Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

tuos pacius kaip ir nestumo metu Pregnacare thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit ,o vitaminai po gimdymo reikalingi,kad pačios imunitetas nenusilptų ar ,kad daugiau pienuko gamintusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ula000 @ 2007 11 17, 20:52)
tuos pacius kaip ir nestumo metu Pregnacare thumbup.gif

ir as situs thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

As geriu Elevit pronatal. Esu labai patenkinta. Nestumo metu isbandziau visokiu, bet sie tikrai labai geri. Na, jie kiek brangoki.
Dar geriu Vita Force firmos Cal Mag Zing+vit. D
Atsakyti
QUOTE(Contradanza @ 2007 11 26, 20:59)
Sveikos mirksiukas.gif

As geriu Elevit pronatal. Esu labai patenkinta. Nestumo metu isbandziau visokiu, bet sie tikrai labai geri. Na, jie kiek brangoki.
Dar geriu Vita Force firmos  Cal Mag Zing+vit. D

Sakykit o kuom tie Elevit vitaminai jums geri,kuom tai pasireiske? g.gif
Atsakyti
o kas nors geriat gerasias bakterijas?
Atsakyti
as irgi Pregnacare geriu, dar gine sake, kad galima folio rugsti vel gerti, atseit padeda pieno gamybai, bet kad pas mane ir taip gerai jis gaminasi, tai tik vitaminus ir geriu smile.gif
Atsakyti
As geriu Gamtos Namu "Prenatal care". Man jie patinka. tik vat kalcio doze galetu but ir didesne schmoll.gif
Atsakyti

Esu skaiciusi kad kalci geriausia vartoti atskirai (tiksliai nebepamenu, bet kazkuris elementas trukdo ji pasisavinti). Be to kad butu pakakamas kalcio kiekis nestuke.gif ir ypac maitinancioms, jo reikia gan daug, tad tabletes gan dideles gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laabeille: 07 vasario 2008 - 13:50
geriu vitaminus prenatal care,nes man reik vitaminu,kad buciau sveika ir galeciau sveikai maitinti vaikuti.
Atsakyti
aš iki šiol negėriau jokių vitaminų, tik geležy, nes hemoglobinas baisiai žemas.
bet kai maitinsiu- būtinai gersiu įtariu smile.gif
Atsakyti
negeriu jokių vitaminų- pediatrė neleido "kišti visokio šlamšto" tiesa- geriu kalcį- jei tą dieną nenusimato valgyti pieno produktų: per dieną suvalgau ar jogurto, sūrio, kakavos, Na valgau daugiau bananų, kitų vaisių, O dėl vitaminų: be kalcio? ne negėriau ir kitoms nepatariu- dažnai vaiką nuo tų "gerųjų vitaminų" vėliau alergizuoja.

O kitoms: gerkite tai ką gėrėte nėštumo metu. Mat jūsų kūdikėlis jau priprato prie padidintų vitaminų kiekio- jo organizmas jau nebeįsisavina jų. Tai galite nepergyventi...

O visoms nėštukėms patariu: negerkite jų- geriau jau natūraliai maitinkitės. nebūkite to kraupaus eksperimento dalimi. verysad.gif Štai mūsų princesė gimė ir be vitaminų (išskyrus tuos kurie gerino geležies pasisavinimą pirmus mėnesius) ir gimė, ir dabar greitai bus metukai, be jokių vitaminų gi mes užaugome... ir rodos normaliai augame...

Ir iš viso, kažkokia mada atsirado- reikia nereikia o vitaminus ir maisto papildus saujom ryjam g.gif ir išrašoma saujom... negerai taip. Bet jums pačioms spręsti. mirksiukas.gif
Atsakyti