Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

geriau mamavita...nuo ju man apetitas labai kyla 4u.gif , tai pasiskaiciau cia ir nusipirkau New Nordic..bandysiu. Ir dar zuvu taukus geriu .
Atsakyti
as nusipirkau centrum meitinancioms,kol kas jokio pokycio nejauciu ar salutiniu nukrypimu ax.gif
Atsakyti
Aš geriu kalcį ir žuvų taukus.
Atsakyti
Aas irgi uz pregnacare geriau per abu nestuke.gif ir dabar zindant geriu man viskas thumbup.gif . Nors ir stengiuosi maitintis normaliai bei vaisiu, darzoviu daugiau valgyt visvien budavo silpna ir galva sukdavosi. Matomai organizmui atsistatyt po cezario nepakako vien tik darzoviu su vaisiais lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš jokių negeriu bigsmile.gif
Atsakyti
Reikia gerti Zuvu taukus, nes zuvies mes valgome mazai. Visa kita reiketu gauti is naturaliu produktu smile.gif
Atsakyti
Ar po gimdymo kas nors gėrė Elevit pronatal? Jei taip, ar tiko ir koks poveikis daugmaž? Nėštumo metu gėriau, bet nežinau, ar gerti juos ir toliau...
Atsakyti
Nieko negeriau blush2.gif
Atsakyti
Negėriau jokios sintetikos (taip vadinu vitaminus) nei nėštumo metu, nei dabar, maitindama tongue.gif
Bet vyras vakar nupirko 'Mollers" žuvų taukų, tai gersiu juos 4u.gif
Atsakyti
O tinka tribestan vita nesciosioms? Lyg ir sako naturalus maisto papildas
Atsakyti
QUOTE(Superlight @ 2010 09 13, 15:43)
Aas  irgi uz pregnacare geriau per abu  nestuke.gif  ir dabar zindant geriu man viskas  thumbup.gif . Nors ir stengiuosi maitintis normaliai bei vaisiu, darzoviu daugiau valgyt visvien budavo silpna ir galva sukdavosi. Matomai organizmui atsistatyt po cezario nepakako vien tik darzoviu su vaisiais  lotuliukas.gif

Taip pat geriu "Pregnacare", neturiu skundu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 10 14, 12:28)
Taip pat geriu "Pregnacare", neturiu skundu  schmoll.gif

Dar prisiminiau, jei tik norint stiprinti imuniteta - CitroPlus yra. Greipfrutu seklu ekstraktas, kad ligos nepultu.
Atsakyti