Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(dėja @ 2008 05 17, 22:18)
standumas priklauso nuo modelio ir medžiagos.Šiais laikais modelių įvairovė ir ne į visus švarkus gali tikti standus paklijavimas wub.gif Dar kitaip galima vadinti flizelinu,ir jų būna labai įvairių.

taip tu teisi, bet aš švarkams mėgstu klijuoti standesnį paklijavimą( nors ir standumas standumui nelygus, neklijuoju to kur tinkamas korsetams, o tas austinis man labiausiai tinkamas švarkams, jis nėra kietas, bet gan tvirtas) tada apykaklė išgula puikiai , todėl ir patariau iš savo varpinės mirksiukas.gif, o flizelinas yra ne lietuviškai ax.gif, o jei kalbi apie pakliajvimą su siūliuku, tai jį klijuoju švarkui visą priekį , bet pokraščiams klijuoju standžiau, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 17 gegužės 2008 - 21:25
ačiū visoms už pagalbą
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 05 17, 21:20)
o flizelinas yra ne lietuviškai  ax.gif,

Žinau,bet pas mus dar vis vadina ir taip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,esu zalia siuvimui,kazkada sijona buvau pasisiuvus. ax.gif Labai noreciau pasisiuti suknele,bet nezinau kaip reiktu teisingai isimatuot,iskarpa pasidaryt,...Ir is vis ar nera labai sudetinga.Mane domina toks modelis su petneselem,su iskirpte,ilga,na tokias dabar devi paparacu merginos...Kaip galima paciai iskarpa pasidaryti,juk nebutina kopijuot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2008 05 21, 17:50)
Sveikos,esu zalia siuvimui,kazkada sijona buvau pasisiuvus. ax.gif Labai noreciau pasisiuti suknele,bet nezinau kaip reiktu teisingai isimatuot,iskarpa pasidaryt,...Ir is vis ar nera labai sudetinga.Mane domina toks modelis su petneselem,su iskirpte,ilga,na tokias dabar devi paparacu merginos...Kaip galima paciai iskarpa pasidaryti,juk nebutina kopijuot? blush2.gif

Paparasciausias variantas, rasti atitikmeni Burdoje ir ji pamodeliavus prisitaikyti sau. Taciau norint pamodeliuoti, reikia atsizvelgti i kai kuriuos parametrus ir taisykles, kuriuos isvardinti ir paaiskinti cia, butu ilgas reikalas.
Atsakyti
[SIZE=14][COLOR=red]Sos turiu is paziuros absurdiska bet labai svarbu klausima:kaip iverti siula i siuvimo masina blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 05 21, 20:56)
[SIZE=14][COLOR=red]Sos turiu is paziuros absurdiska bet labai svarbu klausima:kaip iverti siula i siuvimo masina  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif ?

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(dragon.fly @ 2008 05 21, 20:56)
[SIZE=14][COLOR=red]Sos turiu is paziuros absurdiska bet labai svarbu klausima:kaip iverti siula i siuvimo masina  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif ?

nebsurdiška, nes nuo siūlo įvėrimo daug kas priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif bet kad mano masina siuvimo senesne panasiai kaip singer'is taip kaip ir aisku bet ir neaisku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 05 22, 21:32)
aciu  smile.gif bet kad mano masina siuvimo senesne panasiai kaip singer'is taip kaip ir aisku bet ir neaisku  unsure.gif

tai kad jos visos panašiai veraisi, tik gali tam tikri siūlo vedžiotuvai kitaip išdėstyti, bet šiaip viskas tas pats
Atsakyti
Gal žinote kaip yra doromos tokios ,,gėlės", ar kaip jos vadinasi?

user posted image
Atsakyti
Man atrodo, kad čia imtas skritulys, iškirpta skylė ir palei tą skylę suraukta.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 23, 16:17)
Man atrodo, kad čia imtas skritulys, iškirpta skylė ir palei tą skylę suraukta.

Turbūt taip iš skritulio neišeitų g.gif Ir iš juostelės irgi neišeitų, daugiau susibanguotų. Tai čia turbūt iš puslankio gal kokio su raukta ir karoliukai ant vidurio. Šiaip labai gražu smile.gif
Atsakyti