Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 05, 23:18)
kokią siuvimo mašina turi  g.gif

senukę veritą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 04 04, 17:08)
Neisivaizduoju kaip galima istraukti apatini siula,neiverus virsutinio siulo i adata.Jei virsutiniu siulu neissikelia apatinis,tai yra nekabina apatinio siulo  ,tai bus isejes is vietos centras doh.gif Be meistro neapseisi schmoll.gif  As tai tokius gedimus taisau pati biggrin.gif Man meistras ka reik daryti tokiu atveju parode  biggrin.gif Zinai gal dar adata ne tokia idejai arba ne taip idejai g.gif

Dėkui už pagalbą 4u.gif
Trūko mano kantrybė ir - šeštadienį nusipirkau naują elektrinę siuvimo mašiną ax.gif Kol kas problemų jokių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giega @ 2008 04 07, 07:23)
Dėkui už pagalbą  4u.gif 
Trūko mano kantrybė ir - šeštadienį nusipirkau naują elektrinę siuvimo mašiną  ax.gif Kol kas problemų jokių  mirksiukas.gif

thumb_yello.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 04 07, 08:49)

Dabar jau trečią dieną žaidžiu - kaip vaikas su nauju žaislu blush2.gif ax.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau paklaust, gal zinot kur Vilniuje galima nusipirkt ideklus krutinei i suknele (rusiskai casecki ax.gif )? Ir mazdaug kiek tai kainuoja? Aciu.
Atsakyti
sveikos, nelabai zinau ar tinkamoj vietoj paklausiu gal zinote kur rasti iskarpu nesciosioms rubams siuti..? mano vyras siuvejas savamokslis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2008 05 09, 20:26)
sveikos, nelabai zinau ar tinkamoj vietoj paklausiu gal zinote kur rasti iskarpu nesciosioms rubams siuti..? mano vyras siuvejas savamokslis  blush2.gif

Yra 2007 m., berods, 8-toj burdoj, daugiau nežinau, nebent nete, bet kur tixliai, nežinau g.gif
Ir aš norėčiau vyro siuvėjo savamokslio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 05 08, 20:25)
Noreciau paklaust, gal zinot kur Vilniuje galima nusipirkt ideklus krutinei i suknele (rusiskai casecki ax.gif )? Ir mazdaug kiek tai kainuoja? Aciu.

Kiek įsivaizduoju, tokių reikaliukų turėtų būti audinių ir siuvimo reikmenų parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
reikia patarimo, labai noriu padaryti šitą "tašiuką", kokie išmatavimai ir t.t. nes čia matosi tai tik "špyga" doh.gif

http://picasaweb.goo...LASCOSASDELBEBE
Atsakyti
QUOTE(Padauzhelia @ 2008 05 14, 20:51)
reikia patarimo, labai noriu padaryti šitą "tašiuką", kokie išmatavimai ir t.t. nes čia matosi tai tik "špyga"  doh.gif

http://picasaweb.goo...LASCOSASDELBEBE

Parsisiųsk į savo pc, o tada tada koreguok ryškumą. Pabandžiau, tai galima įskaityti. Tik nežinau, kokiais dydžio vienetais ten surašyti išmatavimai g.gif Jei nemokėsi, rašyk į až, paaiškinsiu, kaip paryškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip vadinasi ta medžiaga kuri klijuojama į švarko atlapus? nes nežinau kaip parduotuvėj klaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 05 17, 19:11)
kaip vadinasi ta medžiaga kuri klijuojama į švarko atlapus? nes nežinau kaip parduotuvėj                                klaust blush2.gif

tai yra paklijavimas mirksiukas.gif , jei švarkui patarčiau pirkti standesnį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 05 17, 20:06)
tai yra paklijavimas  mirksiukas.gif , jei švarkui patarčiau pirkti standesnį  4u.gif

standumas priklauso nuo modelio ir medžiagos.Šiais laikais modelių įvairovė ir ne į visus švarkus gali tikti standus paklijavimas wub.gif Dar kitaip galima vadinti flizelinu,ir jų būna labai įvairių.
Atsakyti