per geriau materna vitaminus,bet kazkaip nuo ju negera dabar,tai nzn kokius isurinkt? kokie yra tikrai geri?
QUOTE(Soni @ 2006 02 19, 13:57)
Aš ir nėščia būdama, ir dabar, kai pati maitinu, geriu Prenatal Care. Labai , negaliu skųstis nei nagais, nei plaukais, nei vitaminų kaina
su pirma juos geriau maitindama ir dabar geriu. Man jie labiausiai patinak
na o as naudoju Lactalin maitinancioms,
O as ir nescia budama, ir dabar geriu New Nordic serijos vitaminus nescioms ir maitinancioms (yra ir "Vitaminai Moterims", "Vitaminai Vyrams"). Man jie labai patinka, puiki sudetis. Gal tik tableciu reikia gerti daugokai - po tris, bet ten atskirai yra Ca, Mg ir B grupe - kad geriau isisavintu.
Būdama nėščia gėriau Materna, nes ten geležies pakankamai, o po gimdymo perėjau prie Pregnacare. Abu vitaminai man tiko, o Pregnacare pasirinkau dėl jų paprastesnės sudėties. Pabandžiau Longvit vitaminus nėščiai ir maitinančiai, kaina apie 15 lt., bet man jie netiko, nes truputį veidą pabėrė.
Aš tai PREGNACARE ir OSTEOCARE(kalcis), naudojau visą nėštumą ir dabar po jo.Esu labai patenkinta
Ir aš kai maitinau gėriau PREGNACARE vitaminus.
Geriu Prenatal care gamtos namų ir Žuvies taukus. Prieš tai dar Ca Mg Cn gamtos namų. Prieš savaitę tikrino kraują, tai hemoglobinas 134.Plaukai ,nagai liuks visą nėštumą ir po jo. Gal padeda man šie vitaminai?
as geriau prenatali, bet nezinau ar sutapimas ar kas bet po isgerto vitamino pas mane begdavo zalsvas pienas(daugiau eksperimentuot nesirystu) ar ne viena su tuo nesusiduret?
todel nieko negeriu ir bijau kad nepradetu gest dantys ir t.t.
todel nieko negeriu ir bijau kad nepradetu gest dantys ir t.t.
pabandyk pregnacare...man labai jie patinka...
gydytoja liepe jokiu vitaminu negerti, aceit reikalingu gaunu su maistu, bet nelabai noriu ja tiketi
vitaminu butinai reikia gerti nes per pieneli atiduodi vaikuciui ,o su maistu tikrai visu reikiamu vitaminu negauni