Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

Rekomenduociau SANATOGEN Pro-Natal. Man patiko. ax.gif
Atsakyti
Aš gėriau ir Materną, ir Prenetal, paildomai dar Calcis+magnis+cinkas, o nagai kaip skylinėjo, taip ir toliau, pradėjo gesti dantys... Dabar jau 2 svaitės kaip naudoju Wellwomen ir dar Yourlife calci, tikrai jaučiu skirtumą !!! Nagal net blizga, savijauta labai gera thumbup.gif Rekomenduoju pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Aš gėriau Materna, Gamtos namų, o dabar geriu Your Life. Nematau jokio didžiulio skirtumo, bet gerti, manau, papildomų vitaminų būtinai reikia, nes tikrai tiek reikiamų medžiagų nepasiimam su maistu.
Atsakyti
Aš nėščia ir maitindama gėriau PRENATAL CARE thumbup.gif
Papildyta:
ir dar kalcio papildomai gerdavau
Atsakyti
Na as kiek nestumo metu geriau,tiek ir zindymo metu geriu MATERNA,kaina apie 30lt.
Atsakyti
man gydytojas tiek nestumo metu,tiek zindymo patare negerti jokiu vitaminu,taip ir dariau visa nestuma,o vasara net mintis nekilo apie vitaminus,juos gaunu is svieziu darzoviu,uogu ir vaisiu smile.gif
Atsakyti
Kai buvau nėščia geriau Pregnacare, Materna. Dabar kai maitinu vartoju Materna
Atsakyti
Kai buvau nescia ir dabar kai maitinu naudoju vitaminus Elevit Pronatal. Labai geri vitaminai, “po gimdymo niekas nepasikeite, nei plaukai nesuprastejo, o nagai net pagerejo:) Niekada neturejau tokiu ilgu ir sveiku nagu kaip dabar maitindama:)
Atsakyti
nėra pačių geriausių kažkokių vienų. yra visi geri, tik reikia žiūrėti kas tau tinka.
aš geriu new nordic firmos (vitaminus nėščioms ir maitinančioms)
Atsakyti
nusipirkau New Nordic firmos, sakė patys geriausi. 35 lt. 90 tablečių 1 mėnesiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2006 07 27, 09:30)
man gydytojas tiek nestumo metu,tiek zindymo patare negerti jokiu vitaminu,taip ir dariau visa nestuma,o vasara net mintis nekilo apie vitaminus,juos gaunu is svieziu darzoviu,uogu ir vaisiu smile.gif

Nėštumo metu gali valgyti ką tik nori(beveik), o maitinanti turi riboti kai kuriuos vaisius,daržoves. Dabar ruduo ir vaisiai tokie pigūs, o be to -užderėjo ir sode,ir kaime, bet gi negali graužti kiek nori obuolių,kriaušių, slyvų ir kt. , o ką jau bekalbėti apie kopūstus, pupeles,žirnelius...Todėl ,manau,negaunamas reikalingas vitaminų kiekis. Aš nėštumo metu vartojau PRENATAL CARE, reiks ir dabar pradėt juos gerti.
Atsakyti
as nestumo metu ir iki dabar geriu prenatal. vaikui jau 14men. naktimis dar ji maitinu. kartais papildomai dar kalcio isgeriu arba magnio kai jauciu kad galunes tirpsta arba meslungis traukia
Atsakyti