geriau mamavita...nuo ju man apetitas labai kyla , tai pasiskaiciau cia ir nusipirkau New Nordic..bandysiu. Ir dar zuvu taukus geriu .
as nusipirkau centrum meitinancioms,kol kas jokio pokycio nejauciu ar salutiniu nukrypimu
Aas irgi uz pregnacare geriau per abu ir dabar zindant geriu man viskas . Nors ir stengiuosi maitintis normaliai bei vaisiu, darzoviu daugiau valgyt visvien budavo silpna ir galva sukdavosi. Matomai organizmui atsistatyt po cezario nepakako vien tik darzoviu su vaisiais
O aš jokių negeriu
Reikia gerti Zuvu taukus, nes zuvies mes valgome mazai. Visa kita reiketu gauti is naturaliu produktu
Ar po gimdymo kas nors gėrė Elevit pronatal? Jei taip, ar tiko ir koks poveikis daugmaž? Nėštumo metu gėriau, bet nežinau, ar gerti juos ir toliau...
Nieko negeriau
Negėriau jokios sintetikos (taip vadinu vitaminus) nei nėštumo metu, nei dabar, maitindama
Bet vyras vakar nupirko 'Mollers" žuvų taukų, tai gersiu juos
Bet vyras vakar nupirko 'Mollers" žuvų taukų, tai gersiu juos
QUOTE(Superlight @ 2010 09 13, 15:43)
Aas irgi uz pregnacare geriau per abu ir dabar zindant geriu man viskas . Nors ir stengiuosi maitintis normaliai bei vaisiu, darzoviu daugiau valgyt visvien budavo silpna ir galva sukdavosi. Matomai organizmui atsistatyt po cezario nepakako vien tik darzoviu su vaisiais
Taip pat geriu "Pregnacare", neturiu skundu
QUOTE(0rchideja @ 2010 10 14, 12:28)
Taip pat geriu "Pregnacare", neturiu skundu
Dar prisiminiau, jei tik norint stiprinti imuniteta - CitroPlus yra. Greipfrutu seklu ekstraktas, kad ligos nepultu.