kokia nuostabi istorija tegul ji suteikia vilčių kitoms moterims, kurios svajoja apie mažylį
mieloji, kokia istorija, su tokia grazia pabaiga tavo dukryte tukrai bus labai laiminga gyvenime turedama, tokia saunia mamyte. O dabar dar ir broliukas pakeliu...
Ligibunga, sugraudinai mane..
fainai
fainai
labai grazi istorija
LB nuostabi istorija
Uz tas kancias dievulis dviem stebukleliais jus apdovanojo
Uz tas kancias dievulis dviem stebukleliais jus apdovanojo
Sunku sulaikyti asaras , kaip grazu, nuostabi istorija, kuria perskaicius atsiranda viltis. Stebuklais reikia tiketi, jie tikrai, tikrai buna, sakau tai is savo patirties, reikia tik neprarasti to tikejimo ir viena diena jis, tas tavo stebukliukas pasibels i duris
Nuostabi istorija . Kazkaip asaros isdavikes istruko, nes sujaudino mane iki sielos gelmiu si grazi istorija .Sekmes jums
susigraudinau , sveikatos Jums
QUOTE(Briliantas @ 2010 06 08, 21:04)
Aciu
QUOTE(mamycka @ 2010 06 09, 01:13)
kokia nuostabi istorija tegul ji suteikia vilčių kitoms moterims, kurios svajoja apie mažylį
Viltis kartais tikrai neaplenkia
QUOTE(kristinkaa @ 2010 07 21, 17:23)
mieloji, kokia istorija, su tokia grazia pabaiga tavo dukryte tukrai bus labai laiminga gyvenime turedama, tokia saunia mamyte. O dabar dar ir broliukas pakeliu...
Aha, mes jau kartu su tavim, sunumi ir dukra kartu plepam
QUOTE(Bluebell @ 2010 07 21, 21:28)
Et, as ir pati graudinuosi...
QUOTE(G.A.M.A. @ 2010 07 22, 11:16)
labai grazi istorija
Aciu
Papildyta:
QUOTE(vaniliukas @ 2010 09 28, 21:20)
Vertejo tiek laukt ir iskentet...
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 30, 13:09)
Sunku sulaikyti asaras , kaip grazu, nuostabi istorija, kuria perskaicius atsiranda viltis. Stebuklais reikia tiketi, jie tikrai, tikrai buna, sakau tai is savo patirties, reikia tik neprarasti to tikejimo ir viena diena jis, tas tavo stebukliukas pasibels i duris
Jus l. teisi
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 01, 16:30)
Nuostabi istorija . Kazkaip asaros isdavikes istruko, nes sujaudino mane iki sielos gelmiu si grazi istorija .Sekmes jums
Aciu jums
QUOTE(Domke @ 2010 10 02, 02:53)
Aciu
QUOTE(dajana03 @ 2010 10 02, 15:45)
susigraudinau , sveikatos Jums
Aciu