Įkraunama...
Įkraunama...

Galiu patarti siuvančioms

QUOTE(TingiKace @ 2008 03 17, 15:30)
Labas mergaites , neradau niekaip, todel klausiu cia, gal zinosit kuri. Kur galima gauti,  na zinot, toki kur siuvejos turi, manekena.... Gal ne manekenas, nezinau, kaip jis vadinasi, tokia moteriska figura, ar jos labai brangios?
Gal kuri ka nors zinot  rolleyes.gif

PRIEŠ 10 METŲ PIRKAU GARIŪNŲ TURGAVIETĖJE mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kad senai smile.gif idomu kokios ju kainos....man butu gerai ir naudotas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2008 03 17, 15:48)
oi kad senai smile.gif idomu kokios ju kainos....man butu gerai ir naudotas...  blush2.gif

aš mokėjau 300lt mirksiukas.gif , o jei naudoto ieškai tai jau reik per skelbimus eiti ir ieškoti 4u.gif
Atsakyti
patarkit kaip graziai isiuti i moteriskas kelnes uztrauktuka priekyje. Gal yra kokiu gudrybiu. Jei kas turit nuskanuoti paveiksliuku, kur parodyta kaip tai padaryti butu tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėčiau paklausti, labiau patyrusių siuvėjų. Neseniai įsigijau naują siuv. mašiną. Pradžioje puikiai siuvo, o dabar siuvant zigzagą (pvz.apmėtant kraštą) dygsnio ilgis nevienodas. Kokie 4dygsniai tinkamo ilgio, o 2 dygsniai trumpesni. O po to vėl tinkami.
Gal susidūrėte su panašia problema?Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(oonutė @ 2008 03 26, 15:33)
Sveikos. Norėčiau paklausti, labiau patyrusių siuvėjų. Neseniai įsigijau naują siuv. mašiną. Pradžioje puikiai siuvo, o dabar siuvant zigzagą (pvz.apmėtant kraštą) dygsnio ilgis nevienodas. Kokie 4dygsniai tinkamo ilgio, o 2 dygsniai trumpesni. O po to vėl tinkami.

panašu, kad pradėjo praleisdinėti dygsnį g.gif , pamėgink pakeisti adatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 03 26, 18:15)
panašu, kad pradėjo praleisdinėti dygsnį  g.gif , pamėgink pakeisti  adatą  mirksiukas.gif

Dėkoju. Ryt išmėginsiu visas adatas.
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2008 03 17, 16:48)
oi kad senai smile.gif idomu kokios ju kainos....man butu gerai ir naudotas...  blush2.gif

gali rasti EBAY.ieksok anliskai dummy. jei esi siauliuose galeciau viena perleisti. bet nereguliuojama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 30 kovo 2008 - 00:52
QUOTE(oonutė @ 2008 03 26, 15:33)

jei pralaidinetu dygsni,tai butu tarpe tarp dvieju dideliu zigzago dygsniu -tiesus brugsniukai.Ojei to paties zigzago du dieli ,du mazi-tai cia tokia siuvinejimo programa.Gali padaryti yvairiu kombinaciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2008 03 17, 15:48)

http://www.danesa.lt
Atsakyti
sveikos merginos. siandien valiau spintas ir radau keleta dzinsu placiom klesnem. nenunesioti, ismest kaip ir gail,a bet kad gatvej jautiesi kaip balta varna, kai dabar siaurejanciu ir tiesiu mada blush2.gif g.gif gal galit patart kai susiaurinti dzinsu klesnes? PS. mano siuvimo gabumai uzsibaigia tiesios siules darymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bombonke @ 2008 03 30, 15:19)
sveikos merginos. siandien valiau spintas ir radau keleta dzinsu placiom klesnem. nenunesioti, ismest kaip ir gail,a bet kad gatvej jautiesi kaip balta varna, kai dabar siaurejanciu ir tiesiu mada  blush2.gif  g.gif  gal galit patart kai susiaurinti dzinsu klesnes? PS. mano siuvimo gabumai uzsibaigia tiesios siules darymu  blush2.gif

atardyk apačią, išversk į blogą pusę, pasitiesk klešnę ant stalo ir nusibrėžk tiesias linijas nuo tos vietos, kur pradeda platėti, iki apačios. Gali pasidaryti ir siaurėjancias į apačią. Nusiūk per nubrėžtas linijas, nukirpk nereikalingą medžiagą, palikdama 1 cm iki siūlės, apmėtyk. Jei apačia atrodo lenkta, tai gali palyginti, kad būtų tiesiai. Atlenk apačią ir nusiūk 4u.gif
Atsakyti