių yra,popierinių ,drobinių,storų plonesnių ir t.t.Ieskoti reikėtų siuvimo reikmenų parduotuvėse.
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 22, 12:42)
Ačiū, bandysiu toliau ieškoti
Vilniaus g. esančioj siuvimo reikmenų parduotuvėj pasiteiravau drobinio paklijavimo, tai pardavėja pasiūlė tik popierinio flizelino ir pažiūrėjo į mane kaip į
Laba,
visos temos neskaiciau gal ir buvo jau toks klausimas- kaip siuti is megztu audiniu...ar tai imanoma? overlocko (ar kaip jis ten vadinas...)ar kokios spec. masinos neturiu ir igudziai pas mane ne kokie...zodziu, turiu vyriska megztini su rombais ir galvoju ji pritaikyti sau sukarpyti pagal save...ar tai imanoma ir kaip tai padaryti,kad akys neisbegiotu ir siuvant pakrastelis nesusirauksletu/neissitemptu...labai aciu uz patarimus
visos temos neskaiciau gal ir buvo jau toks klausimas- kaip siuti is megztu audiniu...ar tai imanoma? overlocko (ar kaip jis ten vadinas...)ar kokios spec. masinos neturiu ir igudziai pas mane ne kokie...zodziu, turiu vyriska megztini su rombais ir galvoju ji pritaikyti sau sukarpyti pagal save...ar tai imanoma ir kaip tai padaryti,kad akys neisbegiotu ir siuvant pakrastelis nesusirauksletu/neissitemptu...labai aciu uz patarimus
QUOTE(zuzula @ 2008 08 14, 17:03)
Laba, visos temos neskaiciau gal ir buvo jau toks klausimas- kaip siuti is megztu audiniu...ar tai imanoma? overlocko (ar kaip jis ten vadinas...)ar kokios spec. masinos neturiu ir igudziai pas mane ne kokie...zodziu, turiu vyriska megztini su rombais ir galvoju ji pritaikyti sau sukarpyti pagal save...ar tai imanoma ir kaip tai padaryti,kad akys neisbegiotu ir siuvant pakrastelis nesusirauksletu/neissitemptu...labai aciu uz patarimus
manau be ovwrloko niekaip neapseisi, o ir su juo susiuvus gali akys islakstyti po kiek laiko