QUOTE(Azazella @ 2011 08 31, 20:29)
Susikaupkit
Ir niekas niekur neprasmuks. Laikau keturis katinus, namie dar zmoniu gyvena be manes, t.y. judejimo po namus yra daug. bet kai vienu metu reikejo izoliuoti viena kate atskirame kambaryje, tai niekas nei pas ja is likusiu katinu neismuko, nei ji pati kur issmuko.
Bet kokiu atveju, norint ispresti kazkokiu budu jusu beda, reikes daug kantrybes ir atidumo, ant greicio tokie reikalai nesusitvarkys.
Logiskai mastant, jei katinas myza tik ant lovos, tai ner lovos - ner problemos. Meginkit vis gi kazkaip neprileisti prie tos lovos.
o kaip jus papasakokit susitvarkot su 4? kastruoti ar ne?
nekyla poreikis jiems zymet savo teritorijos..?
mano katukas nekastruotas..iki siol dar susitvarkau su kvapu..o ir zymet nezymi, isskyrus keleta karteliu kai jam blogai su ta slapimo pusle buvo..
o as maniau tada kad zymi teritorija..tai apsnypsciau ji, kvepalu palei jo nosi purskiau ant tos vietos..o jam maziukui blogai jau buvo tada..
nesinori kastruot, nes kraustysimes toliau nuo miesto, i nuosava kiema..galbut sugalvosiu kate isigyt..patinka man labai katinai...
kol man gyvent netrukdo tol dar laikausi, del to kastravimo.....
nors veterinaras nustebo, kad musu katinas nekastruotas.. reikejo senai sako kastruot, sakau o ka, kastruotiems akmenys nesikaupia:D?..nu nzn..nepatiko man toks poziuris
QUOTE(marka100 @ 2011 08 31, 21:06)
Nu ateinam ir mes lyg ir su gerom ziniom tfu tfu tfu,laseline kai lasindavo palikdavau,o snd jau sako rytoj pasedekit,nes iūr i kitus katinus snypscia ir jau savo charakteri rodo,ir i zmones jau reaguoja taip kaip visada savo didelem akim
,pasakiau kad needa to sauso,paemem to specific konservu,tai dievuliau kaip puole laizyt,tik daug nedaviau,nes kelias dienas needes,rytom is letenos turi isrtukt jau kateteri,o is slapimo pusles sake rytoj nuspres ar istraukt ar palikt,bet reikalai taisosi,katinelis musu irgi,tik labai jau nepatenkitas kad gaubtas yra,jau snd ir laizosi ir prausiasi pats,irgi geras pozymis,bnegaliu atsidziaugt
kaip smagu girdeti, kad sveikstat!
musu taip pat nepatenkintas buvo su tuo gaubtu..as buvau trumpam nuemus..bet prieziuroj, nes vis puola laizytis..tai ''ten '' neleidau, leidau pabut be gaubto, truputuka atsigaut... jei tik galima ta slapia specific, tai saunu tada! svarbu kad eda..