Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

Ginekologe is kart po gimdymo liepe nenutraukt gert nesciosios vitaminus, bet as truputi padariau pertrauka, o dabar vel geriu Pregnacare
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 25, 11:47)
As siuo metu naudoju tik zuvies taukus, geriu paprasta vitamina C (bet jau apetitas nuo jo dideja, tai siaube siaube  doh.gif ), geriu Foline rugsti- kas antra diena, nes turiu likusios nuo nestumo (zurnale skaiciau, kad patariama suvartot jei liko- tikrai yra gerai), ir dar karts nuo karto isgerius toks kompleksas su B6, B12, Kalis

O kokius zuvies taukus geri kapsulemis?o vaikui jokiu reakciju nevyksta?as irgi galvoju apie zuvies taukus,bet nzn kokius rinktis ir bijau,kad vaikui kokia alergija
neatsirastu... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes. As pradejau gerti naujus vitaminus PREGNACARE BREAST- FEEDING Vitabiotics firmos. Juose labai daug kalcio ir omegos 3. Siaip tai brangus, apie70lt.
Atsakyti
Aš geriu, jei prisimenu blush2.gif new nordic nėščioms ir maitinančioms vitaminus. sakoma, kad geriausia gerti tai, ką gėrei nėštumo metu.
Atsakyti
na man iskart po gimdymo padare kraujo tyrima, taj sake kadangi kraujas labai geras, tai jokiu vitaminu nereikia schmoll.gif tik reikia valgyti kuo ivairesni maista, kad mazylis ivairiu medziagu gautu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 14, 17:06)
na man iskart po gimdymo padare kraujo tyrima, taj sake kadangi kraujas labai geras, tai jokiu vitaminu nereikia  schmoll.gif tik reikia valgyti kuo ivairesni maista, kad mazylis ivairiu medziagu gautu  blush2.gif

Ir labai teisingai pasakė. Bet kokie vitaminai nėr natūralūs ir nežinia kaip gali paveikti vaikutį... Nė su vienu negėriau/negeriu jokių vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 05 14, 19:49)
Ir labai teisingai pasakė. Bet kokie vitaminai nėr natūralūs ir nežinia kaip gali paveikti vaikutį... Nė su vienu negėriau/negeriu jokių vitaminų.

as irgi esu pries.. uztenka, kad nestumo metu kimsau, dabar susitvarkysim pacios 4u.gif
Atsakyti
Jei vaikui ir mamai viskas gerai - pritariu, nėra ko chemijos ryti. bet mano atveju, mažuliukui mano pirmais mėnesiai labai pūtė vidurius, labai maistą turėjau žiūrėti - mano manymu tikrai su maistu nebūčiau gavus visų reikalingų medžiagų, tai teko naudotis mažesne blogybe.
Atsakyti
labai super ...PREGNACARE PLIUS BREASTFEEDING,,CIA MAITINANCIOMS...ieina ir omega -3 kapsulyte,,,ir dar po 2 i diena pregnacare tabletes...
Atsakyti
QUOTE(rosituke @ 2009 05 15, 17:01)
labai super ...PREGNACARE PLIUS BREASTFEEDING,,CIA MAITINANCIOMS...ieina ir omega -3 kapsulyte,,,ir dar po 2 i diena pregnacare tabletes...

nu abejoju ar gali jau taip liux buti sintetika? blink.gif doh.gif
Atsakyti
as nieko negeriu,man gydytoja patare gerti kuo daugiau vandens nes tada gaminasi pienas.....tai ir isgeriu per diena gal 3litrus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rubi2 @ 2009 05 17, 11:43)
as nieko negeriu,man gydytoja patare gerti kuo daugiau vandens nes tada gaminasi pienas.....tai ir isgeriu per diena gal 3litrus  cool.gif

o prie ko cia vitaminai ir vanduo? g.gif blink.gif
Atsakyti