Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

QUOTE(rubi2 @ 2009 05 17, 10:43)
as nieko negeriu,man gydytoja patare gerti kuo daugiau vandens nes tada gaminasi pienas.....tai ir isgeriu per diena gal 3litrus  cool.gif

4u.gif
pirmą kart girdžiu kad šitaip pieną kas "gamintų" g.gif Gerkit įvairesnių gėrimų o ne tik vandenį smile.gif
Aš gėriau Elevit'ą ir per nėštumą ir po gimdymo, nes caca gimė vėlyvą rudenį tai gydytoja liepė per žiemą naudoti 4u.gif
Atsakyti
O as geriu vitaminus Pregnacare skirtus maitinancioms mamytems thumbup.gif daktare liepe ax.gif
Atsakyti
As geriau po gimdymo Elevita (kaip ir nestumo metu), kai vaikui buvo 1.5 men prasidejo ziauri alergija. Nors atsisakiau daug produktu, jau valgiau makaronus ir koses tik, bere visvien. Kol nenutraukiau vitaminu. Po to pradejau ieskotis informacijos, radau straipsniu, kad sintetiniai vitaminai alergizuoja, labiausiai B grupes. Aisku buna mamyciu, kurios geria vitaminus ir vaikuciams viskas gerai, bet niekada negali nuspeti, as pavyzdziui visai nealegriska esu, kaip ir vyras mano, nemaniau kad turesim tokia problema. Vienzo, mano nuomone kad vitaminus reikia gert tik esant poreikiui ir tam tikru sezonu, o ne del viso pikto. Tas galioja ir nestumui, folio rugsti galima ir atskirai nusipirkt, nera reikalo gerti kompleksu kai yra svieziu vaisiu-darzoviu. O tie reklaminiai straipsniai mamu zurnaluose, kad jei negersi vitaminu ir vaikas gims vos ne daunas, tai tik marketingas: http://www.alergija....?page=25&rpid=2
Atsakyti
Maitinanciai kiek girdejau svarbu gauti omega 3,tai as geriau zuvu taukus Moller's dobbel, dabar dar maciau akcija atrodo norfos ar gintarineje vaistineje ,perki koncentruotas moller's omega 3 ir gauni dovanu dar vitaminu nesciajai, o vitaminus nesciajai galima ir maitinancioms gerti.Omega 3 svarbu vaikiuko smegenu vystymuisi 4u.gif
Atsakyti
Nestumo metu geriau Pregnacare, nes buvo saltasis metu laikas, o ir vasara manau nekenkia gerti vitaminus, nes tuose vaisiuose ir darzovese, tikrai tiek nera visu reikalingu medziagu, kiek ju reikalinga nesciajai ir maitinanciai.nebent naudojat is mociutes sodo, darzo gerybes, tai dar dar 4u.gif
Maitindama taip pat geriau tuos pacius vitaminus, su pertraukom. Geriau tuos kur dar yra kartu su vitaminais ir omega -3 kapsules. Siuo metu geriu gelezi, vit. C, D ir kalci. maitinau iki pat dabar , jau nebeduodu, noriu nutraukt, bet pieniuko dar truputukas yra. kazkas rase, kad reikia 3 l vandens isgert, tai manau reikalinga ivairove skysciu. jokiu dietu nesilaikiau, valgiau ta pati ka ir nestumo metu.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Aš irgi po gimdymo nutariau gert Elevit , taip pat Omega 3 ir kalcį. Žiniokit tikrai merginą mano pabėrė. Iš pradžių nežinojau nuo ko- pagalvojau nuo bananų, nes vieninelis saldus produktas kurį valgau yra jis, labai prisižiūriu ,ką valgau,kad tik pilvelio mergytei neskaudėtų. Porą dienelių negėriau Elevit vitaminų ir žinokit mergička jau neišberta. Visgi manau nuo vitaminų ją bėrė.
Taip kad prisijungiu prie mamyčių kurios atsargiai vitaminukus gali naudoti .
Atsakyti
tongue.gif labas labas. Geriau nestumo metu vienus vitaminus, neskaitant folio rugsties. "MULTIVITAMINAI, nescioms ir maitinancioms moterims" NEW NORDIC. Geltona piliule ryte, dvi baltos vakare. Pilna pilna visokiu vitaminu vitamineliu. tiesa jutau poveiki kai laukiaus. Tapau energingesne ir tokia kupina veju lotuliukas.gif Na o kai pagimdziau ir pradejau maitinti pienu.... prisiminiau ir vel tas piliules, tik isgerus jas mane eme pykint. Tai dabar ir guli lentynoje.... dulka. Manau reikia valgyti daug darzoviu, vaisiu ir uogu ir gausis tie vitaminai tik naturaliai ir dar daugiau, pieno... varskes. Beje vasaros laikas galima ir pas kokius ukininkus pasokt ar per pazistamus susiveikt siu gerybiu smile.gif 4u.gif sekmes vitaminizuotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumema: 05 liepos 2009 - 17:57
Mielos mamos, maitinancios savo vaikiukus,
nezinau, ar vartoti vitaminus maitinanciai motinai - gydytoja man uzdraude, neva vaikui gali po to alergija atsirasti, taciau bijau, kad neliks sveikatos man, jei papildomai vitaminu negausiu..
mazhas mano hemoglobinas, taip pat nera apetito, todel neramu, kad pienas nevisavertis.
Patarkit, pasidalinkit, ar vartojat vitaminus, ar pasitaike neigiamas poveikis leliukams?

Aciu is anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnele_n @ 2009 08 04, 22:21)
Mielos mamos,

Visada geriau subalansuota mityba, nei sintetiniai vitaminai. Organizmas geriausia įsisavina iš maisto gaunamas medžiagas. Teisingai gydytoja pataria 4u.gif
hemoglobiną atstatinėk maistu, kuris daugiau turi geležies. Ruduo ant nosies- šviežių vaisių ir daržovių metas.
Stenkis pailsėti, ir jei tik kas gali padėti buityje- tegul tau pagelbėja- tai bus patys geriausi vitaminai mirksiukas.gif
Atsakyti
as geriau vitaminus, tik neseniai baigiau. ju reikia butinai, nes nerealu, kad maitinates idealiai gerai (taip, kaip reikia) smile.gif
Atsakyti
o kokius vitaminus vartojote?
Atsakyti
tokia tema jau yra http://www.supermama...mp;hl=vitaminai

naudokitės paieška ir nedubliuokite temų.
Atsakyti