Geriu Prenatal vitaminus ir kalci.
aš irgi gėriau Prenatal
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 05, 18:35)
aš irgi gėriau Prenatal
As taip pat juos geriu Puikiai tiko ir dabar
Labas rytas Vitaminus geriau pries niestuma, niestumo visa eiga ir kai maitinau. savo mazyle ismaitinau tik tris menesius, tikejausi, kad ismaitinsiu ilgiau, bet....Jai pasidare gal neskanus mano pienelis, o gal jo jau jai nepakakdavo, nes labai verkdavo
Skaičiau kad reikia gerti tuos pačius vitaminus maitinant,kokius gėrei būdama neščia.Atseit vaikelis jau būna prie jų pripratęs.Bet nežinau kažin ar gerai kad vaikas pripranta prie tų pačių vitaminų
na as geriau pregnecare ir pries ir nestumo metu ir maitinant ir tikrai l g vitaminai nes kitu kaskodel nelabai toleruodavo
o kad mazylis priprato budamas pilvuke prie jusu vitaminu tai ir toliau gerkite tuos paciu taip nebus jokios alergijos juk jai senaji gerai isisavina kam eksperementuoti, nebent gydytoja patare keisti
o kad mazylis priprato budamas pilvuke prie jusu vitaminu tai ir toliau gerkite tuos paciu taip nebus jokios alergijos juk jai senaji gerai isisavina kam eksperementuoti, nebent gydytoja patare keisti
QUOTE(rafaelo @ 2007 09 08, 13:26)
na as geriau pregnecare ir pries ir nestumo metu ir maitinant ir tikrai l g vitaminai nes kitu kaskodel nelabai toleruodavo
Aš tuos pačius geriu vitaminus ir labai patenkinta
Geriu Prenatal, dar kartu geriau ir kalci, bet paskui gydytoja man sake,kad jau siek tiek visko perdozuoju. nestumo metu geriau Pregnacare, bet mane nuo ju labai pykino ir dabar negaliu gerti
Sveikos,zindydama vaikuti daznai valgau gematogena,ir tik visai atsitiktinai perskaiciau rusiskai,kad nerekomenduoja maitinancioms ,nors lietuviskam vertime zinoma to nebuvo parasyta dar nestumo metu vaistininkes klausiau,sako galima vartoti o cia raso,kad nei nestumo,nei zindymo metu nerekomenduojama.dabar visai pasimeciau,as ilga laika ji vartoju gal kas daugiau zinote,kodel jo nerekomenduoja vartot?ar kas vartoja ji?labai lauksiu ats.
QUOTE(odetee @ 2007 10 03, 12:05)
Sveikos,zindydama vaikuti daznai valgau gematogena,ir tik visai atsitiktinai perskaiciau rusiskai,kad nerekomenduoja maitinancioms ,nors lietuviskam vertime zinoma to nebuvo parasyta dar nestumo metu vaistininkes klausiau,sako galima vartoti o cia raso,kad nei nestumo,nei zindymo metu nerekomenduojama.dabar visai pasimeciau,as ilga laika ji vartoju gal kas daugiau zinote,kodel jo nerekomenduoja vartot?ar kas vartoja ji?labai lauksiu ats.
ko gero nerekomenduojama todėl, kad pagamintas jis iš veršiuko kraujo. o galvijų kraujyje teoriškai gali būti kempinligės sukėlėjai. bet šiaip manyčiau, kad po tokio apdirbimo, tikrai maža tikimybė, kad taip gali būt
nu, čia tik spėjimas toks mano .
nes pvz. nėščioms ir žindyvėms nerekomenduojama valgyt jokios žalios mėsos ir žuvies - ne steikų su krauju, nei sūdytų lašinių, nei nevirtų jūros gėrybių. tai ir tas hematogenas turbūt prie to paties
kaži kaip jį gamina? net neįsivaizduoju
Nu ir isgasdinot mane
As irgi jau ne viena suvalgiau, o vaikiuka tai visdar maitinu...
Kazin ar nieko blogo nenutiks... kai eisiu pas gydytoja butinai pasakysiu, ziuresim ka atsakys...
Bet tai del idomu negalima, ar del tos kempinliges... siaubas, net neitariau, kad negalima...
As irgi jau ne viena suvalgiau, o vaikiuka tai visdar maitinu...
Kazin ar nieko blogo nenutiks... kai eisiu pas gydytoja butinai pasakysiu, ziuresim ka atsakys...
Bet tai del idomu negalima, ar del tos kempinliges... siaubas, net neitariau, kad negalima...
as irgi valgau gematogena, sesele pati patare valgyti,kad gelezies netruktu,man jis ir siap skanus ir valgau daznai dabar nejuokais isigandau gal kas galetu pasidometi is gydytojo savo,ar siap kas daugiau info turi del to gematogeno.net negera pasidare,kai perskiaciau,kad negalima