Ginekologe is kart po gimdymo liepe nenutraukt gert nesciosios vitaminus, bet as truputi padariau pertrauka, o dabar vel geriu Pregnacare
QUOTE(Belty @ 2009 02 25, 11:47)
As siuo metu naudoju tik zuvies taukus, geriu paprasta vitamina C (bet jau apetitas nuo jo dideja, tai siaube siaube ), geriu Foline rugsti- kas antra diena, nes turiu likusios nuo nestumo (zurnale skaiciau, kad patariama suvartot jei liko- tikrai yra gerai), ir dar karts nuo karto isgerius toks kompleksas su B6, B12, Kalis
O kokius zuvies taukus geri kapsulemis?o vaikui jokiu reakciju nevyksta?as irgi galvoju apie zuvies taukus,bet nzn kokius rinktis ir bijau,kad vaikui kokia alergija
neatsirastu...
Sveikutes. As pradejau gerti naujus vitaminus PREGNACARE BREAST- FEEDING Vitabiotics firmos. Juose labai daug kalcio ir omegos 3. Siaip tai brangus, apie70lt.
na man iskart po gimdymo padare kraujo tyrima, taj sake kadangi kraujas labai geras, tai jokiu vitaminu nereikia tik reikia valgyti kuo ivairesni maista, kad mazylis ivairiu medziagu gautu
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 14, 17:06)
na man iskart po gimdymo padare kraujo tyrima, taj sake kadangi kraujas labai geras, tai jokiu vitaminu nereikia tik reikia valgyti kuo ivairesni maista, kad mazylis ivairiu medziagu gautu
Ir labai teisingai pasakė. Bet kokie vitaminai nėr natūralūs ir nežinia kaip gali paveikti vaikutį... Nė su vienu negėriau/negeriu jokių vitaminų.
QUOTE(Emilė @ 2009 05 14, 19:49)
Ir labai teisingai pasakė. Bet kokie vitaminai nėr natūralūs ir nežinia kaip gali paveikti vaikutį... Nė su vienu negėriau/negeriu jokių vitaminų.
as irgi esu pries.. uztenka, kad nestumo metu kimsau, dabar susitvarkysim pacios
QUOTE(rosituke @ 2009 05 15, 17:01)
labai super ...PREGNACARE PLIUS BREASTFEEDING,,CIA MAITINANCIOMS...ieina ir omega -3 kapsulyte,,,ir dar po 2 i diena pregnacare tabletes...
nu abejoju ar gali jau taip liux buti sintetika?
as nieko negeriu,man gydytoja patare gerti kuo daugiau vandens nes tada gaminasi pienas.....tai ir isgeriu per diena gal 3litrus
QUOTE(rubi2 @ 2009 05 17, 11:43)
as nieko negeriu,man gydytoja patare gerti kuo daugiau vandens nes tada gaminasi pienas.....tai ir isgeriu per diena gal 3litrus
o prie ko cia vitaminai ir vanduo?