Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

O mano mažąją labai smarkiai išbėrė, kai pradėjau maitindama vartoti vitaminus. Todėl apsiėjau be jų, gėriau tik kalcio preparatus.
Atsakyti
aš gėriau materną,bet dabar nusipirkau Prenatal care,nes tuo metu maternos vaistinėj nebuvo...o Prenatal care šiaip pigesni už materną...o sudėtis ta pati-nu žiūrėsiu kaip čia bus. ir dar calcigraną geriu kai prisimenu doh.gif
Atsakyti
as budama nescia geriau materna, bet nuo ju man labai isbere kojas, tai po to jokiu vitaminu nebegeriau, tik gelezies tabletes. o dabar jauciu, kad reikia pradet gert kazka, nes jau ir plaukai slenka, ir siaip silpnoka kartais darosi... blink.gif reiks pabandyt ta prenatali, ziuriu, cia dauguma ji geria... doh.gif
Atsakyti
Man tai gydytoja visą nėštumą ir po gimdymo patarė Gamtos namų PRENATAL CARE gerti. Atseit sudėtis tinkamesnė, be to Lietuviška prekė 4u.gif
Atsakyti
man gydytoja sake materna nusipirkt, tai tuos ir geriau visa nestuma ir kai maitinau. cia kazkas rase del nagu... as irgi pirma kart gyvenime tokius ilgus ir grazius nagus turejau. paskutini nestumo men kai pradejo augt, tai ir gimdyt su ilgiausiais vaziavau... lotuliukas.gif bet cia ne kiek nuo vitaminu, o todel kad turiu gera vyra, kuris neleido man indu plaut ir t.t. kad nagus pasiauginciau...
Atsakyti
Man gydytoja rekomendavo ir per nestuma ir po jo Pregnacare. 4u.gif
Atsakyti
Nėštumo metu gėriau Materną o paskutiniais mėnesiais kai pradėjo kojas mėšlungis traukt gėriaus New Nordic preparatą Nėščioms ir maitinančioms. o dabar geriu Prenatal care, o dabar kai pradėjo žiauriai plaukai slinkt gydytoja patarė ir cinko pavartoti. bigsmile.gif beja kartais nugriebiu nuo sūnaus vit.D blush2.gif ir jei atsimenu išgeriu calcigraną lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai daktare sake gerti tuos kur ir per nestuma geriau.
Tai kolkas ir geriame smile.gif o poto matysim.
Atsakyti
Neštumo metu gėriau Pregnacare ir Materna, nebaigiau nei vienos pakuotės, nes nuo abiejų mane pykino. Po gimdymo pradėjau gerti Materną, pati jaučiausi gerai, bet išbėrė dukrą. Su gydytoją nusprendėm, kad gali būti ir nuo vitaminų, nes daugiau nieko neleistino nevalgiau, o tuose polivitaminuose yra didelė vitamino C koncentracija.
Dabar pora dienų kaip pradėjau gerti Prenatal Care, jie tokie pigesį, todėl jei netiks, nebus gaila, kad pinigus išmečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
po gimdymo geriu tik kalcį ir stengiuosi tinkamai maitintis
Atsakyti
Noriu apsiklausineti ar kai pagimdot is karto jau kita diena galima gerti tuos vitaminus, o ka gero duoda zuvu taukai ir kokius geriau pasirinkti? Vitaminus nusprendziau gerti Lactanil.
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2006 11 09, 13:32)
Noriu apsiklausineti ar kai pagimdot is karto jau kita diena galima gerti tuos vitaminus, o ka gero duoda zuvu taukai ir kokius geriau pasirinkti? Vitaminus nusprendziau gerti Lactanil.

Na matyt galima ir kitą dieną, o kodėl ne? Kažkaip nesusimasčiau apie tai. g.gif Žuvų taukai, kiek žinau, Moller's geriausi.
Atsakyti