Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(bombonke @ 2008 03 30, 15:19)
sveikos merginos. siandien valiau spintas ir radau keleta dzinsu placiom klesnem. nenunesioti, ismest kaip ir gail,a bet kad gatvej jautiesi kaip balta varna, kai dabar siaurejanciu ir tiesiu mada  blush2.gif  g.gif  gal galit patart kai susiaurinti dzinsu klesnes? PS. mano siuvimo gabumai uzsibaigia tiesios siules darymu  blush2.gif

nieko netaisyk! platejancios klesnys velei gryzta i mada. priderink koki rubeli ale hipisko stiliaus ir pirmyn i gatve thumbup.gif imesk gal dzinsiuku foto cia blush2.gif
Atsakyti
Sveikute wink.gif , siunu drabuziukus jorkam ir pan.. , norejau paklausti , gal zinai kur galeciau gauti lipduku drabuziam ? Tokiu kur su lygintuvu lipdosi , kaip kad dabar pilna gariunuose ir aplamai visur ant trikotaziniu palaidiniu , lengvu dzemperiuku ir pan.. internete niekur nieko panasaus nerandu , o ir parduotuvese nieko..ose tik medziaginiu gali rasti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 03 30, 19:26)
Sveikute wink.gif , siunu drabuziukus jorkam ir pan.. , norejau paklausti , gal zinai kur galeciau gauti lipduku drabuziam ? Tokiu kur su lygintuvu lipdosi , kaip kad dabar pilna gariunuose ir aplamai visur ant trikotaziniu palaidiniu , lengvu dzemperiuku ir pan.. internete niekur nieko panasaus nerandu , o ir parduotuvese nieko..ose tik medziaginiu gali rasti... 4u.gif

Manau nieko panašaus nerasi verysad.gif Ko gero juos tik firmos pagal užsakymus gali padaryti, t.y. iš kart ant drabužio priklijuoti, esu užėjusi į tokią parduotuvėlę, tai ten maikutė su užrašu 30-50 litų kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 03 30, 16:33)
atardyk apačią, išversk į blogą pusę, pasitiesk klešnę ant stalo ir nusibrėžk tiesias linijas nuo tos vietos, kur pradeda platėti, iki apačios. Gali pasidaryti ir siaurėjancias į apačią. Nusiūk per nubrėžtas linijas, nukirpk nereikalingą medžiagą, palikdama 1 cm iki siūlės, apmėtyk. Jei apačia atrodo lenkta, tai gali palyginti, kad būtų tiesiai. Atlenk apačią ir nusiūk 4u.gif

o reikia is abieju klesniu pusiu (ta prasme ir is vidines kur tarp koju ir isorines)? nes ten kur ta siule viduj tokia sudetinga man atrodo blush2.gif o kai susiaurinu man puse siules lieka nuagrinta, o puse normali. nes beveik visu dzinsu kur siule yra ji kazkiek nugarinta, daugiau ar maziau???
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2008 03 30, 18:19)
nieko netaisyk! platejancios klesnys velei gryzta i mada. priderink koki rubeli ale hipisko stiliaus ir pirmyn i gatve thumbup.gif  imesk gal dzinsiuku foto cia blush2.gif

na as irgi maniau, kad neiko cia tokio tie dzinsai, bet kazkaip visi aplinkui sneka kaip cia nemadinga ir baisu tokie, tai net nezinau blush2.gif tuos pacius placiausius jau pabandziau susiaurint blush2.gif nelabai kas gavos...tai kitu nebesiaurinsiu turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 03 30, 20:29)
Manau nieko panašaus nerasi verysad.gif Ko gero juos tik firmos pagal užsakymus gali padaryti, t.y. iš kart ant drabužio priklijuoti, esu užėjusi į tokią parduotuvėlę, tai ten maikutė su užrašu 30-50 litų kainuoja

Velnias verysad.gif kaip gaila .. bet negi niekur nieko panasaus nera ? reiks paklausti paciose parduotuvese , gal ju tiekejai ka zinos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 03 30, 21:36)
Velnias  verysad.gif  kaip gaila .. bet negi niekur nieko panasaus nera ? reiks paklausti paciose parduotuvese , gal ju tiekejai ka zinos  unsure.gif

Paklausk ir mums parašyk 4u.gif
Atsakyti
[quote=bombonke,2008 03 30, 20:12]
o reikia is abieju klesniu pusiu (ta prasme ir is vidines kur tarp koju ir isorines)? nes ten kur ta siule viduj tokia sudetinga man atrodo blush2.gif o kai susiaurinu man puse siules lieka nuagrinta, o puse normali. nes beveik visu dzinsu kur siule yra ji kazkiek nugarinta, daugiau ar maziau???
Papildyta:
Reiketu siaurinti is abieju pusiu. Deja, del nugarinimo tai nieko nepadarysi, nebent su kuo nors kietu gerai pasveisi ir isskalbsi. Esu macius jaunystej kaip kaimynas savo dzinsus su plyta tryne, kad gautusi kaip nugarinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 03 30, 17:26)
... gal zinai kur galeciau gauti lipduku drabuziam ? Tokiu kur su lygintuvu lipdosi

http://www.lomond.lt...=...item=99&fi=
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 03 30, 09:00)
jei pralaidinetu dygsni,tai butu tarpe tarp dvieju dideliu zigzago dygsniu -tiesus brugsniukai.Ojei to paties zigzago du dieli ,du mazi-tai cia tokia siuvinejimo programa.Gali padaryti yvairiu kombinaciju biggrin.gif

Tinkamesnis antras variantas tik dideli dygsnių 8, o mažų - 2. Santykis gali keisti, bet didesnių visada būna daugiau. Programa nustatyta ant paprasto zigzago. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 03 31, 22:01)

O tai kaip cia suprasti ? reikia tureti spec aparata pasidaryti tiem lipdukam ar kaip ? ten kazkaip dar atsiprintinti reikia ? doh.gif jackau , gal galit , man tokiai veplai , isaiskinti ? nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 04 02, 20:16)
O tai kaip cia suprasti ? reikia tureti spec aparata pasidaryti tiem lipdukam ar kaip ? ten kazkaip dar atsiprintinti reikia ? doh.gif  jackau , gal galit , man tokiai veplai , isaiskinti  ? nieko nesuprantu  blush2.gif

Spausdintuvu (printeriu) ant to popieriaus atsispausdini norimą/us paveikslėlius ir klijuoji ant rūbų lygintuvu (popierius yra šviesiems arba tamsiems audiniams)
Tik nežinau spausdintuvas koks turi būt- rašalinis ar lazerinis , reik pasiklaust, nors kažkaip manau kad rašalinis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 02 balandžio 2008 - 19:39
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 04 02, 20:38)
Spausdintuvu (printeriu) ant to popieriaus atsispausdini norimą/us paveikslėlius ir klijuoji ant rūbų lygintuvu (popierius yra šviesiems arba tamsiems audiniams)
Tik nežinau spausdintuvas koks turi būt- rašalinis ar lazerinis , reik pasiklaust, nors kažkaip manau kad rašalinis...

ten info rašo, kad rašalinis mirksiukas.gif
Atsakyti