Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

QUOTE(Abo @ 2008 04 27, 19:59)
tai ir šito užteks, jis neblogas, greit kraują susitvarkiau, kitų nereik jei feroglobiną geri

o šiaip nieko aš negeriu, normaliai maitinuos kaip ir visada ir tiek. Ir šiaip esu nusistačius prieš mišrius vit.

bet kalcio ten rodos nera...o gelezis is organizmo isstumia kalcy, todel, manau, reikia gerti gelezi ir kalcy, bet skirtingu dienos metu. g.gif kad tas feroglobinas kalcio man neisstumtu, o zindant jo manau gali trukti labiausiai
Atsakyti
As geriu ELEVIT (mums lygiai 3 menesiai), tai kol kas (tfu tfu tfu) jokiu problemu nera nei su plaukais, nei su nagais, jauciuosi puikiai.
Atsakyti
Aš geriu Pregnacare (Gamtos namų) ir jaučiu, kad savijauta pagerėjo, nes paskutiniu metu buvau pasilpusi ax.gif
Atsakyti
Kai nuo rugsėjo mėn. 2 kartus susirgau ir užkrėčiau mažikę, pradėjau gerti Your Life Prenatal vitaminus. Nu žiūrėsim gal sustiprėsiu ir nebesirgsiu.
Atsakyti
Aš ir nėštumo metu ir dabar vis dar geriu PRENATAL vitaminus...tik kiekvieną kartą perku skirtingų gamintojų... biggrin.gif ir dar dažnai papildomai geriu Ca+Mg+Zn ("Gamtos namų"), nes jų reikalauja apsilpęs organizmas... rolleyes.gif
Atsakyti
Labai geras ir skanus naturaliu vitaminu receptas: nusipirkit lygiomis proporcijomis (pvz. po 100 g) graikiniu riesutu, razinu, dziovintu abrikosu ir citrinu. Viska permalkit mesmale. Citrina su zievelemis malkit, supjauste gabaliukais, tik galiukus nupjaukit. Ir visaka sumaisykit su tiek pat medaus. Vartoti po sauksta 3 k dienoj tarp valgiu geriausia.
Pabandykit, niam niam kaip skanu ir imuniteta daug geriau stiprina nei sintetiniai viaminai thumbup.gif
Aisku gal nelabai tinka toms, kurias alergizuoja sie produkai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarryJane: 15 lapkričio 2008 - 10:14
QUOTE(MarryJane @ 2008 11 15, 11:09)
Labai geras ir skanus naturaliu vitaminu receptas: nusipirkit lygiomis proporcijomis (pvz. po 100 g) graikiniu riesutu, razinu, dziovintu abrikosu ir citrinu. Viska permalkit mesmale. Citrina su zievelemis malkit, supjauste gabaliukais, tik galiukus nupjaukit. Ir visaka sumaisykit su tiek pat medaus. Vartoti po sauksta 3 k dienoj tarp valgiu geriausia.

Va tokius vitaminus tai suprantu, o sintetinių jokių nevartojau niekad - nei nėštumų, nei maitinimų laiku. Svarbiau mitybą koreguoti, nei tabletikes kimšti.
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 11 15, 17:50)
Va tokius vitaminus tai suprantu, o sintetinių jokių nevartojau niekad - nei nėštumų, nei maitinimų laiku. Svarbiau mitybą koreguoti, nei tabletikes kimšti.

As irgi uz naturaluma, bet juk tablete isikisti daug paprasciau nei gamintis kazka naturalaus ar reguliuoti mytyba doh.gif . Tikiuosi, kad bent psichologiskai ta sintetika veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2008 11 15, 10:09)
Pabandykit, niam niam kaip skanu ir imuniteta daug geriau stiprina nei sintetiniai viaminai  thumbup.gif
Aisku gal nelabai tinka toms, kurias alergizuoja sie produkai...

Ačiū už patarimą reiks išbandyti mirksiukas.gif , nes organizmas mano tai pasilpęs. O taip nenoriu tų tablečių gerti doh.gif
Atsakyti
Geriu Nordic vitaminus nesciosioms ir zindancioms moterims. Ten daug kalcio, kurio man truksta. tongue.gif
Atsakyti
Dar organizma efektyviai stiprina spanguoles su medum. Sako jas valgant jokiu papildomu vitaminu vartoti nereikia mirksiukas.gif .
Atsakyti
O ar gerete kas nors PERFECTIL(odai,nagams,plaukams) arba nakvisu aliejaus kapsules?Galima siuos zindancioms?
Atsakyti