Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

Noriu paklausti (čia gal ir ne visai į temą blush2.gif ) - turiu senovinę siuvimo mašiną - ne Zinger, o rusiška, bet tai pat ,,kojinė", su dirželiu ir t.t. tik niekaip man su ja nesiseka susitarti - labai vargstu kol apatinį siūlą ištraukiu į viršų...... Dažniausiai nuleidžiu rankas ir einu ką nors kitko veikti...... Nežinau ar aiškiai parašiau, bet gal jei kas supratot, patarsit 4u.gif
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giega @ 2008 04 03, 06:33)
Noriu paklausti (čia gal ir ne visai į temą  blush2.gif  ) - turiu senovinę siuvimo mašiną - ne Zinger, o rusiška, bet tai pat ,,kojinė", su dirželiu ir t.t. tik niekaip man su ja nesiseka susitarti - labai vargstu kol apatinį siūlą ištraukiu į viršų...... Dažniausiai nuleidžiu rankas ir einu ką nors kitko veikti...... Nežinau ar aiškiai parašiau, bet gal jei kas supratot, patarsit  4u.gif 
Iš anksto ačiū  4u.gif

Gal tam *ciulnoke*per smarkiai iverztas siulas?Pabandyk atleisti tokia ten plokstele,bet nesmarkiai,po truputi ,vis pabandant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 04 03, 07:30)
Gal tam *ciulnoke*per smarkiai iverztas siulas?Pabandyk atleisti tokia ten plokstele,bet nesmarkiai,po truputi ,vis pabandant biggrin.gif

Dėkui, bandysiu.
Ir dar vienas kvailas klausimas - ar tą siūlą iš apačios reikia ištraukti neįvėrus viršutinio siūlo?..... Nes priešingu atveju man jis susipainioja..... blush2.gif doh.gif Vienu žodiu, reiks į kursus siuvimo užsirašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giega @ 2008 04 03, 07:33)
Noriu paklausti (čia gal ir ne visai į temą  blush2.gif  ) - turiu senovinę siuvimo mašiną - ne Zinger, o rusiška, bet tai pat ,,kojinė", su dirželiu ir t.t. tik niekaip man su ja nesiseka susitarti - labai vargstu kol apatinį siūlą ištraukiu į viršų...... Dažniausiai nuleidžiu rankas ir einu ką nors kitko veikti...... Nežinau ar aiškiai parašiau, bet gal jei kas supratot, patarsit  4u.gif 
Iš anksto ačiū  4u.gif

nesuprantu, tau neišeina siūlo ištraukti kai susiveri siūlus ir įdedi šaudyklę, g.gif , jeigu taip, tai kai įveri siūlą į adatą jį prilaikai, ir leidi adatą žemyn, kad užkabintų siūlą apačioje, ir siūlą ištrauks adatą, žodžiu adata turi atlikti visą ciklą ir ištrauksi siūlą be vargo, 4u.gif

siūlas šaudyklėj, turi būti tokio įveržimo, kad ritelę įdėjus teisingai į šaudyklę, ir laikant už siūlo turi niekur nenusiridenti, nežinau ar aiškiai parašiau, jei ką klauskit mėginsiu paaiškint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 03, 15:18)
nesuprantu, tau neišeina siūlo ištraukti kai susiveri siūlus ir įdedi šaudyklę,  g.gif , jeigu taip, tai kai įveri siūlą į adatą jį prilaikai, ir leidi adatą žemyn, kad užkabintų siūlą apačioje, ir siūlą ištrauks adatą, žodžiu adata turi atlikti visą ciklą ir ištrauksi siūlą be vargo,  4u.gif

siūlas šaudyklėj, turi būti tokio įveržimo, kad ritelę įdėjus teisingai į šaudyklę, ir laikant už siūlo turi niekur nenusiridenti, nežinau ar aiškiai parašiau, jei ką klauskit mėginsiu paaiškint  ax.gif

Atrodo, kad aišku ax.gif Bent jau teoriškai blush2.gif Reiks šiandien grįžus pabandyti praktiškai smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giega @ 2008 04 03, 10:25)
Dėkui, bandysiu.
Ir dar vienas kvailas klausimas - ar tą siūlą iš apačios reikia ištraukti neįvėrus viršutinio siūlo?..... Nes priešingu atveju man jis susipainioja.....  blush2.gif  doh.gif Vienu žodiu, reiks į kursus siuvimo užsirašyti biggrin.gif

Neisivaizduoju kaip galima istraukti apatini siula,neiverus virsutinio siulo i adata.Jei virsutiniu siulu neissikelia apatinis,tai yra nekabina apatinio siulo ,tai bus isejes is vietos centras doh.gif Be meistro neapseisi schmoll.gif As tai tokius gedimus taisau pati biggrin.gif Man meistras ka reik daryti tokiu atveju parode biggrin.gif Zinai gal dar adata ne tokia idejai arba ne taip idejai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 04 balandžio 2008 - 17:13

4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 04 balandžio 2008 - 17:50
QUOTE(Giega @ 2008 04 03, 11:25)
Dėkui, bandysiu.
Ir dar vienas kvailas klausimas - ar tą siūlą iš apačios reikia ištraukti neįvėrus viršutinio siūlo?..... Nes priešingu atveju man jis susipainioja.....  blush2.gif  doh.gif Vienu žodiu, reiks į kursus siuvimo užsirašyti biggrin.gif

turiu tokia pacia siuvimo masina. Puikiai siuva, oda ir dzinsa - tiesa suplonesniais audiniais buna problemu. Adatos ilgasis griovelis, turi buti atsuktas i ta puse - is kurios veriamas virsutinis siulas. Painioti siula gali ir todel, kad adata istatyta per zer zemai ar per aukstai, dar galima priezastis - masina seniai buvo sutepta.

butu lengviau paaiskinti pamacius masinos ir saudykles nuotraukas.
Atsakyti
iškrito mano siuvimo mašinos, nežinau kaip vadinasi, bet į jį dedasi apatinė ritė, na ne visas tas daiktas nukrito, bet jo dalis doh.gif ir dabar niekaip nesugebu jo uždėti doh.gif gal ką patarsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 04 05, 19:32)
iškrito mano siuvimo mašinos, nežinau kaip vadinasi, bet į jį dedasi apatinė ritė, na ne visas tas daiktas nukrito, bet jo dalis doh.gif ir dabar niekaip nesugebu jo uždėti doh.gif gal ką patarsit g.gif

kaip suprantu nukrito šaudyklės prispaudėjas, tai jei nepametei varžtelio tai paprastai galima jį prisukti mirksiukas.gif , jei rasiu paveiksliukų įmesiu pasižiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 05, 21:10)
kaip suprantu nukrito šaudyklės prispaudėjas, tai jei nepametei varžtelio tai paprastai galima jį prisukti  mirksiukas.gif , jei rasiu paveiksliukų įmesiu pasižiūrėti

būtų gerai nuotraukėlė, o varžtelio ten jokio nėra g.gif tik kartu kažkoks metalinis perlenktas virbas iškrito doh.gif bandžiau visokiais būdais dėt, bet įdėjus adata siuvant neturi kaip įlysti, atsiremia į kažką , netaip dedu:oh
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 04 05, 23:05)
būtų gerai nuotraukėlė, o varžtelio ten jokio nėra g.gif tik kartu kažkoks metalinis perlenktas virbas iškrito doh.gif bandžiau visokiais būdais dėt, bet įdėjus adata siuvant neturi kaip įlysti, atsiremia į kažką , netaip dedu:oh

kokią siuvimo mašina turi g.gif
Atsakyti