Rekomenduociau SANATOGEN Pro-Natal. Man patiko.
Aš gėriau ir Materną, ir Prenetal, paildomai dar Calcis+magnis+cinkas, o nagai kaip skylinėjo, taip ir toliau, pradėjo gesti dantys... Dabar jau 2 svaitės kaip naudoju Wellwomen ir dar Yourlife calci, tikrai jaučiu skirtumą !!! Nagal net blizga, savijauta labai gera Rekomenduoju pabandyti
Aš gėriau Materna, Gamtos namų, o dabar geriu Your Life. Nematau jokio didžiulio skirtumo, bet gerti, manau, papildomų vitaminų būtinai reikia, nes tikrai tiek reikiamų medžiagų nepasiimam su maistu.
Aš nėščia ir maitindama gėriau PRENATAL CARE
Papildyta:
ir dar kalcio papildomai gerdavau
Papildyta:
ir dar kalcio papildomai gerdavau
man gydytojas tiek nestumo metu,tiek zindymo patare negerti jokiu vitaminu,taip ir dariau visa nestuma,o vasara net mintis nekilo apie vitaminus,juos gaunu is svieziu darzoviu,uogu ir vaisiu
Kai buvau nescia ir dabar kai maitinu naudoju vitaminus Elevit Pronatal. Labai geri vitaminai, “po gimdymo niekas nepasikeite, nei plaukai nesuprastejo, o nagai net pagerejo:) Niekada neturejau tokiu ilgu ir sveiku nagu kaip dabar maitindama:)
nusipirkau New Nordic firmos, sakė patys geriausi. 35 lt. 90 tablečių 1 mėnesiui
QUOTE(catherina @ 2006 07 27, 09:30)
man gydytojas tiek nestumo metu,tiek zindymo patare negerti jokiu vitaminu,taip ir dariau visa nestuma,o vasara net mintis nekilo apie vitaminus,juos gaunu is svieziu darzoviu,uogu ir vaisiu
Nėštumo metu gali valgyti ką tik nori(beveik), o maitinanti turi riboti kai kuriuos vaisius,daržoves. Dabar ruduo ir vaisiai tokie pigūs, o be to -užderėjo ir sode,ir kaime, bet gi negali graužti kiek nori obuolių,kriaušių, slyvų ir kt. , o ką jau bekalbėti apie kopūstus, pupeles,žirnelius...Todėl ,manau,negaunamas reikalingas vitaminų kiekis. Aš nėštumo metu vartojau PRENATAL CARE, reiks ir dabar pradėt juos gerti.