Įkraunama...
Įkraunama...

Trylika metų, kol tave pamačiau

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kokia nuostabi istorija wub.gif tegul ji suteikia vilčių kitoms moterims, kurios svajoja apie mažylį 4u.gif
Atsakyti
mieloji, kokia istorija, su tokia grazia pabaiga wub.gif tavo dukryte tukrai bus labai laiminga gyvenime turedama, tokia saunia mamyte. O dabar dar ir broliukas pakeliu... wub.gif
Atsakyti
Ligibunga, sugraudinai mane..
4u.gif
fainai bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif labai grazi istorija
Atsakyti
LB nuostabi istorija wub.gif
Uz tas kancias dievulis dviem stebukleliais jus apdovanojo wub.gif
Atsakyti
Sunku sulaikyti asaras , kaip grazu, nuostabi istorija, kuria perskaicius atsiranda viltis. Stebuklais reikia tiketi, jie tikrai, tikrai buna, sakau tai is savo patirties, reikia tik neprarasti to tikejimo ir viena diena jis, tas tavo stebukliukas pasibels i duris wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif . Kazkaip asaros isdavikes istruko, nes sujaudino mane iki sielos gelmiu si grazi istorija cray.gif .Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
susigraudinau blush2.gif , sveikatos Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2010 06 08, 21:04)

Aciu smile.gif
QUOTE(mamycka @ 2010 06 09, 01:13)
kokia nuostabi istorija wub.gif tegul ji suteikia vilčių kitoms moterims, kurios svajoja apie mažylį 4u.gif

Viltis kartais tikrai neaplenkia smile.gif

QUOTE(kristinkaa @ 2010 07 21, 17:23)
mieloji, kokia istorija, su tokia grazia pabaiga  wub.gif tavo dukryte tukrai bus labai laiminga gyvenime turedama, tokia saunia mamyte. O dabar dar ir broliukas pakeliu...  wub.gif

Aha, mes jau kartu su tavim, sunumi ir dukra kartu plepam 4u.gif

QUOTE(Bluebell @ 2010 07 21, 21:28)
Ligibunga, sugraudinai mane..
4u.gif
fainai  bigsmile.gif

Et, as ir pati graudinuosi...

QUOTE(G.A.M.A. @ 2010 07 22, 11:16)
wub.gif labai grazi istorija

Aciu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vaniliukas @ 2010 09 28, 21:20)
LB nuostabi istorija  wub.gif
Uz tas kancias dievulis dviem stebukleliais jus apdovanojo  wub.gif

Vertejo tiek laukt ir iskentet...
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 30, 13:09)
Sunku sulaikyti asaras , kaip grazu, nuostabi istorija, kuria perskaicius atsiranda viltis. Stebuklais reikia tiketi, jie tikrai, tikrai buna, sakau tai is savo patirties, reikia tik neprarasti to tikejimo ir viena diena jis, tas tavo stebukliukas pasibels i duris  wub.gif  4u.gif

Jus l. teisi wub.gif

QUOTE(Nerinha @ 2010 10 01, 16:30)
Nuostabi istorija  wub.gif  wub.gif  . Kazkaip asaros isdavikes istruko, nes sujaudino mane iki sielos gelmiu si grazi istorija  cray.gif .Sekmes jums  4u.gif

Aciu jums smile.gif

QUOTE(Domke @ 2010 10 02, 02:53)

Aciu smile.gif

QUOTE(dajana03 @ 2010 10 02, 15:45)
susigraudinau  blush2.gif , sveikatos Jums 4u.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti