Graži istorija ir labai jaudinanti, vis tik dar kartą įrodo, ką mūsų gyvenime reiškia mažas žmogeliukas Linkiu mamytei ir toliau būti tokiai optimistei ir tikėtis geriausio. Linkiu, kad gyvenimas krėstų malonius pokštus, kad visada norėtųsi gyventi, kad kiekvieną dieną norėtųsi šypsotis
Vauu kaip grazu, kai perskaitau tokius pasakojimus tai ir pati uzsimanau mazo mazo stebukliuko Dideles sekmes jums visiems
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 13, 23:05)
kaip vau net šiurpuliukai bėgioja
Vadinasi ne man vienai, kai prisiminimai, dar tokie sviezi, uzplusta
QUOTE(Keiti @ 2009 06 14, 00:23)
Graži istorija ir labai jaudinanti, vis tik dar kartą įrodo, ką mūsų gyvenime reiškia mažas žmogeliukas Linkiu mamytei ir toliau būti tokiai optimistei ir tikėtis geriausio. Linkiu, kad gyvenimas krėstų malonius pokštus, kad visada norėtųsi gyventi, kad kiekvieną dieną norėtųsi šypsotis
Stai as pagalvojau, kad tu viena jauniausiu pas mus liepinukus mamu, mano svajone, bet is kitos puses, svarbu, kad ta svajone apskritai issipilde.
Papildyta:
QUOTE(mukuki @ 2009 06 14, 02:06)
Vauu kaip grazu, kai perskaitau tokius pasakojimus tai ir pati uzsimanau mazo mazo stebukliuko Dideles sekmes jums visiems
Keisciausia, kad mazyliai ateina ne tada, kai mes norim, o kai jie nori
QUOTE(LigiBunga @ 2009 06 14, 12:38)
*Stai as pagalvojau, kad tu viena jauniausiu pas mus liepinukus mamu, mano svajone, bet is kitos puses, svarbu, kad ta svajone apskritai issipilde.
**Keisciausia, kad mazyliai ateina ne tada, kai mes norim, o kai jie nori
*Jauniausia is Liepinuku mamu tai turbut as nes man tik balandi 24m suejo
**O mazyliai tikrai turbut patys geriau zino kada pas mus ateiti tinkamiausias laikas.
Labai grazi istorija
Linkiu is visos sirdies dar karta viska pergyventi is naujo, tik nuo to etapo kai tyliai pasidarai testa, o jis rodo II bruksniukus.
nuostabi istorija sėkmės jums didžiausios
be zodziu....
begalo grazu jaudinancia,tikro,neitiketo,skaiciau ir asaros riedejo,tai darkart patvirtina stebuklu egzistavima ,aukit sveikuciai
QUOTE(Perse @ 2009 06 14, 15:12)
*Jauniausia is Liepinuku mamu tai turbut as nes man tik balandi 24m suejo
**O mazyliai tikrai turbut patys geriau zino kada pas mus ateiti tinkamiausias laikas.
Labai grazi istorija
Linkiu is visos sirdies dar karta viska pergyventi is naujo, tik nuo to etapo kai tyliai pasidarai testa, o jis rodo II bruksniukus.
Labai grazi istorija
Galbut, negaliu teigti 100%, nes nepamenu
Sako, kad jie mus stebi ir kai jau mes bunam patikrinti, ateina pas mus
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 06 14, 15:45)
nuostabi istorija sėkmės jums didžiausios
Dekoju Dovilyte, jums taip pat
QUOTE(aukselis14 @ 2009 06 14, 15:53)
be zodziu....
jausmai, ech, mes, moterys...
QUOTE(cud@bury @ 2009 06 14, 17:48)
begalo grazu jaudinancia,tikro,neitiketo,skaiciau ir asaros riedejo,tai darkart patvirtina stebuklu egzistavima ,aukit sveikuciai
Malonu, kad patiko, nes tokie rasiniai vsigi gal labaiu del saves rasomi
Nuostabiai, jausmingai, islaukta, issakyta, issvajota, aprasyta istorija su nuostabia pabaiga
daug daug jums sveikateles ir Mejai dar broliuko ar sesytes
truksta zodziu kaip miela
Nu tikrai trūksta žodžių, kaip gražiai čia viskas
QUOTE(sariukas @ 2009 06 14, 22:25)
Nuostabiai, jausmingai, islaukta, issakyta, issvajota, aprasyta istorija su nuostabia pabaiga
Svarbiausia, kad pabaiga vis dar tesiasi. Laiminga, smagi, pilna rupescio mazu zmogeliuku
QUOTE(karole31 @ 2009 06 15, 13:56)
truksta zodziu kaip miela
Dukryte labai meili, gal, kad ideta tiek meiles i jos laukima
QUOTE(RESPECT... @ 2009 06 15, 15:42)
Nu tikrai trūksta žodžių, kaip gražiai čia viskas
Gerai butu, kad taip butu amzinai