Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

Strapisnis:
"Medikas: maisto papildai? Patarčiau išmesti"
http://www.alfa.lt/s...011-03-28_07-09
Atsakyti
ojėzau, Janutienės straipsnis.... doh.gif jau šita ponička su savo apologetais tikrai į šią temą nekiščiau, su visa derama pagarba smile.gif
Papildyta:
oj, o į temą pamiršau pasisakyti. Geriu tik Moller's žuvų taukus. Sintetinių paplidų vengiu, kol jaučiuosi gerai 4u.gif
Atsakyti
O man atrodo, kartais reikia pagerti vitaminų. Štai ir aš jų vengiau gerti, stengiausi maitintis sveikai. Paskui, kai susirgau, 2 mėnesius prakosėjau, buvau nusilpus iš tiesų. Dabar vitaminus geriu ir jaučiuosi gerai. O šiuo laikotarpiu iš daržovių ir vaisų nedaug ką ir begausi. Vasarą, taip, vitaminų pilna.
O patarimai dėl silkių valgymo-nu ką aš žinau... Aš jau gal 5 metus silkės nevalgau, nes be E nesurasi.
Atsakyti
geriu vitabiotics kompanijos pregnace breastfeeding smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idzide @ 2011 04 01, 15:46)
geriu vitabiotics kompanijos pregnace breastfeeding  smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi juos geriu.
Atsakyti
Naujausiomis rekomendacijomis nei nėščioms, nei žindančioms mamytėms nepatariama vartoti multivitaminų dėl didelės alergijos tikimybės vaikučiui, o jei mamytė mano, kad kažkokio vitamino trūksta, patarima geriau pasidaryti tyrimą ir įsitikinti, o ne gerti bet ką.
Atsakyti
visi papildai itakoja vaikuciu alergijas, as pries schmoll.gif
Atsakyti
Esu gėrusi Omega 3+ žuvų taukai...ir atrodo "Pregnaria" sugėriau g.gif
Atsakyti
o as geriau vitaminus, kai nescia buvau ir mazei du men., po viena dezute "Pregnaria" . Bet dabar jauciu, kad reiktu kokio kalcio, nes dantys pradejo skaudeti ir jautrus pasidare g.gif
Atsakyti
Negeriau nei nescia budama jokiu vitaminu, nei maitindama vaikiuka geriu. Manau kad uz tuos pinigus kurie isleidziami vitaminams ir maisto papildams verciau nusipirkti geresnio maisto.
Atsakyti
Nestumo pabaigoje geriau gelezi Tardyferon, nes labai sumazejo hemoglobino kiekis kraujyje. Ir tai ilgai issisukinejau, kad tik jo nereiketu gerti, mat, esu uz tai, kad geriau sveikiau valgyti, o ne visokia chemija gerti. blush2.gif Pagimdziusi is pradziu negeriau nieko, bet kadangi buvau gerokai nusilpusi ir net teko keleta dieneliu su uzdegimu ligoninej paguleti, tai po to jau gydytojos paliepta pradejau gerti vitaminus Elevit. Praejo jau pora menesiu po gimdymo ir galvoju, kad reikia baigti su tais vitaminais. Tuo labiau, kad i savo maitinancios mamos raciona jau itraukiu vis daugiau produktu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano viena drauge gerdavo Santegros papilda ALFAFA,super jai kaip patiko,ismaitino savo lelyte iki 8 men,butu ir toliau maitinusi,tik jau nebenorejo imti kruties doh.gif
Atsakyti