QUOTE(Laumema @ 2009 07 05, 18:56)
labas labas. Geriau nestumo metu vienus vitaminus, neskaitant folio rugsties. "MULTIVITAMINAI, nescioms ir maitinancioms moterims" NEW NORDIC. Geltona piliule ryte, dvi baltos vakare. Pilna pilna visokiu vitaminu vitamineliu. tiesa jutau poveiki kai laukiaus. Tapau energingesne ir tokia kupina veju Na o kai pagimdziau ir pradejau maitinti pienu.... prisiminiau ir vel tas piliules, tik isgerus jas mane eme pykint. Tai dabar ir guli lentynoje.... dulka. Manau reikia valgyti daug darzoviu, vaisiu ir uogu ir gausis tie vitaminai tik naturaliai ir dar daugiau, pieno... varskes. Beje vasaros laikas galima ir pas kokius ukininkus pasokt ar per pazistamus susiveikt siu gerybiu sekmes vitaminizuotis
O man kaip tik New nordic vitaminai nepakeičiami Pradėsiu nuo to, kad mano dukrytė alergiška, todėl netinka jokie vitaminai su sintetiniais dažikliais, tirštikliais ir t.t., taip pat karotinu, sojų lecitinu ir pan. O kažkokių naudoti reikia, nes maistas dėl tos pačios priežasties stipriai ribotas. Pusę metų žindžiau "sėdėdama ant griežtos dietos", be pieno produktų ir t.t., ir negėriau jokių vitaminų. Bet, kaip sakoma reklamose, atradau New Nordic Ir nagai nebetrupa, ir nealergizuoja