Praėjus 3 mėnesiams po gimdymo pradėjo nežmoniškai žiauriai slinkti plaukai, pradėjau gerti Pregna, tai žinokit susitvarkė. O gėriau būtent šituos, nes vaistinėj patarė, sakė naujos kartos, nesikaupia organizme jei būna kai kurių vitaminų perteklius.. ar kažkaip panašiai:P ir geležies juose daugiau nei kituose...
as irgi pasimetusi del vitaminu, kol laukiausi tai daktarai grieztai uzdraude gerti jokius vitaminus, kaip pagimdziau irgi negeriau nieko, bet dabar mano leliukui tuoj metukai, vis dar maitinu ir jauciuosi begalo silpnai, istisai svaigsta galva, tai nutariau truputuka pagerti vitaminu, nu jau geriu kelinta savaite ir man tikrai daug geriau pasidare.
Aš iš karto po gimdymo gėriau Lady pregna, po to gėraiu PregnaCare, dabar nusipirkau Elevit. Nežinau, ar jie duoda ką, bet ligoninėj po gimdymo patarė pagerti, po to ir ginė per apžiūrą patarė gerti, tai ir geriu
Pas mane kaip tik uzsilike nuo nestumo Lady Pregna... sakau, reikia sugerti... O negerti vitaminu vien del to kad GAL vaikui kokia alergija... manau nesamone. Tai tada ir i lauka neikit grynu oru pakvepuoti nes GAL masina nutrenks.
as negeriu jokiu vitaminu. nestumo metu negeriau ir dabar negeriu.
labai geri atsiliepimai draugiu mamyciu, kurios geria krekenas.. stiprinamas ne tik mamos, bet ir kudikelio imunitetas per mamos piena.
kadangi ir pati dabar naujai "iskepta" mamyte, pirmadieni planuoju pirkti ir pati
kadangi ir pati dabar naujai "iskepta" mamyte, pirmadieni planuoju pirkti ir pati
ladybird4,
Sveikinu, šviežiai "iškeptą" ir linkiu atsirinkti, ko tikrai reikia Tau ir vaikučiui
Karvės krekenas, kurios būna vos keliolika valandų, ir būtinos VERŠELIUI, atima... duoda antibų mažyliui, o karvės, kaip žinia, teisių neturi, ir strazbūro fermoj nėra...
Visavertė mityba, ir nereikės joko "pauksčių pieno", drugelių sparnelių pašteto ir t.t.
Sveikinu, šviežiai "iškeptą" ir linkiu atsirinkti, ko tikrai reikia Tau ir vaikučiui
Karvės krekenas, kurios būna vos keliolika valandų, ir būtinos VERŠELIUI, atima... duoda antibų mažyliui, o karvės, kaip žinia, teisių neturi, ir strazbūro fermoj nėra...
Visavertė mityba, ir nereikės joko "pauksčių pieno", drugelių sparnelių pašteto ir t.t.
Sveiki, ir as geriau Pregnacare nestumo metu, ir kai pradejau zindyti nusipirkau pregnacare maitinanciom, bet deja mano leliui alergija nuo ju, tai jei kas juos geriat galiu perleisti
New Nordic
Multivitaminai nėščioms ir maitynančiom. Naturalus ir didž. kiekiai Ca ir Mg.
Multivitaminai nėščioms ir maitynančiom. Naturalus ir didž. kiekiai Ca ir Mg.