Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

QUOTE(Laumema @ 2009 07 05, 18:56)
tongue.gif  labas labas. Geriau nestumo metu vienus vitaminus, neskaitant folio rugsties. "MULTIVITAMINAI, nescioms ir maitinancioms moterims" NEW NORDIC. Geltona piliule ryte, dvi baltos vakare. Pilna pilna visokiu vitaminu vitamineliu. tiesa jutau poveiki kai laukiaus. Tapau energingesne ir tokia kupina veju  lotuliukas.gif   Na o kai pagimdziau ir pradejau maitinti pienu.... prisiminiau ir vel tas piliules, tik isgerus jas mane eme pykint. Tai dabar ir guli lentynoje.... dulka. Manau reikia valgyti daug darzoviu, vaisiu ir uogu ir gausis tie vitaminai tik naturaliai ir dar daugiau, pieno... varskes. Beje vasaros laikas galima ir pas kokius ukininkus pasokt ar per pazistamus susiveikt siu gerybiu smile.gif  4u.gif  sekmes vitaminizuotis  drinks_cheers.gif

O man kaip tik New nordic vitaminai nepakeičiami thumbup.gif Pradėsiu nuo to, kad mano dukrytė alergiška, todėl netinka jokie vitaminai su sintetiniais dažikliais, tirštikliais ir t.t., taip pat karotinu, sojų lecitinu ir pan. O kažkokių naudoti reikia, nes maistas dėl tos pačios priežasties stipriai ribotas. Pusę metų žindžiau "sėdėdama ant griežtos dietos", be pieno produktų ir t.t., ir negėriau jokių vitaminų. Bet, kaip sakoma reklamose, atradau New Nordic lotuliukas.gif Ir nagai nebetrupa, ir nealergizuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 24 spalio 2009 - 18:29
as geriu vitamina C ir zuvies taukus. o Elevit vitaminus geriau ir nestumo metu ir dabar kol maitinu, bet gyditojas patare zuvies tauku papildomai pagerti, nes siuose vit. yra per maza doze sios vitaminu grupes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Envi: 25 spalio 2009 - 15:04
Mano plaukai pradejo ziauriai slinkt, tai gyd patare gert zuvu taukus MOLER, kasdien po 1 sauksteli.
Atsakyti
As turiu likusiu vitaminu nesciajai, kazin ar nieko jei vartociau maitindama...
Atsakyti
o as esu tos nuomones kad sintetiniu vitaminu apskritai nereikai vartoti, nei maitinant nei nemaitinant. NEs jie labai sunkiai pasisavinami, be riekalo tik apkraunamas organizmas, nes reikai visa ta bruda pasalinti. geriau jau dieta pasikoreguoti pagal atitinkama sezona. Na bet zinoma, jei vasara tingisi rinkti uogas, jei nera vietos laikyti namie saldikli, tada paprasciau nusipirkti tablete ir buti ramiam kad viska del savo sveikatos padarei smile.gif
Maitinu du mazylius, jokiu vitaminu negeriu ir negeriau nestumo metu. Dariausi nesenai kraujo tyrima - viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 11 04, 08:41)
o as esu tos nuomones kad sintetiniu vitaminu apskritai nereikai vartoti, nei maitinant nei nemaitinant. NEs jie labai sunkiai pasisavinami, be riekalo tik apkraunamas organizmas, nes reikai visa ta bruda pasalinti. geriau jau dieta pasikoreguoti pagal atitinkama sezona. Na bet zinoma, jei vasara tingisi rinkti uogas, jei nera vietos laikyti namie saldikli, tada paprasciau nusipirkti tablete ir buti ramiam kad viska del savo sveikatos padarei smile.gif
Maitinu du mazylius, jokiu vitaminu negeriu ir negeriau nestumo metu. Dariausi nesenai kraujo tyrima - viskas ok.

Pfff... O jei vaikas alergiškas, ir tu mėnesių mėnesius nevalgai nei pieno produktų, nei tokių daržovių, kaip morkų, pomidorų, daugelio vaisių, nekalbant apie citrusinius, jokios žuvies, kiaušinio, jokios paukštienos ir jautienos, jokių grikių ir avižų? Iš kur tada maitinančiai mamai gauti reikalingas medžiagas ir nenuzombėti bei nepamesti dantų? Kuo siūlytumėte pakeisti tą brudą - tabletę?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 06, 20:48)
Pfff... O jei vaikas alergiškas, ir tu mėnesių mėnesius nevalgai nei pieno produktų, nei tokių daržovių, kaip morkų, pomidorų, daugelio vaisių, nekalbant apie citrusinius, jokios žuvies, kiaušinio, jokios paukštienos ir jautienos, jokių grikių ir avižų? Iš kur tada maitinančiai mamai gauti reikalingas medžiagas ir nenuzombėti bei nepamesti dantų? Kuo siūlytumėte pakeisti tą brudą - tabletę?

Abi jus teisios g.gif manau daugelis mamyciu susiduria su panasiomis dvejonemis verysad.gif tame tarpe ir as biggrin.gif
Atsakyti
As geriu Mamavit ir kalci papildomai, nes dantys jautrus pasidare ir bijau, kad neistrupetu... vistiek nesuvalgysiu as darzoviu tiek, kad apsirupinciau visais vitaminais.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 01 05, 16:22)
As geriu Mamavit ir kalci papildomai, nes dantys jautrus pasidare ir bijau, kad neistrupetu... vistiek nesuvalgysiu as darzoviu tiek, kad apsirupinciau visais vitaminais.

thumbup.gif Mano dantys irgi ziauriai jautrus pasidare, tai tenka papildomai kalcio pavartoti.
Atsakyti
As irgi geriu MamaVit, , ju sidetis man patinka. Taip pat nevalgau darzoviu ir vaisiu beveik, turiu namuose naturaliu sulciu ir irgi bijau gerti. Ziauriai norisi. Tai manau vitaminai butini.
Atsakyti
Ash geriu PREGNACARE vitaminus ir kalci papildomai... Esu patenkinta... smile.gif
Atsakyti
O idomu ka galima is vitamino B gerti? nes reiktu nervu sistema pastiprinti bet nzn ar galima...
Atsakyti